görümcemin eşini aldatanları normal görmesi biraz sinirimi bozuyor.

Gümüş mü yakışıyor altın mı yakışıyor diye bir ayırt etme yöntemi var. :) İki farklı tişörtüm var, gri olan sarıya göre daha iyi oluyor mesela.

Gümüş mü yakışıyor altın mı yakışıyor diye bir ayırt etme yöntemi var. :) İki farklı tişörtüm var, gri olan sarıya göre daha iyi oluyor mesela.

Ben takılarda giysi de anlamıyorum ki ne yakışıyor ne oluyor. sadece 10 numara sarı saç peruk gibi duruyordu. Onun dışında öyle değişiyor neyin yakıştığını düşünmem. Altin takiyi cok kullanirim ama soguk alt tonlu olduğumu söyledi Gama.

Bak şimdi kanka, hangi renk seni şöyle bir açıyorsa, saçını başını daha dikkat çekici gösteriyorsa ona bakacaksın.
Gri giydiysem mesela sarı saçlarım daha bir ortaya çıkıyor. Ama sarı, turuncu vs. giyince yok oluyorum sanki. Böyle saçın başın daha vurgulu hale geliyor, bir ışık geliyor sanki. Kırmızı yakışmaz bana mesela. Ama soğuk yeşil tonları, griler, siyahlar fümeler güzel olur.

G gul2016 siz eşinizle evlendiğinizde: 43 yaşında, yıllardır kendi ayakları üzerinde duran bir kadın değil miydiniz ?

İyi ki adamın tek ısrarı, saç renginiz konusunda olmuş. Aman kavga çıkmasın diye adamın her isteğine sessiz mi kalacaktınız ?

Bence asıl sorun görumcenin aldatmayı normalleştirmesi değil sizin bunu garipsememeniz? İlişki başında yallah diyebilirdiniz adama ne münasebet yani beğenmeyecek boyat diyecek. Görümce takılacak en son seyiniz bence

Ama saç rengine göre soğuk yoğunlukta bir nötr alt tonun var bence

Bu iğrenç insanla samimi olmak zorunda mısınız?Uzak durun bence.

Konu sahibi, görümceye gelene kadar skandal bir kocanız var. Kocanız yarın sizi aldatsa buna çanak tutacak ilk kişi de görümceniz.
Aynen ya. Hem bir de sormuş eşime "var mı birisi?" diye eşim de yok olmaz öyle şey ben eşimi seviyorum demiş. Olsa tanışır valla tövbe tövbe. meze yapacak...

Görümcenizle görüşmeyi azaltın, onun arkadaşlarıyla da bir araya gelmeyin bence. Hiç tahammül edilecek kafalar değil bunlar. Bu rahatlık bana 3 4 gömlek fazla gelir.

Okurken yoruldum yaaaa, ne zor işmiş ton seçmek. Ben kutunun üstündeki rengi beğenip alırdım. 18 yıl kızıl - patlıcan moru gezdim. Sadece kırmızıya yakın bir ton çok kötü durdu. Kendim açık tenliyim ama beyaz da değilim. Doğal Saçım küllü kumral, şimdi bana sarının hangi tonu gider mesela, benim nevrim döndü de anlatıver, kuaförlerden iyi biliyorsun bence bu işi

Abla eşin hakikaten garip ya. Ben de kumral renkli gözlü insanları beğenirdim, kocam eni konu esmer, biraz beyazlasan iyi olur demedim hiç. Saçların yanmasa iyi olurmuş ama bir de şöyle bakmak lazım, adam huyunu suyunu sevmiş acaba saçı da sarı olur mu demiş, maalesef seni de bir katakulliyle ikna etmiş, sonunda ağzının payını da almış. Çok da üzme kendini bunun için, ben o konudaki yorumları biraz abartılı buldum. Erkeler bazı konularda cidden 'mal' olabiliyor. Benimki de 'keşke yine kızıla boyasan saçlarını' diyor ama ben bir daha o işe bulaşmam 18 yıl yetti bana.

Görümce meselesi hakikaten gıcırtılı, yarın kocanın metresiyle dost olup senin yüzüne gülme potansiyeli olan insan sana selam vermese kârdasın bence.

Cok iyi peruklar var gercek sac gibi hatta daha iyi gorunuyorlar. Yahudiler bu konuda cok iyi ama turkiyede de vardir iyi peruk diye umuyorum. Bir tane sari bir tane kizil bir tane de cilgin renklerde alin ozel gunlerde takarsiniz. Hem esiniz de gormus olur sizi farkli renklerde hem size en yakisani bulursunuz, hem de sizin saclar yanmaz. Beyonce'nin sarisin oldugu dunyada size uygun bir ton elbet vardir. Ben koyu kahve seviyorum ama esim veya sevgilim bana yakisacagini iddia etse bir dusunurdum ben de. Ama, adam "ben sarisinlardan hoslaniyorum sen de sacini o yuzden sariya boyat" derse ayrilmak isterdim. Sarisin meraklisi erkekler bana turkucu kekolar gibi geliyor. Sogurdum bayagi.

Bu arada gorumceniz cok geyik ceviren lakayt ama eglenceli birine benziyor. Ben olsam cok takilmazdim sozlerine. Dusunmeden konusuyor gibi. Gulup gecin.

Aaaaaaaa felaket kötü biri
yani şimdi tanışır deyip de günahına girmeyim, o kadar da kötü değildir herhalde ama o kadar normalleştirmiş ki bu kadar rahat rahat muhabbet mevzuu yapıyor. Bu rahatsız edici geliyor bana.

Normalleştirmeye karşıyım ancak ne yazık ki bizim akrabalarımızda da bu çok fazla ve mesafeliyim mutluyum o kadar. Kimseyle bu konuyla ilgili polemiğe de girmem. Ben normal bulmuyorum asla ancak normal bulan birinin düşüncelerini de sen değiştiremezsin zaten. Bu arada eşinizin size yaklaşımı çok çirkin. Sizin de bunu kabullenişiniz kötü olmuş. Zira kafasında sadece sarışın bir kadın mı var yoksa gerçekten sarışın olmakla birlikte farklı bir karakter mi var bilemedim. Ne olursa olsun sizi barbie bebek gibi isteğine göre değiştirmesi kabul edilemez. Sevgisinden şüphe ederdim. Dış görünüşe hepimiz ilk bakışta önem veririz ancak evlenmiş ve bir yuva kurmuşsak artık bu fiziksel, psikolojik o insanı her haliyle kabul ettiğimiz anlamına gelir. Hala değiştirme çabası ise ne yazık ki sevgisiz olduğunu gösterir.

yani şimdi tanışır deyip de günahına girmeyim, o kadar da kötü değildir herhalde ama o kadar normalleştirmiş ki bu kadar rahat rahat muhabbet mevzuu yapıyor. Bu rahatsız edici geliyor bana.
Soran normal gören insan tanışır bence

1. Beni beğenmediğini açık açık yüzüme söyleyen adamla işim olmaz.
2. Eşinizin ve ailesinin değer yargıları, ahlak ve namus anlayışları bana biraz ters geldi. Eşini aldatan bir ş.r.fs.z ve metresiyle aynı masada kolay kolay herkes oturamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…