Görümcemin niyeti iyi mi?

Evliliğin en başlarında henüz ne olduğunu çözememiştim çok gözlemliyordum. Huyuna giden herkese şeker gibi davrandığını gördüm. Ama arkadaşları veya akrabaları bir gram istemediği gibi davransın hemen içten pazarlıklı modunu açıyor. Bunu benim üzerimde uygulamasını istemiyorum o yüzden tavsiyelerinizi dikkate alacağım mutlaka.

E ağzıyla söylemiş zaten sana bilenmiş baya. Karışmayacaksın eşin ilgilenecek.

Huyu böyle olabilir bizdede var bir tane. Ben olsam benim doğum günümde yapmıyorlarsa asla aramam bile, hiçte gitmem. Lafınızı esirgemeyin cevabını verin.

Huyu böyle olabilir bizdede var bir tane. Ben olsam benim doğum günümde yapmıyorlarsa asla aramam bile, hiçte gitmem. Lafınızı esirgemeyin cevabını verin.
Cevabını veriyorum ama genellikle hep geçiştirmeli cevaplar oluyor. Dediğiniz gibi daha net ve sert çıkmam lazım. Bir de kendisinden bir şey istendiğinde 40 tane takla atar. Kp kahvaltı yapmak isteğinde uğraşamam demişti. Bütün bunları düşününce herkesle ego savaşına giren biri olarak görünüyor bana.

Laf sokma veya alengirli yollardan cozum bulmayi denemeyin. Ciddi ama sakin bir ses tonuyla biliyor musun bana hic kimse emrivaki konusarak islerini yaptiramaz buna sen dahil lutfen dikkatli olursan sevinirim diyebilirsin

Laf sokma veya alengirli yollardan cozum bulmayi denemeyin. Ciddi ama sakin bir ses tonuyla biliyor musun bana hic kimse emrivaki konusarak islerini yaptiramaz buna sen dahil lutfen dikkatli olursan sevinirim diyebilirsin
Dediğiniz gibi kesin çözüm bu olacak. Gözlemlediğim kadarıyla bu huylarına sebep yanında yöresinde kimse kalmamış. Ne olursa olsun küçük büyük dinlemeden sinir krizi kozuna sığınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…