• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştüğüm çocuk 2 haftadır mesaj atmıyor?

FB'yiz demişsin o da tamam demiş. Hoşlanıyorduysan neden böyle açık ilişki sinyali verdin cool olmak adına mı? Yok umursamıyorsan şimdi de boşver.

😂 Konu sahibinin sevgili olduklarini dusundugu yorumu gorunce ben de bunu dusundum.
Cidden cool gorunecegim derken cok yanliş anlaşilacak şekilde davranmiş.

Ama yine de adam bir seyler hissetseydi 2 hafta boş birakmazdi. Cunku hisleri olan erkekler öyle pat diye pes edip konuşmayi kesmiyorlar, ilgilenmeye sohbet etmeye daha fazla vakit gecirmek istemeye devam ediyorlar. 🤷 Burda his göremedim.

Bazı şeyleri yavaş yaşamak lazım ki bu hızla bitmesin. Bir dahakine daha temkinli davranırsınız

Her işin bir yolu yordamı vardır.arada yaşanacakları atlarsan sonuç istediğin gibi olmaz.size sevgili olalım dememiş, size aşık olduğunu söylememiş.sadece konuşup,sevişmişsiniz sonrasında da madem seviştik el ele de tutuşuyoruz biz sevgili olduk diye dayatmışsınız.adam da he demiş, geçmiş.aslinda böyle bir niyeti yokki.insanlar böyle mi sevgili oluyor?bir düşünün
Tamam haklısınız da bana soruyu soran o. En sonki görüşmeden sonra Konuşmak ister misin diye sordu. Ben bir şey dayatmadım ki. O sordu ben de böyle dedim. Ya aslında aşırı da hoşlanmıyorum. İyi de olmuş olabilir bilemedim şimdi...

Tamam haklısınız da bana soruyu soran o. En sonki görüşmeden sonra Konuşmak ister misin diye sordu. Ben bir şey dayatmadım ki. O sordu ben de böyle dedim. Ya aslında aşırı da hoşlanmıyorum. İyi de olmuş olabilir bilemedim şimdi...
Çok hoşlanmıyorsan herifin elini tutup niye geziyorsun 😂😂

Bir bana mı tuhaf geldi bu, ne bileyim, ben sevmediğim birinin elini tutmam, çok gereksiz. Liseli olsak neyse de.

bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz
Adam sevgili olmadiginizdan emin. Ama beraber olduğunuz icin bundan sonra konuşabiliriz ne olduğumuzu demis, siz de gerek var mi belli demissiniz. Ben buradaki yorum yapanlar gibi düşünmüyorum bence siz sevgiliyiz demek istemissiniz.

Sevgili olsaniz adam 2 hafta mesajsiz birakir mi sizce? Sizi sevgilisi görmüyor

Ben birisiyle görüşüyordum. Ondan öncede arkadaştık. Sonra görüştük ettik beraber de olduk. Beraber olduktan sonra da görüştük. Hatta bana şey sordu bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz. Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim. Evet doğru diyorsun dedi. Sonra ben buna uzun uzun mesajlaşmaktan hoşlanmadığım söylemiştim. Bana hiç mesaj atmadı. Dedim yanlış anlamış olabilir mi? Mesajlaşmayı hiç sevmiyor gibi ama uzun olanı kastettim. Son 2 mesajı ben attım ettim. Ondan sonra hiç yazmıyım dedim ondan bekliyim dedim. Ne mesaj attı ne aradı. Yaptığı tek şey İnstagramdan post attı 1 tane o. Sizce ne yapmam lazım? Bir sorunu olup olmadığını mı sorayım? Yoksa böyle gitsin yokmuş gibi mi yapayım? Yoksa direkt çıkartıyım mı hayatımdan?
Beklemede kal geri yazdığında da hiç sorma neden yazmadın iyi misin vs tavırlı olma farkında bile değilmiş gibi yap normal konuş adam taktik yapıyo çünkü

Ama ben sevgili olduğumuzu kastetmiştim. Sevgililer yapar bunu. Yanlış mı anladı diyorsun? Sence ne yapmalıyım?
Kör istedi bir göz Allah verdi 2 göz modunda sevgilin sandigin şahıs.
Yanlış anlaşılmışsin.
Ayrıca bir erkeğe bu kadar rahatlık verirsen,bu kadar alan bırakırsan ; bugün olmasa bile yarın gider.
Biz şimdi neyiz sorusuna vermen gereken yanıt : "Sevgiliyiz" olmalıydı.
Belki de adam daha ileriye dönük bakıyordu.
Senin bu rahat ve umursamaz tavrın iyice uzaklaştırdı onu.
Bununla zaten olmaz da yenisine ; mesajı kısa tut uzun yazma,ne olduğumuz zaten belli gibilerinden cümleler kurma.
Çünkü ucu açık,net olmayan,ima barındıran cümleleri erkekler arzu ettikleri gibi işlerine geldikleri gibi algilarlar.

Son düzenleme:
Ben de sevgili olduğumuz belli diye cevap verdiginizi anladim. Cocuk da sevgili olmak istemedigi icin bence uzaklasmis olabilir.

Aynı şekilde düşünüyorum bende. Sizi doğru anladı ve topukladı.
Biri diyo sizi fb anladı gevşedi biri diyo sevgili anladı topukladı. Çok net konuşmayınca böyle oluyor sanırım. İşte sorsam mı sormasam mı o kadar kararsızımki. Bir yandan diyorum yanlış anlasın veya anlamasın bana karşı bir hissi hoşlantısı olsaydı 12 gün hiç mesaj atmamazlık aramamazlık yapmazdı

En son görüşmemizde sevişmişsiniz. Iş sevişmeye gelene kadar katetmeniz gereken cok yol var.o da usulen sormuş. Zaten sizinde pek gönlünuz yok belli

"Ne olduğumuz belli" derken neyi kastettiniz? Fuckbuddy olmayı mı? Ama insan fuckbuddysi ile el ele tutuşmaz ki o tuhaf geldi bana.

Benim cok iyi vakit gecirdigim, beraber yemek yapip, playstation oynayip, sarmas dolas film izledikten sonra sevisip sarilarak uyudugum bir fuckbuddy'im vardi. Ama romantik partner gozuyle hic bakmadim ona yani birbirimize arada komik capsler, videolar gondermek disinda mesajlasmamiz olmazdi. O aralarda ne yaptigi, kiminle oldugu falan umrumda degildi ama onu istedigim zaman mesaj atardim ya da o mesaj attiysa istiyorsam giderdim falan. Oluyor bence boyle daha cok friends with benefits gibi iliskiler 🤭

Bu arada ben de adamin FWB gibi bi iliskiyi anladigini dusunuyorum 'ne oldugumuz belli' demesinden.

En bastan ben şuyum.,buyum demeyeceksin kimseye.Gizem katmadan direkt derseniz uzun mesaj sevmem ,biz buyuz vs adam da merak edecek bi sey kalmaz:) Meraki giderilen adam cekim hissetmez.

Adam biz neyiz demiş ; senin bir fb'yiz demedigin kalmış.
Adam kendince : "iyi o halde ; ihtiyacım oldukça gelirim,mesajdır,el ele tutusmadir zaten zaman kaybı" demiş.
Pipisi büyümeye başladığında arar tekrar.
Ama adamı bu kıvama sen getirmişsin bence.
E tamam da, o seni sadece sevisilecek biri olarak goruyor. Arada beraber oluruz, hayata kaldigimiz yerden devam ederiz dersen, devam. Ama dersen ki illa da sevgili olalim, bu o kisi degil

Ben birisiyle görüşüyordum. Ondan öncede arkadaştık. Sonra görüştük ettik beraber de olduk. Beraber olduktan sonra da görüştük. Hatta bana şey sordu bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz. Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim. Evet doğru diyorsun dedi. Sonra ben buna uzun uzun mesajlaşmaktan hoşlanmadığım söylemiştim. Bana hiç mesaj atmadı. Dedim yanlış anlamış olabilir mi? Mesajlaşmayı hiç sevmiyor gibi ama uzun olanı kastettim. Son 2 mesajı ben attım ettim. Ondan sonra hiç yazmıyım dedim ondan bekliyim dedim. Ne mesaj attı ne aradı. Yaptığı tek şey İnstagramdan post attı 1 tane o. Sizce ne yapmam lazım? Bir sorunu olup olmadığını mı sorayım? Yoksa böyle gitsin yokmuş gibi mi yapayım? Yoksa direkt çıkartıyım mı hayatımdan?
Adam sizi umursamıyor açık ve net.

Önce sağlıklı iletişim kurun, beklentilerinizi anlatın. Fakat şunu unutmayın, erkekler avcıdır, yani size yazmıyor ve aramıyorsa bu sizin yaptığınız bir şeyden değil, size yeterince ilgi duymamasından kaynaklanır, ilgi duysa uzak tutmanız o kadar kolay olmaz.

Adam biz neyiz demiş ; senin bir fb'yiz demedigin kalmış.
Adam kendince : "iyi o halde ; ihtiyacım oldukça gelirim,mesajdır,el ele tutusmadir zaten zaman kaybı" demiş.
Pipisi büyümeye başladığında arar tekrar.
Ama adamı bu kıvama sen getirmişsin bence.
İki haftadır büyümüyosa o da sıkıntı😄

Back