Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailem ve arkadaşlarım başka şehirde olduğu için onlarla genelde skype den sesli ve görüntülü yazışırız.
Eşimle de gün içinde skype den görüşürüz fakat telefonla da en az iki defa arar. Messenger da kullanırım
ama skype nin görüntü ve ses kalitesi daha iyi olduğu için onu kullanıyoruz.şakkıdı
Eğer yanına gidemiyorsam, msn olayı olmayan ve mesajdan nefret eden biriyse ki canım kayınbabacım Şeniz bunların başında gelir; telefon acarim............
Benim için önemli olmayan tatlicadiarzu ama mecbur olduğum insanlara; mesaj yazarim...........
Özellikle şehir dışındaki, Çoooook uzaklardaki ve hem görmek a.s. hem sesini duymak istediklerimle (yutdışındakilerle); msn´den görüsürüm...
Yakınımdaki ve görmeden :1hug: zevk alamayacağım sohbette bir insansa; yanina giderim...........
aileme,arkadaşlarıma telefon açarım.
erkek arkadaşıma mesaj atarım,önemli bir konu varsa telefon açarım,daha da önemli bir konu varsa hemen bir yere çağrırım yüzyüze hallederiz.
msn benim için daha çok zaman geçirme aracı. yani haberleşmekte kullanmıyorum çok fazla.