• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görünce şok oldum...!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
kızlar adriana limanın sitesinde geziyordum birde ne göreyim aman tanrım biz belli belirsiz olan kol tüylerimizi alırken o belli olan parmakların üstündeki tüyleri bile almıyor ki sürekli göz önünde bulanan dünyanın en ünlü isimlerinden biri bizse kendi kendimize azıcık tüyümüzü dert ediyoruz bi kaç resim koyacağım ve frenchin birazı çıkmış felan biz öyle gezemeyiz ama birazı silinmiş frenchle gezebiliyor büyük cesaret=) resimler biraz büyük rahat görün diye=)

82267780.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
82082569.jpg

ınanmıyorum yaaaa kafamçokkarıştı
Ama ama erkekler bu kadına hayrannn :1shok:
Acaba biz fazla mı özgüvensiz kadınlarız :bbo:

erkekler bu kadar dikkat etmiyorlar ki cnm bis inceliyoruz kadını=) ama o halini gördükten sonra hala hayran kalırlar mı bilmiyorum... evt kızlar kendimize güvenme zamanı gelmedi mi sizce de?

abovvvvvvv kollari yine iyide parmaklarindaki harbidende göze batmicak gibi diilmiski
demekki kadin takmiyo
ve kendine güveniyo

parmaklarında çok çok kötüü bu kadar da özgüven olmaz ki ama hoş değil yani tamam dişlerini yaptırmıo doğal kalıo ama parmaklarındakileri aldırsa bari...

herkezin kendi biecegi bisey canim ben adini hatirlayamadim simdi yalnis olmasin ama beyonce olabilir bi özel gecede gece kiyafetiyle sac bas yapili poz veriyodu el sallarken objektiflere takilmis koltukaltinda tüyleri vardi ben milim uzasin rahatsiz oluyorum ama takmayanlar var demekki

bende çok şaşırdım ve artık kendime daha fazla güvenme zamanımın geldiğini anladımzemuszemusdelikafadulden:roflol:

tabi ki de ayyy bende gelemem kıl tüye insanın kendi temizliği ordan belli olur bence... evt bende artık kendime daha çok güveniyorum=)

34161394.jpg

burda da dudak üstünü almayı geçiktirmiş galiba...

eneee hakkaten kıllıymış hatun :1shok:
ayrıca da 4. resimde dip boyası gelmiş :1closedeyes:

bizde temizlik imandan gelir onlarda böyle birşey yok dini inanış ve örf ananeyle alakalı bir durum

bıyıkları bile duruyoooooo aman bizden başka pimpirikli millet varmı acabaa herşeyi kafaya takan biz

bence bıyıklarını sarartmış belli olmasın diye çünkü o koyu tenli ve esmer o yüzden daha koyu çıkıyordur bıyıkları ama yinede almadığı belli oluyor yakın çekimde:umursamaz:

Kollarımı almayı hiç düşünmemiştim ama bu kadını görünce en kısa zamanda kollarımı halledicem kotu gorunuyo gercekten

bizde temizlik imandan gelir onlarda böyle birşey yok dini inanış ve örf ananeyle alakalı bir durum
canım temizlik imandan gelirde hiçbiryerde kol kıllarını al diye birşey yokki.şahsen ben kol kıllarının alınmasına karşıyım.hadi bıyık,kaş ayak alıyoruz da koldaki kıllar bence o kadar kötü durmuyor.

Şimdi bir erkek bu resimleri görse aynen şunu söyler; Kıl bir insana bu kadar mı yakışır kaydirigubbakcemile3

* Yiğidi öldür hakkını yeme demişler; Hatun gerçekten güzel :delphin:

Back