Gümüş mü yakışıyor altın mı yakışıyor diye bir ayırt etme yöntemi var. :) İki farklı tişörtüm var, gri olan sarıya göre daha iyi oluyor mesela.Alt ton olayından hala emin değilim damara bak.diyorlar bazen yeşil mor görüyorum bazen mavi mor olduğuna karar veriyorumama makyajdan kahveleri kizillari seviyorum takımlarda altin rengi yakıştırıyorum. Renk tonlarını çözmüş kişilerden olmak güzel olurdu.
Gümüş mü yakışıyor altın mı yakışıyor diye bir ayırt etme yöntemi var. :) İki farklı tişörtüm var, gri olan sarıya göre daha iyi oluyor mesela.
Bak şimdi kanka, hangi renk seni şöyle bir açıyorsa, saçını başını daha dikkat çekici gösteriyorsa ona bakacaksın.Ben takılarda giysi de anlamıyorum ki ne yakışıyor ne oluyor.sadece 10 numara sarı saç peruk gibi duruyordu. Onun dışında öyle değişiyor neyin yakıştığını düşünmem. Altin takiyi cok kullanirim ama soguk alt tonlu olduğumu söyledi Gama.
Buna ragmen mi seviyorsun?
Normal bi insan mesafe koyar halbuki
Gorumce sir agda yapiyor hissi uyandi bu cumleden sonra
Ben istemiyorum boyatmam dedim hep zaten. Kuaför eşimin eski bir öğrencisi, samimi yani kuaför de söyledi olmaz bu saçlar yanar diye. Eşim inanmadı ona. Sonra bir gün kv ve beni kuaföre götürdü, sonra sizi yemeğe çıkartacağım diye. Kv de de bizde misafir kalıyordu ve kuaför ihtiyacı vardı. Gittik orada ısrar etti yine, ben de KV yanında kavga etmek istemedim, öyle oldu yani.
Bence asıl sorun görumcenin aldatmayı normalleştirmesi değil sizin bunu garipsememeniz? İlişki başında yallah diyebilirdiniz adama ne münasebet yani beğenmeyecek boyat diyecek. Görümce takılacak en son seyiniz benceBu arada eşim beni fiziksel olarak pek beğenmez. Sarışın ve açık tenli kadınları beğeniyor; bense buğday tenli ve siyah saçlıyım. Eşim evliliğimizin en başlarında bana saçımı sarıya boyatmam konusunda çok ısrar etmişti ben de bir erkek için asla yapmam dediğim şeyi yaptım boyattım
Ben takılarda giysi de anlamıyorum ki ne yakışıyor ne oluyor.sadece 10 numara sarı saç peruk gibi duruyordu. Onun dışında öyle değişiyor neyin yakıştığını düşünmem. Altin takiyi cok kullanirim ama soguk alt tonlu olduğumu söyledi Gama.
Bu iğrenç insanla samimi olmak zorunda mısınız?Uzak durun bence.Görümcemle arkadaş gibiyiz ve kendisini çok severim. Ama aldatma olaylarını normal görmesi beni rahatsız ediyor. Kendisi kocası ile boşanmadan önce aldattı ailede kimse bunu bilmiyor. Ben onaylamadığım için konunun dışında kaldım ve bu konuda hiç konuşmadım, zaten boşandı.
Kendisi iş sahibi bazen müşterilerinden söz ediyor ve "karısını getirdi, işini yaptım sonra metresini getirdi metresinin de işini yaptım" falan tarzı konuşuyor böyle çok normalmiş gibi. Geçenlerde bir arkadaşı var samimi olduğu o arkadaşı, arkadaşının kızı, arkadaşının sevgilisi görümcem, eşim ve ben yemeğe çıktık. Biz çifti tanımıyorduk orada tanıştık. Bir kaç senedir çıkıyorlarmış ve kadın adamın ablası ile tanışacakmış ertesi gün "ay heyecanlıyım görücüye çıkacağım" falan diye muhabbet ediyorlardı. Sonra biz konuşuyorduk kendi aramızda kadının sevgilisi C diyelim hep nakit kullanıyormuş hiç kredi kartı kullanmıyormuş. eşim de sordu "niye hiç kredi kartı kullanmıyor?" diye görümcem de "eşi kredi kartı ekstralarında yaptığı harcamaları görmesin diye" dedi Ben "c evli mi?" dedim Görümcem "evli tabi" dedi. Ben şok oldum sustum ama yüzümden hiç onaylamadığım anlaşılmıştır yani.
Bu durumları bu kadar normalleştirmesi beni rahatsız ediyor. Bu arada eşim beni fiziksel olarak pek beğenmez. Sarışın ve açık tenli kadınları beğeniyor; bense buğday tenli ve siyah saçlıyım. Eşim evliliğimizin en başlarında bana saçımı sarıya boyatmam konusunda çok ısrar etmişti ben de bir erkek için asla yapmam dediğim şeyi yaptım boyattım. O da şöyle oldu, eşim emrivaki yapıp kayınvalidem ve beni kuaföre götürdü ve orada ısrar etti ben de kayınvalidemin yanında kavga etmemek için boyattım. Kuaför uyarmıştı ama eşim yine de istedi ve saçlarım yandı. Upuzun siyah saçlarım vardı ve üzüldüm. Görümceminse bu duruma yorumu şu şekilde idi "bak seni sarışın bir kadınla aldatmak yerine sana saçlarını sarıya boyat diyor bu ne kadar güzel bir şey, kıymetini bil sen de boyat işte ne var gönlü olsun" ... konuyu niye açtım bilmiyorum ama içimi rahatsız ediyordu içimde tutmayım yazayım dedim.
Ama saç rengine göre soğuk yoğunlukta bir nötr alt tonun var bence
Gümüş mü yakışıyor altın mı yakışıyor diye bir ayırt etme yöntemi var. :) İki farklı tişörtüm var, gri olan sarıya göre daha iyi oluyor mesela.
MaşaAllah kafalar pırıl pırıl eş ailesinin. Eşinizde madem sarışın istiyordu bulaydı niye saçınızı yaktınız bu insan için. Bnce mesafeyi de koruyun eşiniz sizi aldatsa görümce gider tanışır
Aynen ya. Hem bir de sormuş eşime "var mı birisi?" diye eşim de yok olmaz öyle şey ben eşimi seviyorum demiş. Olsa tanışır valla tövbe tövbe. meze yapacak...Konu sahibi, görümceye gelene kadar skandal bir kocanız var. Kocanız yarın sizi aldatsa buna çanak tutacak ilk kişi de görümceniz.
Aaaaaaaa felaket kötü biriAynen ya. Hem bir de sormuş eşime "var mı birisi?" diye eşim de yok olmaz öyle şey ben eşimi seviyorum demiş. Olsa tanışır valla tövbe tövbe. meze yapacak...
Görümcenizle görüşmeyi azaltın, onun arkadaşlarıyla da bir araya gelmeyin bence. Hiç tahammül edilecek kafalar değil bunlar. Bu rahatlık bana 3 4 gömlek fazla gelir.Görümcemle arkadaş gibiyiz ve kendisini çok severim. Ama aldatma olaylarını normal görmesi beni rahatsız ediyor. Kendisi kocası ile boşanmadan önce aldattı ailede kimse bunu bilmiyor. Ben onaylamadığım için konunun dışında kaldım ve bu konuda hiç konuşmadım, zaten boşandı.
Kendisi iş sahibi bazen müşterilerinden söz ediyor ve "karısını getirdi, işini yaptım sonra metresini getirdi metresinin de işini yaptım" falan tarzı konuşuyor böyle çok normalmiş gibi. Geçenlerde bir arkadaşı var samimi olduğu o arkadaşı, arkadaşının kızı, arkadaşının sevgilisi görümcem, eşim ve ben yemeğe çıktık. Biz çifti tanımıyorduk orada tanıştık. Bir kaç senedir çıkıyorlarmış ve kadın adamın ablası ile tanışacakmış ertesi gün "ay heyecanlıyım görücüye çıkacağım" falan diye muhabbet ediyorlardı. Sonra biz konuşuyorduk kendi aramızda kadının sevgilisi C diyelim hep nakit kullanıyormuş hiç kredi kartı kullanmıyormuş. eşim de sordu "niye hiç kredi kartı kullanmıyor?" diye görümcem de "eşi kredi kartı ekstralarında yaptığı harcamaları görmesin diye" dedi Ben "c evli mi?" dedim Görümcem "evli tabi" dedi. Ben şok oldum sustum ama yüzümden hiç onaylamadığım anlaşılmıştır yani.
Bu durumları bu kadar normalleştirmesi beni rahatsız ediyor. Bu arada eşim beni fiziksel olarak pek beğenmez. Sarışın ve açık tenli kadınları beğeniyor; bense buğday tenli ve siyah saçlıyım. Eşim evliliğimizin en başlarında bana saçımı sarıya boyatmam konusunda çok ısrar etmişti ben de bir erkek için asla yapmam dediğim şeyi yaptım boyattım. O da şöyle oldu, eşim emrivaki yapıp kayınvalidem ve beni kuaföre götürdü ve orada ısrar etti ben de kayınvalidemin yanında kavga etmemek için boyattım. Kuaför uyarmıştı ama eşim yine de istedi ve saçlarım yandı. Upuzun siyah saçlarım vardı ve üzüldüm. Görümceminse bu duruma yorumu şu şekilde idi "bak seni sarışın bir kadınla aldatmak yerine sana saçlarını sarıya boyat diyor bu ne kadar güzel bir şey, kıymetini bil sen de boyat işte ne var gönlü olsun" ... konuyu niye açtım bilmiyorum ama içimi rahatsız ediyordu içimde tutmayım yazayım dedim.
Okurken yoruldum yaaaa, ne zor işmiş ton seçmek. Ben kutunun üstündeki rengi beğenip alırdım. 18 yıl kızıl - patlıcan moru gezdim. Sadece kırmızıya yakın bir ton çok kötü durdu. Kendim açık tenliyim ama beyaz da değilim. Doğal Saçım küllü kumral, şimdi bana sarının hangi tonu gider mesela, benim nevrim döndü de anlatıver, kuaförlerden iyi biliyorsun bence bu işiCilt alt ton rengine uymadığı için aslında peruk gibi durur eğer soğuk alt tonluysan kızaran bir yüzün vardır pembe pigmentli alt tondur o tarz bir sarı ise çiğ durur bu sefer oyuzden daha bebek kumralı tarz da sarıların biraz da küllü olması ile ancak uyum yakaladığını düşünüyorum ben. Ama zıt renkler de kontrast oluşturuyor ve yakışabilir nedeni ise boyaların da alt tonu olmasıkoyu renk yaptın diyelim mavi kökenli ise içinde küllülük varsa bu zaten soğuk alt tonla uyumu müthiş oluyor ondan yakışıyor.
Ama sıcak tonlu koyu ise peruk gibi de durabilir.
Soğuk tonlu koyu saçlar da vardır çünkü soğuk ton sadece beyaz tenliler de olmaz esmerlerde de var.
Ondan sarışına gitmeyen bir sarı esmer de güzel durabilir nadir de olsa mümkün bu alt ton rengi müsaittir ona yakışan yapılmıştır.
Sıcak kızıl da bana göre soğuk alt tonluya gitmez. Düşünsenize kırmızı tonlu bir kadına kırmızı sıcak tonlar da makyaj ne kadar boğar saçta da bu böyle.
Benim gözlemlerim bu şekil de yani.
yani şimdi tanışır deyip de günahına girmeyim, o kadar da kötü değildir herhalde ama o kadar normalleştirmiş ki bu kadar rahat rahat muhabbet mevzuu yapıyor. Bu rahatsız edici geliyor bana.Aaaaaaaa felaket kötü biri
Soran normal gören insan tanışır benceyani şimdi tanışır deyip de günahına girmeyim, o kadar da kötü değildir herhalde ama o kadar normalleştirmiş ki bu kadar rahat rahat muhabbet mevzuu yapıyor. Bu rahatsız edici geliyor bana.
1. Beni beğenmediğini açık açık yüzüme söyleyen adamla işim olmaz.Görümcemle arkadaş gibiyiz ve kendisini çok severim. Ama aldatma olaylarını normal görmesi beni rahatsız ediyor. Kendisi kocası ile boşanmadan önce aldattı ailede kimse bunu bilmiyor. Ben onaylamadığım için konunun dışında kaldım ve bu konuda hiç konuşmadım, zaten boşandı.