• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin yaptığı :(

Bence kesinlikle bu insanın sorunları var. Yani insan kendi annesinin mevlidine bir kere kendi yapmaz. Töbe töbeeee..
Kendi yapıp kazanç sağlamak istiyorsa bu da ayrı ayıp..
Diğer ayıp ve tuhaf olan da çevresinin bunu tolere etmesidir..
Anneannesi mesela çıkarıp vermiş parasını, kardeşi diş partisinin parasını. Hiç kimse de “ya bir dakika dur bakalım” dememiş.
Çevre o hale getirmiş kızı.:32:

Annesinin mevlidinde de mi para almış
Yuh
Wc ye de gitmesin bu, yedikleri boşa gider mazallah :30:

Üzmek için demedim, bende eskiden öyleydim
Böyle cadolozları görünce gözümü açtım ( kısmen :D )
Sende aç yani

Ya ben arkadaşlaırm doğum vs. yapmışsa ya da bi kalabalığa gideceksem evden de bi çeşit kendim yapar giderim
Demek bunları ücretli yapsam köşeyi dönmüştüm :D her seferde 400 iyi para valla

Reklam yapıyo işte toplumda , feda olsun yeğenime diye

Benim yeğenim iki yaşına girdi ocak ayında. Kızım için aldığım cupcake kalıplarına kek yaptım, standını götürdüm. Örtüsünü götürdüm. Kısır, ve patates salatası da yaptım. Feda olsun yeğenime. Ama benim eşim ile ablasında kardeşlik duyguları yok bence bundan kaynaklanıyor.

Eşimin anneannesi çok çok tatlı bir insan. Maksadı ona harçlık olsun, ihtiyaçlarını alsın. Durumu iyi olduğu için gözüne batmadı sanırım. Biz de tatile giderken bize benzin paramızı verir, ufak tefek yardımda bulunur. Ama bari annesinin mevlidi için para almasaydı da daha sonra anneannesinden harçlık isteseydi ihtiyacım var diye.

Şu görümce dışında çok şanslısın. Ne güzel benzin parasını veren teee bir de anneanne. Bizden de almaya çalışırlar acep ne kadar alırız diye…
Gerçi alt etmeyi bilsen görümce de dert değil de anladığım kadarıyla sizin de genel durumunuz iyi olduğu için 400 tl çok gelmemiş size.
Aslında bir asgari ücretin yarısı kadar.
Bir de oldum olası sevmem şeker hamuruyla yapılan kurabiyeleri. En son aşamada elleriyle mıncık mıncık oynuyorlar hamurla falan. Bana hiç hijyenik gelmiyor. Tatları da güzel değil. Sadece görüntü var.

her zaman söylerim,eşle dostla akrabayla yiyip içeceksin alış veriş yapmayacaksın.görümceni aramanı gerektirecek bir durum yok bence,gelmeyen o:34:

Benim yeğenim iki yaşına girdi ocak ayında. Kızım için aldığım cupcake kalıplarına kek yaptım, standını götürdüm. Örtüsünü götürdüm. Kısır, ve patates salatası da yaptım. Feda olsun yeğenime. Ama benim eşim ile ablasında kardeşlik duyguları yok bence bundan kaynaklanıyor.

Eşinle ablasında yok anlarız da. Kızıyla anasında da mı yoktu?

Şu görümce dışında çok şanslısın. Ne güzel benzin parasını veren teee bir de anneanne. Bizden de almaya çalışırlar acep ne kadar alırız diye…
Gerçi alt etmeyi bilsen görümce de dert değil de anladığım kadarıyla sizin de genel durumunuz iyi olduğu için 400 tl çok gelmemiş size.
Bir de oldum olası sevmem şeker hamuruyla yapılan kurabiyeleri. En son aşamada elleriyle mıncık mıncık oynuyorlar hamurla falan. Bana hiç hijyenik gelmiyor. Tatları da güzel değil. Sadece görüntü var.

ben de ne şeker hamırlu kurabiyeleri, ne de şeker hamurlu pastaları seviyorum.sadece görsel olarak güzel ve para tuzağı remen:50:

Bu yaptıkları dışında bir zararı olmadı bana, çok iyi anlaşırdık. Bu olay tamamen kopardı ipleri. Eskisi gibi olur muyuz bilemem. Ayrıca bize 400 tl öyle çok geldi ki dediğim gibi eşim 1 ay susmadı, kan kusturdu.

Sayfaları oldukça yüz şeklim aynen böyle :53::53:Aramayın ne gerek var nasıl hala o :53:Ayrıca ne hayırlı evlat evlat olsa sevilmez gerçekten:27::47:

ben de ne şeker hamırlu kurabiyeleri, ne de şeker hamurlu pastaları seviyorum.sadece görsel olarak güzel ve para tuzağı remen:50:

Zaten halası yapıyor diye onlardan hediyelik yaptırmıştım, yoksa ben zaten eminönünden masa için notluk almıştım 25 adet onları dağıtacaktım. Saçma oldu hem notluk, hem kurabiye zaten. Ah keşke yaptırmasaydım, eşim hala mevzusu geçince saydırıyor bana

Bu yaptıkları dışında bir zararı olmadı bana, çok iyi anlaşırdık. Bu olay tamamen kopardı ipleri. Eskisi gibi olur muyuz bilemem. Ayrıca bize 400 tl öyle çok geldi ki dediğim gibi eşim 1 ay susmadı, kan kusturdu.

Bence sen ona susmasaydın konuşsaydın. Sonuçta onun kardeşi. Nazının geçmesi gerekirdi.
En azından kardeşler arasında öyledir.
Biz doğum günlerinde çocuklarımızın ihtiyaçlarını bile sipariş veririz. Mesele benim kızım doğum günüyse “ne alayım” falan der kardeşim.
Ben de çekinmeden söylerim..kaldı ki böyle bir durumda kardeşimden ne 400 tl isteyebilirdim ne de o verirdi bana..

Konu sahibi sen doğum günü zamanı buradan tarif sor
Çok uyguna ve çok güzel çeşitler çıkabilir eminim
Sonra da foto çek, sosyal paylaşım sitesine koy
'Feda olsun kızıma' başlığı altında paylaş bence :1:

bir de abla hamurun malzemesi ne. rengarenk. tadı tuzu yok lastik gibi..
yani ben hiç almıyorum.

Zaten halası yapıyor diye onlardan hediyelik yaptırmıştım, yoksa ben zaten eminönünden masa için notluk almıştım 25 adet onları dağıtacaktım. Saçma oldu hem notluk, hem kurabiye zaten. Ah keşke yaptırmasaydım, eşim hala mevzusu geçince saydırıyor bana

boşver artık olan olmuş,bundan sonrasına bakarsın,ederi kadar davranırsın:34:

Sende saydır
Ne bileyim senin ablan de
Bizde yeğenle ticaret olmaz de, bizimkiler gibi sandım de
Yani susmaz yoksa, ikinci doğum günü bitmiş hala lafını ediyorsa

Konu sahibi sen doğum günü zamanı buradan tarif sor
Çok uyguna ve çok güzel çeşitler çıkabilir eminim
Sonra da foto çek, sosyal paylaşım sitesine koy
'Feda olsun kızıma' başlığı altında paylaş bence :1:

Size bir ilginç birşey daha söyleyeyim. Benim bir face grubundan arkadaşım var sabun yapıyor. Kızıma sabun hediyelik yaptı doğumgünü için. İnanın 5 kuruş para almadı. Minik minik kalpler koymuş minik kavanozlara süslemiş göndermi. 20 adet.

Back