Anket görüsmek icin tel´mi mesaj´mi yada msn´mi!!!

görüsmek icin tel´mi , mesaj´mi yada msn´mi tercihiniz??

• Ankete Katılan
    126

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
ailenizle ,arkadaslarinizla görüsmek icin ne tür bir yöntem tercih ediyorsunuz??
Ankete katilin sonuca bakalim???Şeniz

ben ya telefon yada msn kullanıyorum :)))

hmmmm anladim mesaj yazmasini sevmiyorsun ezbuz´cugumsırnaşık şeysırnaşık şey

evet hiç sevmem ama ilk tercihim tabiki yüz yüze görüşmektir:)))ondan sonra tl yada msn:dance::dance:

yuz yuze gorusmeyi severim ama yuzyuze gorusmeye imkan yoksa telefonla gorusmeyi tercih ederim

mesaj yazmaktan hiç hoşlanmıyorum azap gibi geliyo
msni de çok samimiyetsiz buluyorum
insanların sesini duymak bana daha başka bi zevk verir
o yüzden arayip konusmayı tercih ediyorum :asigim:

Telefonla ararım tabii ki..
Ancak bir defasında buradaki Chatlak'la buluşma planı yapıyorduk.
İşyerindeydi,tlfla konuşmaya müsait değildi.
Benim de msn çökmüştü.
Kızcağız buradaki mesajlaşma yoluyla bana evini tarif etti,ertesi gün de ben evine gittim. Gerçi gitmeden önce yine de aradım. Geliyorum,bir şey ister misin diye..

Valla duruma bagli....

Benim tel konusmak ve sms yazmak sinirsiz bedava oldugu icin hangisi
isimi gelise onu kullaniyorum...

Mesela birine bisey diyecegim zmn diyorumki bu simdi saatlerce kapatmaz iismi bi msj atiyim kurtuluyum...

Msnden artik gina geldi gicik oluyorum

Uzaklığa bağlı bence yakındaysa yüzyüze görüşmeyi tercih ederim. Değilse telefonla görüşürüm. Uzakta ama görmek istiyorsam msn. Çok seçenek oldu ama öyle...

bende cogunlukla telefon acarim...a.sama mesaj yazmasinida severim yani:1closedeyes:
:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.

kesinlikle o an ki duruma ve ruh halime bağlı...birazcık asosyal ve insankaçkını olduğum için aslında fazla samimi olmadığım insanlarla olabildiğince az konuşmak için hangisi daha uygunsa onu kullanırım...

Türkiye cep de beles olsa hep teldeyiz zaten günün 23 saati teldeyim allahdan simdiki is yerimde yasak da kulaklarim dinleniyor TINITUS diye bir hastaliga yol aciyormus ama dikkat ben gecen yil epey bir sorun yasadim bi süre uzaklasmisdim

genelde 2 günde 1 telle konusuyorum anacıgım ve abimlerle msnde hepsi bır araya gelince konusuyorumm cok özeldimmmm cok ailemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…