- Konu Sahibi Saftirikevli
-
Bildiğin nerdeyse kayinvaliden yaşında. Tek yaşamalı ne münasebet? Baskasinin hayatina çöreklenmeye tamam diyecek kadar kötü değildir umarım48 Yaşında.Babaları yok.Iyi bir işii ve maaşı evi var.Ben 25 eşim eşim 35 yaşında
Ay bende cocuk sandım, güncellemeyi okumadan önce tabiki yanına al diyecektim, ama şimdi yaşını ve maddi durumunu ögrenince kesinlikle alma derim. Sonuçta kocaman kadin, kendi ayakları üstündede duruyor. Zaten muhtemelen o da size gelmek istemeyecektirMerhaba kızlar ,
9 aylık evliyim çok uzatmadan hemen konuya gireceğim. Bir hafta önce kayınvalidemi kalp krizinden kaybettik. Çok iyi bir kadındı gerçekten kendisini çok seviyordu. Eşim perişan durumda bu durumda kendisi nasıl toplayacağım bilmiyorum.
Işin bir diğer tarafı da bir tane bekar görümcen var. Kendisi şu an yalnız kaldı. Ve benim karakter olarak pek anlaşabileceğim biri değil.Aramızda bir sorun yok ama çok baskın bir karakter ve hep kendi dediğini olsun istiyor.Her şeye karışıyor mesafeli olduğumuz için hiç sorun yaşamadık.
Bana gelecek bir seçenek şu an görümcemle beraber yaşamak ama ben ne yazık ki istemiyorum.Bencil de düşünmek istemiyorum şimdi bu acı yaşanırken benim , bunları düşünmem belki çok bencilce ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana böyle bir talep gelirse Sizce ne yapmalıyım kabul etmeli miyim yoksa en başından direk redetmeli miyim ? Yanlış anlamayın tabii ki şu an zaten yanındayız görümcemin. Onu tek bırakmayız toparlanana kadar.
Siz olsanız ne yapardınız ? Kafam çok karışık Lütfen yardım edin.
Teşekkürler şimdiden.
Güncelleme : Aceleden eksik yazdım kızlar kusura bakmayın.Maddi olarak durumu iyi hatta türkiye standartlarına göre baya iyi.48 yaşında.Bir tane daha kardeşleri var ama o kendi aleminde evli pek görüşmüyorlar.
Yuh! 48 yaşında kocaman kadın, kendi başına yaşayamıyor mu?Merhaba kızlar ,
9 aylık evliyim çok uzatmadan hemen konuya gireceğim. Bir hafta önce kayınvalidemi kalp krizinden kaybettik. Çok iyi bir kadındı gerçekten kendisini çok seviyordu. Eşim perişan durumda bu durumda kendisi nasıl toplayacağım bilmiyorum.
Işin bir diğer tarafı da bir tane bekar görümcen var. Kendisi şu an yalnız kaldı. Ve benim karakter olarak pek anlaşabileceğim biri değil.Aramızda bir sorun yok ama çok baskın bir karakter ve hep kendi dediğini olsun istiyor.Her şeye karışıyor mesafeli olduğumuz için hiç sorun yaşamadık.
Bana gelecek bir seçenek şu an görümcemle beraber yaşamak ama ben ne yazık ki istemiyorum.Bencil de düşünmek istemiyorum şimdi bu acı yaşanırken benim , bunları düşünmem belki çok bencilce ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana böyle bir talep gelirse Sizce ne yapmalıyım kabul etmeli miyim yoksa en başından direk redetmeli miyim ? Yanlış anlamayın tabii ki şu an zaten yanındayız görümcemin. Onu tek bırakmayız toparlanana kadar.
Teşekkürler şimdiden.
Güncelleme : Aceleden eksik yazdım kızlar kusura bakmayın.Maddi olarak durumu iyi hatta türkiye standartlarına göre baya iyi.48 yaşında.Bir tane daha kardeşleri var ama o kendi aleminde evli pek görüşmüyorlar.
Maddi durumu iyi ve 48 yaşında aman aman mesafenin korumussun sakin ha sakin yanına almaMerhaba kızlar ,
Teşekkürler şimdiden.
Senin tarifin benim lanet kaynanama uyuyorKesinlikle hayır fikrimce. Gerekirse şartlar illa gerektiriyorsa kv ile bile yaşanır ama görümce olmaz. Benim görümcem dediğim eşimin kuzeni dünyanın bir ucunda neyse ki ama düşününce bile tüylerim diken diken oluyor, böyle bilmiş cahillerden, sonradan görme.
Doluymuşum senin konuya atladımbir de sözü geçsin isteyen biriymiş maddi durumu da varmış. Asla kabul etme.
baska derdim yok 48 yasinda kadinla hayatta oturmam. cocuk degilki bu isi gücü var. kabul etme asla.48 Yaşında.Babaları yok.Iyi bir işii ve maaşı evi var.Ben 25 eşim eşim 35 yaşında
Yanlış anlamadıysam eğer 48 yaşındaymışKaç yaşında ki? 20 yaş üzeri, kendi evi olan bir insan sizinle yaşamak istemeyecektir.
Ben asla istemezdim.
Ben de istemezdim ama neler neler okuyoruz burda. Ne insanlar var. O yüzden konu sahibinin görümcesi kalmak istiyorum sizinle yaşıcam falan derse şaşırmam :)Büyük ihtimalle görümce de sizle yaşamak istemez. Ben olsam başkasının evinde rahat edemem çünkü.
Başınız sağ olsun. Nur içinde yatsın inşallah.
Bir taraftan kendime kızıyorum.Nasıl düşünürsün diye.Ama eşim beraber yaşama durumunu daha öncede söyledi bana.Nasıl reddedebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?