Görümceyle Aynı Evde Yaşama

Küçük bir kız olsa tamam denir de. 48 yaşında bir kadın ile beraber yaşamakta neyin nesı? İnsanlar 15 yaşında ailelerinden ayrı yatılı okula gidiyorlar. Kaldıki görümce 48 yaşında artık kendine bir hayat kursa. Ölene Kadar beraber mi yaşayacaksıniz yani.kabul etme

Ay bende cocuk sandım, güncellemeyi okumadan önce tabiki yanına al diyecektim, ama şimdi yaşını ve maddi durumunu ögrenince kesinlikle alma derim. Sonuçta kocaman kadin, kendi ayakları üstündede duruyor. Zaten muhtemelen o da size gelmek istemeyecektir
(Yorumlari okumadim)

Yuh! 48 yaşında kocaman kadın, kendi başına yaşayamıyor mu?

Şimdiden niye böyle bir şeyin derdine düştünüz? Kaç yaşında olursa olsun yanında olun. Böyle zamanlarda ailenin aile olduğu belli olur. Aranızda mesafe bile olsa yakınlığınızı hissettirin. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. İnsanların zor zamanlarında göreviniz gibi değilde yürekten yanlarında olursanız, siz zor durumda kaldığınızda da onlar sizin yanınızda olur. Kaldı ki koskoca kadın kalkıp düzenini bozmaz, size ölene kadar yerleşmez. Benim annemin söylediği bir laf var çok severim. Hayır işine ki hayır gelsin başına.. Kalbinizi bozmayın, böyle hesaplara girmeyin.. :)

Maddi durumu iyi ve 48 yaşında aman aman mesafenin korumussun sakin ha sakin yanına alma

Kesinlikle hayır fikrimce. Gerekirse şartlar illa gerektiriyorsa kv ile bile yaşanır ama görümce olmaz. Benim görümcem dediğim eşimin kuzeni dünyanın bir ucunda neyse ki ama düşününce bile tüylerim diken diken oluyor, böyle bilmiş cahillerden, sonradan görme.
Doluymuşum senin konuya atladım bir de sözü geçsin isteyen biriymiş maddi durumu da varmış. Asla kabul etme.

Bende ergen falan sandim yapniz birakmak istemiyoruz falan deyince 48 yasindaymis nerdeyse 50.yasinda kadin lutfen birlikte.falan yasamayin kendinizi yakarsiniz...bole bi teklif geldiginde de acik konusmak tan baska careniz yok neyazikki

Senin tarifin benim lanet kaynanama uyuyor

Ay sakın kabul etme yaa düşüncesi bile çok fenaaa gercekten.. Cunku benim gorumce de dul 40 yasında ve 20 yasında kızı var kaynanagılle yasıyor.. Kızı laf gecince dedesıgıle bıse olursa bizde kalacaklarını söylüyor ama asla kabul etmem cok genc dul kalmıs evlenmemiş bana mı sordu evlenmedi.. Asla tahammül edemem Allahım basa vermesin

Tamamen değil ama bir ay kalabilir çünkü bende 6 ay içinde 4 yakınımı kaybettim emin olun insan ailesinde ani kayıplarda destek arıyor. Ben zor dönem yaşadım. Eniştem sağolsun evine gittim kaldım ses etmedi. Ağır ameliyat oldum. Ölümden döndüm. İnanın kardeş kardeşe en güzel teselli. Aynı sokakta da olsa çok iyi olur. Kendinizi düşünün. İnsan bu durumda kardeş aile akraba desteği ister. Amcam öldü. Halam kaç hafta kaldı bir bilseniz. Yalnızlık çok zor. Rabbim kimseye ani kayıplar vermesin.

Altli ustlu filan olabilir ama ne gerek var ayni evde oturup sevgiyi saygiyi yitirmeye
Bence bunu bahane edebilirsiniz
"Onu cok seviyorum ama ayni evde yasayip gecinememekten korkuyorum" diyebilirsiniz

İlk okurken yaşı küçük sandım. Yani yaşıtsınız falan diye düşündüm. Hani en iyi ihtimal bir kaç sene durur sonra o da yuvasını kurar diyecektim ama 48 yaşındaymış. O yaşta bir insanın da evlenip yuva kurmadıysa kendi kendine yaşama fikrine kendini alıştırmış olması lazım. Sonuçta herkes evlenecek diye de birşey yok. Kim ne der bilemem ama ben olsam kabul etmezdim

Büyük ihtimalle görümce de sizle yaşamak istemez. Ben olsam başkasının evinde rahat edemem çünkü.
Başınız sağ olsun. Nur içinde yatsın inşallah.
Ben de istemezdim ama neler neler okuyoruz burda. Ne insanlar var. O yüzden konu sahibinin görümcesi kalmak istiyorum sizinle yaşıcam falan derse şaşırmam :)

Bir taraftan kendime kızıyorum.Nasıl düşünürsün diye.Ama eşim beraber yaşama durumunu daha öncede söyledi bana.Nasıl reddedebilirim.

Kabul etmeyin bence, böyle bir durum da kalan kuzenim de olaya duygusal bakarak kabul etti ve şuan işin içinden çıkamıyor 3 yıl oldu, ne düzeni kaldı ne hayatı üstelik sürekli depresyon da

Bu konuyu ben açmış olabilir miyim acaba diye düşündüm. Benimde 50 yaşında herşeyi çok bilen ve dediğini yaptırmaya alışmış bir görümcem var. Doğumdan sonra bana geldi. Ve sanki ev kendi eviymiş gibi davranmaya başladı. Herşeye karıştı. Tepki gösterince aile terbiyesi yok diye diye homurdandi. Annem babam sen görmemişe bakma bebeğin hasta onunla ilgilen dedi. Gidecek az kaldı kocanla kötü olma dedi sustum. Ama sizinki geçici değil kalıcı olacak. Her lafın içinde olacak. Birde çocuk olduğunu düşünün. İçlerine şeytan kaçıyor. Kabul eder misiniz bilmiyorum ama sonradan gelenin o oldugunu, o evin eşinizin ve sizin yuvaniz olduğunu mutlaka hissettirin.

Saniyorum ki hatta eminim ki esin sormayacak bile. Ablam bizde kalacak tabiiiii diye karar verecek. Sende ablasi ve esinle ayni ortamda bulundugunuz an diyeceksin ki. Ben 25 yasindayim yeni evliyiz, ben seninle evlendim ablanla degil. Ablanla yasamak istiyordun keske hic evlenmeseydin ben kabul etmiyorum.

Bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…