Görüşlerinizi bekliyorum

Denizcakir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
40
6
Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin bir konu var ki beni günden güne kemiren artık sinirden nasıl davranmalıyım bilemiyorum en baştan anlatayım size 1.5 yıldır evliyim severek evlendim eşimin annesi babası allah var iyi insanlar benim sorunlarım şöyle başladı biz önce kirada kalıyorduk sonra eşimin büyük abisi hapse girmiş biz evlenmeden eltim ve cocukları kayınvalidemlerde kalıyordu buraya kadar sorun yoktu kendimi övmek gibi bir derdim yok ama hep çok saygılı ve sevgili davrandım herkese benden önce evlenen bir eltim daha var ama yaş olarak benden küçük ama görüntü olarak benden büyük duruyor ben lise yıllarında mankenlik yaptım fiziğim iyidir ünide bıraktım mimarlık okudum ve atama bekliyorum ama malesef atanamadım o eltim çok kıskanç bir insan evdeki herkes ondan nefret ediyor bu beni çok kıskandı ben anlamadım ilk zamanlar ama herşeyi kıskandı düğünüm onun düğününden daha iyi oldu diye düğün boyu moralimi bozdu hiç yardımcı olmadı bana hep gelip gidip laf soktu en mutlu günlerimi zehir etti evdekiler uyardı ben bişey yapmıyorum diye çekildi kenara sonra ben okudum halde mutfakta becerikliyim bunuda kıskandı kendisi okumamış ev kızı olarak evlenmiş bu benm için bir sorun değil beni ilgilendirmez ama o bunu sorun yaptı eşimin ailesi önce sandılar ki okumuş kız yemek yapmayı bilmiyordur sonra gördüler ki şok oldular tabi eltimin eşide iyi bir insandır hep benimle konuştu rica etti idare etmem için huyu bu herkesi kıskanıyor duymazlıktan gel diye ama olmuyor işte mesafeli davrandım zoruna gitti etrafımda dolandı sonra ben buna mesafeli davranıyorum diye evdekilere benim onu tehdit ettiğimi sıkıltırdıgımı söylemiş şok oldum zaten ilk evlendiğimde evdekiler uyardı mesafeli ol psikolojisi normal değil iftira gibi bir huyu var diye ama çok üzüldüm yapsam üzülmem bide yapı olarak sinirli biriyim kendimi zor tuttum evdekiler onu kovdular yine huzur kaçırıyorsun ne bu diye daha başka saçmalıklar da yaptı tabi sonra bu yediremedi iftirasıda işe yaramadı bide üzerine kovuldu eşime msj attı benim hakkımda bir sürü şey söyledi kötü söyler ben onunla küs oldugum için evine gitmedim ben gitmiyorum diye eşimde gitmedi işte abin çok üzülüyor senin karın yüzünden oldu bunlar hiç suçum yok benim o geldi herşey bozuldu o gelmesin umrumda değil sen gel evimize abin çok üzülüyor biz seni düşünüyoruz faln bide hala onu tehdit ettim saçmalığına devam etmiş baya kötü şeyler yazmış ben dayanamadım görünce msjı gittim evine vurdum kapıya delirdim gebertecektim görümcem ve eşim koştular arkamdan götürdüler beni oda korkudan kapıyı açamadı bi görseniz tam pısırık öyle sen yokken konuşur atar tutar aradan zaman geçti bu haber gönderiyor falan en son benim namussuz oldugumu kafamdaki başörtü me laf etti ben kafayı yedim nedir benle derdi diye çok ağır geldi eşim bu noktada devreye girdi onunla konuştu benim karımın namusu başörtüsü senin haddine değil diye şöylede bi durum var laf edilecek bişey yok çünkü ilk erkek arkadaşım eşimdi daha öncesi olmadı tesettürlüyüm eşimle de zaten okul biter bitmez evlendik kendisde kaçarak evlenmiş çok psikolojimi bozdu herkes ona kızdı kocası bile sonra bu duruldu ama muhattap olmuyoruz biz uzak duruyoruz gecen bayram kayın baba ya rica etmiş bizi barıştır çok pişmanım aynı bahçeye yerleşiriz küslük olmasın diye bana geldiler bende asla istemediğimi söyledim ben ona hiç bişey yapmamışken kıskanması düğünümü kariyerimi eşimle ilişkimi aklınıza gelemeyecek herşeyi kesinlikle barışmadım eşimde dedi barışma o rahat durmaz huyunu biliyoruz diye bende barışmadım velhasıl bu bana böyle saçmalıklar yaşattı sinir krizlerine girdim ardından büyük eltim öyle bir durumdayım ki napıcam bilmiyorum bu kayınvalidemlerde kalıyordu kocası hapiste diye duramadı hep görümcem le kavga ediyordu bizde kiradan çıkıp kayınvalidemlerde yaşayacaktık ev bitene kadar çünkü ben kira hem ev masrafları olmuyordu ev bitmiyordu eltimde evinde 3 cocukla tek başına evine gidip kalmasına izin yoktu bize yalvardı resmen kalın benle kalın bende evime gideyim bakın ne olur 3 cocukla olmuyor falan acındırdı kendini bende tamam dedim evine geçti bizde geldik yanına bir odada kalıyoruz o cok rahat etti biz evden cıkınca onu hayatta burda bırakmazlar oda bunu bildiği için nasıl iyi davrandı süreklide dışarı çıkması çocukların sütü bezi haftada 3 4 kez çıkar cocukları küçük biri daha bebek o gidince ben cocuklarını bakardım bebeğin altını değiştirirdim anne olmadan herşeyi öğrendim sayılır cocuklar sabah 5te uyanıyor bağırıp cagırıyorlar susturmuyor o saate uykusuz kalıyoruz benim başıma çocukları bırakıp gitmesi ben be değilim ama ne güvenip gidiyorsun sonra sonra baktım ben bunun hizmetçisi oldum iyilikle yaptıklarım onun umrunda değil ben cocuklar babasız diye üzüldüğümde yaptım hep neler yaptım bi bilseniz kocam uyardı beni bu kadar olmaz hizmetci misin sen diye zaten zoruma gidiyordu ama ses etmedim küçük olan bir anası yerine beni istiyordu hep en cok beni görüyordu cocuk baktım nankörlük yapıyor bide üzerine hep misafir hergün mü gelir misafiri severim ama hergün olması benim evde rahat hareket edememek zorunda kalmam artık misafirler cogaldı uyanıyoruz misafir kahvaltı yemek hep odada yenmeye başlandı sanki biz ona mecbur gibi yaşıyorduk eşimde sabretti en son patladı bide evden gitmemizi istedi bi süre sonra şok olduk biz sonra büyüklere anlattık durumu onunla kavga ettik o kadar iğrenç bir insanki çok pis katlanamıyorum artık dizi peşinde çocuklar pislik içinde mide kalmadı bende kavga ettiğimizde neden böyle yaptığını sorup ona kızdım o kadar sinirlendim ki ben senin çocukların için neler yaptım sen niye böyle yapıyorsun kullandın beni dedim bana sadece YAPMASAYDIN YAP Mİ DEDİM oldu sözü bu çok ağır bişey biz artık gidiyorduk evden büyükler ona kızdılar eger cıkarlarsa sende bize geleceksin dediler buda tutuşmuş ağlamış cocuklarımı dövüyorlar demiş bir iftira daha ben şok oldum öyle üzüldüm ve sinirlendim ki hayatta kalmam burda dedim kayınpeder im aradı rica etti kalmamız için onun söylediği saçmalıkları anlattı ucunda oğlum torunlarım var kızım ben onu buraya getirsem durmaz bizi çiğner hatrım için evin bitene kadar kal çocuklara bakmıyor cocuklar bile seni istiyor ne olur yalvarırım idare et dedi nasıl hayır derim ki üzüldüm adama eşi hafta sonu arıyor izni var arayınca görümcem konuşup anlatmış seni boşarım düzgün dur demiş kocası görümceye yalvarmış bize söylemesin Kocasının öyle dediğini diye ama görümcem söyledi sonra iyi davranmaya başladı ama hep laf sokmalar cocukların bezini çıkarıp atmıyor sabaha kadar evin içinde mutfakta bile duruyor midem bulanıyor kaç kere söyledim dinlemiyor tamam koymam eve atarım diyor yapıyor evdekilerle konuştum dediler hep öyle yapma mikrop diyoruz yapıyor anlamıyor dediler katlanmak çok zor gerçekten kış nedeniyle eşimin çokta işi olmuyor para biriktirip evi bitirip kurtulsam dün artık delirdim yine misafirler falan aradım kayın babayı dedim artık dayanamıyorum cıkıyo Rum adam napıcanı şaşırdı görümceye konuştum sabret ev bitsin anlıyoruz seni ne oldugunu da biliyorum şimdi arasam desem diyecek ben bişey yapmadım diye bende dedim ki sende anlaşamıyordun tiksiniyorum diyordun kavga ediyordun anla beni diye dedi canım ben seni anlıyorum ama huyu değişmiyor hep böyle senide delirtti benim gibi dedi yani bi Çözüm yok bize gel arada uzaklaş ondan takma görmezden gel dedi ama aynı evde yaşıyoruz zor bugünde görümcem geldi bunlar can ciğer ben şok oldum birde bana diyordu artık aileyiz mecbur idare edicez bende sevmiyorum ama mecbur diyordu ve hep bi araya geldiğimizde ondan nefret ettiğini yaptıklarını anlatıp beni uyarıyordu ben şok oldumbugün böyle görünce birde eltime karşı nasıl davranacam lütfen yorum yapın

Okunacak gibi değil kusura bakmayın.

Ama siz okul bitirip atama beklediğinize emin misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…