Görünüşüm çelişkili mi hayata dair

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkinin tonu biraz iddialı hani platin sarısı nasıl iddialıysa öyle düşünebiliriz. Evet arada kaldığımı hissediyorum. Aynı şekilde ne çok dindarım ne çok açık. Bu böyle nasıl olacak diye sorguluyorum içimde

Çok teşekkürler

Görücü usulü evlenen mi kaldı. En kotü ailrler haber kurduruyor çiftler gidip buluşup bir süre görüşüyorlar. Bence net olarak o taraf bu taraf diye birsey yok doğrusu evlenecehiniz kisiyi tanimaktır o hale taniyıp evlenin.

Hayır tabi ki niye çelişkili olsun. Şimdi klasik bir söz olacak ama herkes kendinden sorumlu bu hayatta benim ibadetlerimi de açık kapalı olayım kimseyi ilgilendirmez zaten gösteriş olsun bilsinler diye de yapmam kendim ve Allah için yaparım. Bende açık biriyim, dekolteli giyerim, bikinili resimlerim vardır ve ne alkol sigaram var ne de sevgilim oldu e tabi buna inanmayan da çok oluyor. Gram umursamam. Ben kendimi biliyorum çünkü amacım günlük ilişki olsaydı bana cinsellik için yaklaşan erkeği reddetmez ilk tanışma da beraber olurdum ama elde edemediklerinden ne yazık ki karakter yoksunları dış görünüşünden, gezdiğinden iftira atıp reddedilmenin verdiği acıyı bu şekilde çıkarıyorlar. Hiç kimse için kendimi değiştirmem. Ömür boyu yalnız kalırım yine değişmem. Elbet karşına hayırlı, kafa dengine göre, sizi siz olduğunuz için seven biri çıkar merak etmeyin. Ön yargılı kişilerden yakın arkadaşınızda olsa uzak durun.

Bence yaratmıyor. Sizin karşılaştığınız veya çevrenizdeki insanların düşünce yapısı ile ilgili bu durum. Nasıl ki tesettürlü olup hiç İslamiyet'e alakası olmayabiliyorsa insanlar siz de gayet normal bir sekilde kızıl saçlı olup İslami değerleri yaşayarak hayatınınizi yaşayabilirsiniz.
Ülkemizde dış görünüş sebebi ile çok yargılı insanlar var evet ama bu onların problemi sizin değil. Kimse kimsenin İslami degerlerini nasıl yasacagina karar vermemeli. İster kızıl olursunuz ister sarışın ister baş örtülü ister yalnızca basınız açık vücut kapalı. Bu tamamen sizinle alakalı bir durum öncelikle siz bu durumdan dolayı çelişki yaşamamalısınız. Sizi olduğunuz gibi seven önyargısız ve beklenti içinde olmayan insanlar elbette hayatinizda olacaktır.

Satanist mi kaldı ya? Son satanist ayin haberi 2002 yılında yapılmadı mı?
Kızıl saclilara laf edilmesi de aynı şekilde.
Ya siz ya çevreniz yirmi yillik bir zaman yolculuğundan gelmiş gibisiniz

Dürüst olmak gerekirse Seküler olmayan insanların seküler görünmesi ve o hayatları yaşaması bana biraz cringe geliyor .
Üzgünüm kimseyi kırmak istemem . karışmaya da hakkım yok tabi ki herkesin kendi hayatı . Karışmamda . Kimse mükemmel değil sonuçta .Saygı duyuyorum.
Bu benim görüşüm siz nasıl istiyorsanız öyle yapın . aslında karşımda ki insan iyi bir insan olduğu sürece bana fark etmez . Ne yapıyor nasıl yaşıyor bunlar o kadar önemli değil.

Kiytida mi parklar kucak kucağa baş örtülü baş örtüsüz hanimlar ve beylerle dolu milletin opusmesini minciklanmasini görmekten bize ne evet ama görüş alanımızda oldukları için ister istemez içimiz kalkıyor

Nasıl yani,kızıl saçlı kadınlara kötü gözle mi bakılıyor?Ben de iki üç yıldır kızıl,bakır tonları kullanıyorum ve hiç böyle saçma bir şey duymadım.
Emin ol saçma değil canım ayrıca kızıl renkten kastım aşırı dikkat çekici olanı sonucta bir sürü çesti var

Benim içim kalkmıyor, mutlu oluyorum yolda Elele tutuşan, öpüşen çiftler görünce.
Fuhuşan çiftleri kasdetmiyorum tabii ki onlara da zaten denk gelmedim hiç . Ama iki sevgilinin böyle kolkola, dipdibe olması, durup birbirini öpmesinin kime ne zararı var ki? Otobüste metroda,kafede yakinimdaki çiftin tripli kavga etmesidense pıtır pıtır takılması daha evla bence

Sizi neyin mutlu ettiğinden emin olmadan değişim yaşamayın derim. Açıkçası evlenince siz karşınızdaki kişide dine uygun yaşasın mı istiyorsunuz yoksa size saygı gösterecek birisi olsun yeter mi diyorsunuz bu önemli vereceğiniz kararda. Dine uygun yaşayan biri olsun diyorsanız evet komple kendinizi değiştirin ve sizde o şekilde olun. Size saygı göstermesi yeterli kendi yaşayışı önemli değil derseniz bulunduğunuz yaşayış şeklini zamanla kendinizi dinleyerek değiştirmeniz gerekirse değiştirirsiniz. Bende sizin gibi sayılırım eşim dindar değil ama ben kapanmak istiyorum desem saygı duyar karışmaz.

Yok ya,çok iddialı olanları da kullandım ama sizin çevrede bir sorun var bence.
Vallaha ben kuşadasında yasıyorum bilirsiniz bilmiyorsanızda bir bakın netten kuşadasından farksız ayrıca insanlar senin yüzüne bunu söylemiyor zaten içlerinden böyle düsünüp arkandan konusuyorlar

Saç renginden hayat tarzı analizi yapıldığını ilk defa duyuyorum. Bence yakın arkadaş çevrenizi gözden geçirin.
Bunun arkadas çevresiyle alakası yok büyüklerde öyle görüyor sizin bizim gibiler görüntünün bir sey ifade etmediğini asıl önemli olanın kalp düşünce olduğunu biliyor ama diğerleri emin olun bilmiyor çünkü türkiyeye bu asılanmıs açık giyinen kız o. dur aranıyordur keza saç rengide öyle dövmesi olan satanist piercingi olan allaha inanmıyor

Vallaha ben kuşadasında yasıyorum bilirsiniz bilmiyorsanızda bir bakın netten kuşadasından farksız ayrıca insanlar senin yüzüne bunu söylemiyor zaten içlerinden böyle düsünüp arkandan konusuyorlar

Hayır, insanların çoğu temiz yüreklidir. O yüzden böyle şeyler düşünmezler. Siz kendinizi ve belli ki kendiniz gibi olan çevrenizi gözden geçirin.

Siz hangi yılda takılı kaldınız? İçinde bulunduğumuz yıla teşrif edin. 94 yaşındaki karşı komşum sizden daha açık fikirli.

Hayır, insanların çoğu temiz yüreklidir. O yüzden böyle şeyler düşünmezler. Siz kendinizi ve belli ki kendiniz gibi olan çevrenizi gözden geçirin.
Bebisim benimde saçlarım kızıldı yalnız insanlar temiz yürekli falan değil saf kalpli olmayın eski insanlar kalmadı şimdiki insanlar depremden mal çalan çocuk çalan insanlar herkesin dedikodusunu yapan ihanet eden aldatan insanlar arkandan dünyanın lafını söyleyen insanlar elbette ailen yakın arkadaşların farklıdır lakin emin ol dışarıdaki insanlar aç köpek yalancı terbiyesiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…