Görünüşüm çelişkili mi hayata dair

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz hangi yılda takılı kaldınız? İçinde bulunduğumuz yıla teşrif edin. 94 yaşındaki karşı komşum sizden daha açık fikirli.
Ya derdimi size anlatamadım kendimde kızıl saç kullandım z kuşağıyım ayrıca yani demek istediğim şu gayet açık görüşlü anlayışlı yargılamayan biriyim ama sizin bahsettiğiniz kişiler bir elin parmağını geçmez

Ben de Kuşadası gibi bir yerde bunları yasamaniza çok şaşırdım.Turkiye'nin en turistik yerlerinden birisi.

Ben de Kuşadası gibi bir yerde bunları yasamaniza çok şaşırdım.Turkiye'nin en turistik yerlerinden birisi.
Ben kuşadasında değilim de o hanımefendiyi anladım ben. Benim durumumda da şöyle oluyor mesela tanışıyoruz konuşuyoruz vs alkol alma olsun oruç vs bunlrdan konuşulduğunda çok şoka giriyorlar o yüzden sorun bende mi ben mi çok farklı yansıtıyorum kendimi diye düşünmeye başladım

Valla ben 40 yaşındayım. Bu 40 yılda iyi insanlarla da karşılaştım kötü insanlarla da. Ben hayata sizin kadar olumsuz bakmıyorum.

Konu sahibi siz genelleme yapıyorsunuz ama.
Yok ben genelleme yapmıyorum herkese saygı duyuyorum sadece kendi açımdan çelişkiler hissediyorum. Net olmadığımı hissediyorum. Karşıma çıkan insanları da düşününce ben mi düşündüğümden çok farklı görünüyorum diye düşünmeye başladım sizlerden fikir almak istedim.

Siz de çıkarın o insanları hayatınızdan.Hayatımda beni çok şaşırtan insanlar da oldu.Ama insanlara hiç ön yargılı yaklaşmadım.Kapağa göre değerlendirmem insanları.

İnsanlara bir şeyler ispat etmek zorunda değilsiniz ki?Kafanız uymuyorsa görüşmezsiniz.

Valla ben 40 yaşındayım. Bu 40 yılda iyi insanlarla da karşılaştım kötü insanlarla da. Ben hayata sizin kadar olumsuz bakmıyorum.
Hayata olumsuz bakamıyorum yaşadıklarımdan tecrübe diyelim ayrıca bakmalısınız kimseye güvenmeyin devir kötü insanlar kötü

Ben gerçekten tam olarak anlamış değilim. Dış görüntü itibarıyla "modern" bir insansınız. Ama iç dünyanızda modern değil gelenekçi ve muhafazakarsınız. Bu nedenle yanlış "tip" erkekleri çekeceğinizden endişe ediyorsunuz. Doğru anlamış mıyım?

Aslında asla gelenekçi ve muhafazakar hissetmiyorum. Öylesini de istemiyorum açıkçası. Sadece dini sorumluluklarını bilen ve elimden geldiğince uygulamaya çalışan biriyim. Dış görünüş noktasında uygulayamıyorum ve bu çok mu aşırı geliyor bunun farkına varamıyorum

Kötü davranış görmüyorsunuz zaten arkanızdan dedikodu yapıyorlar
Yoo olsa duyardım, çevremde hep sevilmiştir kızılım, bu saçla her ortama girdim sporda yaptım, iş hayatımda oldu, evlendim. Eşimde tutucu sayılabilecek bir adam olmasına karşın o da çok sever. Sizin çevrenizde bir sorun var bence

Emin ol saçma değil canım ayrıca kızıl renkten kastım aşırı dikkat çekici olanı sonucta bir sürü çesti var

Bundaaannnn 10-11 sene önce en dikkat cekici kizili kullanmistim, ateş kizili diye geciyor galiba direkt kipkirmiziydi saçlarim.
Kimseden O...gibi bir yakistirma duymamistim o zamanlar bile kafamda kizil sac var diye.

Bence tüm bunların sizin saç renginizle , giyiminizle alakası yok . iç dünyanızda ki muhakemenizle , sınır ve çizgilerinizle alakası var . Yani herşey kafanızda . Rahat düşünün , nasip diyin tevekkül edin , kim ne düşünmek isterse öyle düşünsün , kızıl saça dekolteye bakıp sizi hafif kadın gibi görüp yaklaşmalarından falan çekiniyorsanız mesela zaten bunu hal tavırdan da anlarsınız .

Kötü davranış görmüyorsunuz zaten arkanızdan dedikodu yapıyorlar
Size tavsiyem insanların arkanızdan ne konuşacağına takılmamanız.Herkesi memnun edemezsiniz.İnsanlar hep konuşur.Onların ne düşünüp,ne konuşacağını takarak yaşamak çok bunaltıcı.Açıkcası benim arkamdan da konuşuyorlardır.Benim umurumda değil.

Bundaaannnn 10-11 sene önce en dikkat cekici kizili kullanmistim, ateş kizili diye geciyor galiba direkt kipkirmiziydi saçlarim.
Kimseden O...gibi bir yakistirma duymamistim o zamanlar bile kafamda kizil sac var diye.
Hürrem neler çekmiştir o devirde?Cadı denmiş ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…