- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
benim birtek abim var yengemde onu benden kıskanırdı 2 yıldır görüşmediğim abimle 5 dk bizi yanlız bırakmazdı abıma doyasıya sarılıp öpemedim abımde bana yaklaşamadı onun bu tavırları yüzünden banada bişey diyemııyordu onun çenesinden diki banada yakaşamıyordu sanırım bana söylemıyordu ama hissediyordum açık açık... ben abimle istediğim herşeyi konuşurum sevgilimi arkadaslarımı evlilik düşüncelerimi vs. ama yengem kim olursa olsun kardeşim gibi davranamam abıme anlattıgım gibi anlatamam sanırım diger konularda yorum yapamamm belki ama kardeşlerin arasına girmeyin bırakın kocanız zaten rahatsız olsa bunu görümcenize bildirirdi demekki rahatsız olmuyor... kardeşlerin arasına girmeyin bence...
benım abim ne mi yaptı bize hiçbişeyini belli etmedi ama ki yengemde allah var yüzüme bişey demedi asla hakkına giremem ama malesef abime yaptıkları psikolojik baskıdan abim onu boşuyor şuanda...
benım abim ne mi yaptı bize hiçbişeyini belli etmedi ama ki yengemde allah var yüzüme bişey demedi asla hakkına giremem ama malesef abime yaptıkları psikolojik baskıdan abim onu boşuyor şuanda...