• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket görüsmek icin tel´mi mesaj´mi yada msn´mi!!!

görüsmek icin tel´mi , mesaj´mi yada msn´mi tercihiniz??

• Ankete Katılan
    126
Ailem ve arkadaşlarım başka şehirde olduğu için onlarla genelde skype den sesli ve görüntülü yazışırız.
Eşimle de gün içinde skype den görüşürüz fakat telefonla da en az iki defa arar. Messenger da kullanırım
ama skype nin görüntü ve ses kalitesi daha iyi olduğu için onu kullanıyoruz.şakkıdı

ailem yanımda olmadığı için msn kullanıyorum hergün annemi görmek beni rahatlatıyor tlf la tatmin olamıyorum çünkü

Eğer yanına gidemiyorsam, msn olayı olmayan ve mesajdan nefret eden biriyse ki canım kayınbabacım Şeniz bunların başında gelir; telefon acarim............
Benim için önemli olmayan tatlicadiarzu ama mecbur olduğum insanlara; mesaj yazarim...........
Özellikle şehir dışındaki, Çoooook uzaklardaki ve hem görmek a.s. hem sesini duymak istediklerimle (yutdışındakilerle); msn´den görüsürüm...
Yakınımdaki ve görmeden :1hug: zevk alamayacağım sohbette bir insansa; yanina giderim...........

gercekten bılmıyorum o ankı duruma gore degısır...

aileme,arkadaşlarıma telefon açarım.
erkek arkadaşıma mesaj atarım,önemli bir konu varsa telefon açarım,daha da önemli bir konu varsa hemen bir yere çağrırım yüzyüze hallederiz.

msn benim için daha çok zaman geçirme aracı. yani haberleşmekte kullanmıyorum çok fazla.

yakınımdaysa yanına giderim,:smiley-cool:eğer uzaktaysa msn den görüşmeyi tercih ederim kamerası olduğu için yanımdaymış gibi oluyo çünkü..

İlk tercihim telefon..
Msnde konuşmayı ise sevemedim bi türlü..
Mail atıp yazışmak, msnde sohbet etmekten daha cazip geliyor.

3 ü birden hepsini tercih edrim ah teknolajinin gözünü seveyim bee

Back