GÖRÜMCEYİM

Gelin az bile yapıyor. Bir de büyü müyü karıştırmışsınız, gelin büyücü falan değil, abiniz aşık. Bunu ağlaya ağlaya kabulleneceksiniz. Yapacak bir şey yok. Çok çirkin ya, iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. Ailecek psikolojik sıkıntılarınız var, bir dönem bu yüzden buhran halleriniz olmuş, hiç elin kızına mana bulmayın.

avukat gibi özetlemişsin ,kız ne güzel emeğine hayran kaldım, yazılanlar yüz 100 dogru kadınların şeytanla anlaşması ve mutlu olamayışın sebeplerın özetlemişsin kıskançlık ve özenti merakı hayatlar böyle heba oluyor ,

Merhaba görumce (basliga istinaden)ben bu satirlari yazarken siz cok uzaklarda olacaginiz icin sozlerime burada son veriyorum

Abiniz artık evlenmiş evi barkı kesesi sizden ayrılmış. Bir eşi bir bebeği yeni bir ailesi var. Bunu ne kadar kolay kabullenirseniz o kadar mutlu olursunuz. Farz edelim ki gelin çok kötü biri. Öyle bilr olsa abimin eşidir abim seviyorsa başımızın üstünde yeri vardır demeniz gerekir. Yoksa ilerleyen dönemde yenge kişisi sizden nefret ederse abinizin yüzünü zor görürsünüz. Herkes kendi evinde kalsın mutlu olsun, kimse kimsenin evliliğine karışmasın yorum yapmasın. Yarın siz evleneceksiniz size de yorum yapılmasını istemeyeceksiniz empati kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…