- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.771
- 53
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Emin ol bende asla umursamıyorum istediğim gibi giyindim gezdim saçlarımı boyadım bazı kötü seyler yasadım insanlar arkamdan neler neler dedi bir tanesi bile yıkmadı beniSize tavsiyem insanların arkanızdan ne konuşacağına takılmamanız.Herkesi memnun edemezsiniz.İnsanlar hep konuşur.Onların ne düşünüp,ne konuşacağını takarak yaşamak çok bunaltıcı.Açıkcası benim arkamdan da konuşuyorlardır.Benim umurumda değil.
Bundan kaç yıl önce zaten kızıl saçlılara cadı büyücü gözüküyle bakıp öldürüyorlardıHürrem neler çekmiştir o devirde?Cadı denmiş ya.
Aslında asla gelenekçi ve muhafazakar hissetmiyorum. Öylesini de istemiyorum açıkçası. Sadece dini sorumluluklarını bilen ve elimden geldiğince uygulamaya çalışan biriyim. Dış görünüş noktasında uygulayamıyorum ve bu çok mu aşırı geliyor bunun farkına varamıyorum
Çok doğruNickimden anlaşılacağı gibi saçım kızıl liseden beri diyebilirm nerdeyse kendi saç rengimi unuttuk.tonuna bağlı olmakla birlikte Kızıl marjinal bir renk olduğu için kendi başına zaten gösterişli duruyor. Sadece siyah pantlon siyah tshirt giyseniz yine marjinal duran bir renk . Tarzımız bizi yansıtıyor ama demek ki sizin dış görüntü tarzınız sizi yansıtmıyor o yüzden sizin görüşünüze uyan insanlar size yaklaşmayabilir.saçınızı boyatıp tarzınızı değiştirebilirsiniz.
Sorun sizin içten içe bunu dert edinmeniz.Bunu da yansıtıyor olabilirsiniz.Emin ol bende asla umursamıyorum istediğim gibi giyindim gezdim saçlarımı boyadım bazı kötü seyler yasadım insanlar arkamdan neler neler dedi bir tanesi bile yıkmadı beni
Ay Hürremin umurunda mıydı ki?Dünyayı yönetti kadın.Bundan kaç yıl önce zaten kızıl saçlılara cadı büyücü gözüküyle bakıp öldürüyorlardı
Normal buluyorum kendimi, gençliğimde ölçülü bir dekolte kullandım uzun yıllar. Askılı elbiseler, bodyler, dar kotlar, kısa etekler falan. Artık 45 yaşındayım yakışmıyor o kadarı, şimdilerde kot gömlek yada ispanyol pantalon ve gömlekler daha hoşuma gidiyor yine de bir miktar açık yakadan vazgeçemiyorumPeki giyiminiz kıyafetleriniz nasıldı acaba
Hayır ben bir seyi dert edinmedim yansıtmıyorumda bunu nereden cıkardınız? Bazı insanlar insanların dediklerini umursar kıyafetini değiştirir saçını makyajını gülüşünü vs vs kısaca her seyini ben hep olduğum gibi kaldım insanların neler dediklerini söylesem ağzın açık bakarsın yaşanan bir olaydan ötürü o da ama ben umursamıyorum annemede hep aynısını söyledim bu hayatı onlar için yaşamıyoruz elalem ne der elalem bok yerSorun sizin içten içe bunu dert edinmeniz.Bunu da yansıtıyor olabilirsiniz.
Orası öyle kızAy Hürremin umurunda mıydı ki?Dünyayı yönetti kadın.
Siz de içinizden erkekleri sınıflandırıyorsunuz farkında mısınız?Hayır ben bir seyi dert edinmedim yansıtmıyorumda bunu nereden cıkardınız? Bazı insanlar insanların dediklerini umursar kıyafetini değiştirir saçını makyajını gülüşünü vs vs kısaca her seyini ben hep olduğum gibi kaldım insanların neler dediklerini söylesem ağzın açık bakarsın yaşanan bir olaydan ötürü o da ama ben umursamıyorum annemede hep aynısını söyledim bu hayatı onlar için yaşamıyoruz elalem ne der elalem bok yer
Erkek mi ben nerede erkekten bahsettim size bunu düşündüren ne?Siz de içinizden erkekleri sınıflandırıyorsunuz farkında mısınız?
Hürrem neler çekmiştir o devirde?Cadı denmiş ya.
Dediğinizi anladım ama tam tersi de geçerli değil mi? Yani benim dış görüntümden dolayı baştan yaklaşmayacak olan erkeklerdeyse aradığım kişi? Bi de gerçekten geleneksel muhafazakar değil dindar olsun çok istiyorum ama kendim de değişmem gerekiyor bu durumda
Çok teşekkürler. Görücü usulü olacaksa mal varlığımdan bahsetmeden isterim tabi ki. Çünkü kendi karşıma çıkanlar hep seküler tarzda oluyor. Gerçekten değişmem gerektiğini hissediyorum :/
Ay pardon ben konu sahibi ile sizi karıştırdım.Erkek mi ben nerede erkekten bahsettim size bunu düşündüren ne?
Ay cok mutlu oldum böyle biseye yaradiysamşu sıkıntılı anımda o kadar içten güldüm ki,allahta sizi güldürsün.
İkinizin de baş harfi y ile başlayınca.Çok utandım şimdi.Ne zamandır sizi konu sahibi olarak algılayıp yazmaya başladıysam artık.Pardon
Bende size laf yetiştircem diye uğraşıyorumİkinizin de baş harfi y ile başlayınca.Çok utandım şimdi.Ne zamandır sizi konu sahibi olarak algılayıp yazmaya başladıysam artık.Pardon
Merhaba ben erkekleri sınıflamıyorum. Geleneksel muhafazakar ile dindar ayrımını vurgulamak istemiştim. Düşünce yapısı olarak kendime yakın dindar birini isterim şeklinde demek istemiştim.Ay pardon ben konu sahibi ile sizi karıştırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?