bu arkadaşın diğer konularına da baktım da, burda görümcem çok konuşuyor eşimle rahatsızım demiş, öteki konusunda kaynanam hiç aramıyor rahatsızım demiş hatta yanıtlar çok güzeldi ohh ne güzel diyenler vardı güldüm baya :) bir diğer konudada eşiyle sorunlarından bahsetmiş tam okumadım, ama bu konuda kardeşle kardeşin arasına girmemenin daha mantıklı olduğunu düşünürüm, az öncede bir arkadaş demiştiki eşim kardeşinin çocuklarına mont alıyor çok üzülüyorum benim çocuğumada alıyor ama olsun mecburmuyuz :) kimse kimseye iyilik yapmaya mecbur değil de insanca yaşasanız sizde daha mutlu olursunuz bence, biraz verici olun herşeyi karşı taraftan beklemeyin, eşim sade benim sözümü dinlesin diye entrika fitne fesat peşinde koşarken, hem insanlığınızdan olursunuz hem eşinizden yuvanızdan olursunuz benden uyarması, eşinle sorunlarını kendin hallet, kimse kimsenin yuvasını yıkamaz yeterki sen dürüst ol ve kendi yuvana odaklan, ben hergün kardeşimle konuşurum eşim ne konuşuyorsun o kdr der kıskanır o da arar konusur kardeşlerimle, onu abileri gibi severler kardeşlerim, o da kardeşi gibi sever üstüne titrer, iyi niyet lazım biraz da insanlık bunları anlayabilmek için ben, sadece eş insana ömür boyu yetemez anne baba kardeş hepsinin yeri ayrıdır ve bunları silip atamazsınız. ablasının çocuğu yok diye çocuk yapmıyor biraz saçma olmuş, sağlık problemimiz var yada eşim benimle birlikte olmuyor deseniz daha dürüstçe olurdu.
gelelim tutarsızlıklara iç dünyanızdaki mutsuzluk sizi öyle sarmış ki herşeyin her mutsuzluğun sebebi eşinizin ailesi gibi geliyor size, dünya onlardan ibaret değil ki :) kaynananız aramasa huzursuz olursunuz görümce arayınca huzursuzsunuz, eşinizle aranızdaki problem ailesi değil belkide sizin tavırlarınız, kendi içinize yönelin ve hataları başkalarında aramayın, pozitif düşünün size en büyük zararı siz veriyorsunuz kendinize acıyarak.