görümcemin eşini aldatanları normal görmesi biraz sinirimi bozuyor.

Öyleleri ile çok takılmış ama hiç mutlu olmamış. Eğer olay saçta olsaymış onlarla mutlu olurmuş hiç mutlu olmamış sadece benimle mutlu olmuş. Öyle diyor bana . Ne güzel iltifat deyip sevinmeli miyim? İnsan beğenilmek de istiyor.

Oyleleri derken?😀 sarisinlarin hepsi kötü evlenilmeyecek tiplermiş o yüzden mi seninle olmuş şimdi de seni sarisin yapmaya mı çalışıyormuş.
Klasik erkeklerin erişemedigi ciğere mundar demesi bu, başka kadınlara mok atılması size iltifat değil. Eşinizin begenecegi goruntude olan ve başkalarıyla evli, sevgili ve mutlu bir sürü insan var. Kendi bulamamış, bulabildigiyle evlenmiş sonra zorla kuaforlere götürüyor. 🥲

Görümceminse bu duruma yorumu şu şekilde idi "bak seni sarışın bir kadınla aldatmak yerine sana saçlarını sarıya boyat diyor bu ne kadar güzel bir şey, kıymetini bil sen de boyat işte ne var gönlü olsun" ..
Aldatmayan kocaya "helal olsun aslansın kaplansın" diyip madalya takmamızı da ister miymiş, sorar mısınız?
Evlilik kurumunun minimum gerekliliklerinden biridir sadakat. Onu da lutfetmiş paşam bak sen.

O zaman bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bu konu epey yıl önce olmuştu. Ondan sonra eşim hatasını anladı hatta özür diledi "ben başlarda böyle davrandım senin özgüvenini zedeledim" falan diye ama işte gerçek düşüncesini de biliyorum sarışın seviyor, tamam insan eşi tarafından beğenilmek istiyor ama öyle değilsem de öyle değilim yani ne yapalım, ben de o zaman kaslı göbeksiz adam seviyorum mu diyeceğim? Eşim de kendine baksın göbek kendinden 1 metre ileride yürüyor. Neyse bu konu bir yana eşimle ve eş ailemle başka sorunlarım var aslında ona bakarsan.

Yani ben sarışın ve yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Benimki de öyle bir adam. Onun deyişine göre de minyon ve sarışın kadınları beğeniyormuş, ben de öyle biriyim. 1.5 senedir beraberiz, tutup şu saatten sonra esmer uzun boylu kadınları beğeniyorum derse ağzına ederim, net. Mesela benimkinin biraz kilosu vardı tanıdığımda, öyle beğendim. Tutup da göbeğinden kurtul demedim. Beraberliğimiz sırasında tabi bazı şeylere müdahale ettim. Saçını abuk subuk kestirmesi konusunda karşı çıktım mesela. Ama o kadar yani, ısrar edip zorlamadım.

Aynen ben sac kesimi, sakal kesimi, kilo, kıyafet konusunda öneri ve beğeni bildirebilirim ama tutup saç rengi, göz rengi, cilt rengi bunlar öneri kabul etmez şeyler bence. Gidip öylesiyle olmali.

Aynen ben sac kesimi, sakal kesimi, kilo, kıyafet konusunda öneri ve beğeni bildirebilirim ama tutup saç rengi, göz rengi, cilt rengi bunlar öneri kabul etmez şeyler bence. Gidip öylesiyle olmali.
Ay bir de adam "öyleleri" diyerek sarışınları gömmüş. Bir adam eşine, sevgilisine bir şeyi ısrarla gömüyorsa ondan bariz hoşlanıyordur. Ben bunu bilir, bunu söylerim.

Aldatmayan kocaya "helal olsun aslansın kaplansın" diyip madalya takmamızı da ister miymiş, sorar mısınız?
Evlilik kurumunun minimum gerekliliklerinden biridir sadakat. Onu da lutfetmiş paşam bak sen.
Hah işte ben de buna bozuldum. Aldatan adam çok normal aldatmayana madalya takmak lazım, kıymetini bilmeliymişim. sarışın istiyor ama sarışınla aldatmıyor diye saçımı sarıya boyatacakmışım.

Bir de kızıl, ben sürekli saç boyamam senede 1-2 kere ancak, diğer zamanlar kınayla boyuyorum hem saçlara bakım olsun hem de kimyasalların etkisinden arınsın diye, 1 senedir kınalı saçlarla geziyordum geçtiğimiz hafta şeytana uydum hazır kına da akmışken 1 senenin üzerine saçlarımı boyadım ama tabii kızıla boyadım nedense 😂😂 Ya Rabbiiiim kızılı kullanması güzel ama her yıkamada boyanın akması, denize gidiyoruz kızım dalga geçiyor anne denizi boyayacaksın diye 😆 Yakut kızılına boyamıştım yakıştı ama saçımda tutabilirsem hahahahaha tümüyle aksın kınaya devam zira saçım kimyasalı unutmuş saçlarımı döktü meret😬

Kızıl saçla 3-4 ay durabildim sadece bildiğin kor ateş kızılı yaptım ama inanılmaz guzel renk. Esmerler de belli tonları yakışıyor karma bir renk ama akması yok mu yeni boyanmışsa birde deniz suyu bide tuzlu nasıl akmıştır😂😂 köpekbalığı saldırısına uğramış gibi tobe bismillah Allah korusun 😂😂😂

Ya ana renginiz çok koyu değilse güzel oluyor. :KK53: Benim ana rengim 7-8 kumral mesela. Açıcısız 10, 10.1 gibi renklere boyuyorum. Usturuplu bir sarı çıkıyor. 3-4 senedir böyle devam ediyorum. Açıcı devreden çıkınca büyük sorun çıkmıyor. :KK49:

Ana rengin 7 ise zaten açık tenlisindir tabi ki gider yaptığın renk. 🫴🫠 mesela 1 numara siyah saçlı birine 5 kadar giden tonlar yakışıyor.
7 tonlu insanlar da 10 kadar diğer renkler yakışır 7den aşağısı ise koyulaştıkca peruk gibi de durmaya başlıyor.
Ama işte ten rengi çok önemli faktör kesinlikle bunu iyi bilmek gerekir..
Sarı deyince bilmem kac çeşit tonu var her beyaz tenliye de her sarıyı yapamazsın esmer de ki gibi. Örnekte olduğu gibi 😂

Eklentiler

• 9d2b4cc9-a465-4cf7-814b-e7b5e10f2c2b.png
    9d2b4cc9-a465-4cf7-814b-e7b5e10f2c2b.png
    286,1 KB · Görüntüleme: 63
  • images (92).jpeg
    images (92).jpeg
    27,9 KB · Görüntüleme: 52
Ana rengin 7 ise zaten açık tenlisindir tabi ki gider yaptığın renk. 🫴🫠 mesela 1 numara siyah saçlı birine 5 kadar giden tonlar yakışıyor.
7 tonlu insanlar da 10 kadar diğer renkler yakışır 7den aşağısı ise koyulaştıkca peruk gibi de durmaya başlıyor.
Sarı deyince bilmem kac çeşit tonu var her beyaz tenliye de her sarıyı yapamazsın esmer de ki gibi. Örnekte olduğu gibi 😂
Bu oldukça açıklayıcı oldu, teşekkür ederim.

Çok garip bir kadın ama belli ki bu aldatma konusunda düsünceleri dısında iyi anlasıyorsunuz..
Bilemedim ben sanırım alenen küstüm görüşmüyorum yapmazdım galiba o onun kendi düsünceleri.
Ama o kendi düsüncelerini beyan ederken de ben de bunun yanlıslıgını her daim savunurdum.
İkinci kadın yani metres olmanın matah olmadıgını aksine dişil enerjiyi yerlerde sürüklediğini söyleyin her fırsatta esas kadın olmayı övün bence :halay:

Görümcemle arkadaş gibiyiz ve kendisini çok severim. Ama aldatma olaylarını normal görmesi beni rahatsız ediyor. Kendisi kocası ile boşanmadan önce aldattı ailede kimse bunu bilmiyor. Ben onaylamadığım için konunun dışında kaldım ve bu konuda hiç konuşmadım, zaten boşandı.
Kendisi iş sahibi bazen müşterilerinden söz ediyor ve "karısını getirdi, işini yaptım sonra metresini getirdi metresinin de işini yaptım" falan tarzı konuşuyor böyle çok normalmiş gibi. Geçenlerde bir arkadaşı var samimi olduğu o arkadaşı, arkadaşının kızı, arkadaşının sevgilisi görümcem, eşim ve ben yemeğe çıktık. Biz çifti tanımıyorduk orada tanıştık. Bir kaç senedir çıkıyorlarmış ve kadın adamın ablası ile tanışacakmış ertesi gün "ay heyecanlıyım görücüye çıkacağım" falan diye muhabbet ediyorlardı. Sonra biz konuşuyorduk kendi aramızda kadının sevgilisi C diyelim hep nakit kullanıyormuş hiç kredi kartı kullanmıyormuş. eşim de sordu "niye hiç kredi kartı kullanmıyor?" diye görümcem de "eşi kredi kartı ekstralarında yaptığı harcamaları görmesin diye" dedi Ben "c evli mi?" dedim Görümcem "evli tabi" dedi. Ben şok oldum sustum ama yüzümden hiç onaylamadığım anlaşılmıştır yani.
Bu durumları bu kadar normalleştirmesi beni rahatsız ediyor. Bu arada eşim beni fiziksel olarak pek beğenmez. Sarışın ve açık tenli kadınları beğeniyor; bense buğday tenli ve siyah saçlıyım. Eşim evliliğimizin en başlarında bana saçımı sarıya boyatmam konusunda çok ısrar etmişti ben de bir erkek için asla yapmam dediğim şeyi yaptım boyattım. O da şöyle oldu, eşim emrivaki yapıp kayınvalidem ve beni kuaföre götürdü ve orada ısrar etti ben de kayınvalidemin yanında kavga etmemek için boyattım. Kuaför uyarmıştı ama eşim yine de istedi ve saçlarım yandı. Upuzun siyah saçlarım vardı ve üzüldüm. Görümceminse bu duruma yorumu şu şekilde idi "bak seni sarışın bir kadınla aldatmak yerine sana saçlarını sarıya boyat diyor bu ne kadar güzel bir şey, kıymetini bil sen de boyat işte ne var gönlü olsun" ... konuyu niye açtım bilmiyorum ama içimi rahatsız ediyordu içimde tutmayım yazayım dedim.
Açık tenli sarışın kadılar da sıradaydı eşinizin için, tövbe ya 🙄
Aldatmayı normal görmek ya da normalleştirmek bence bir savunma mekanizması bi yerde. Sağlam bir duygusal bağ imkansız bu kafada. Eşiniz de aynı ailenin üyesi bilemiyorum ama sonuçta herkesin aldatılma riski var.

Benim de ana rengim açık kizil gibi ve oldukça beyazım ama 10 numara sarıya baktım şimdi o tonları denemiştim vee asssiriiii kötü durmuştu bende ya sacima boya surmeyeli uzun yillar oluyor pişman olmuştum boyadigima.😄😄😄 peruk gibiydi

Gül eşinle ilgili açtığın her konu enteresan.
Sen görümce üzerinden gitmişsin ama kocasını aldatmış bir kadının bu meseleleri anormal görmesini bekleyemezsin. Ben böyle meseleleri normal goren ve bizzat yaşayan görümce ile yakın olmazdım mesela, yapacağım en fazla şey bu olur.
Senin asıl meselen eşinle. Adamin seninle ilgili ciddi sıkıntıları var aslında. Sadece bu konu özelinde değil.
Sarışın beğenen öyle biriyle birlikte olup evlenseydi, ne münasebet sana emrivaki yapması? Sende ona ayıp olmasın buna ayıp olmasın diye evliliğin içerisinde susmayı misyon edinmiş durumdasın.
Adam sarışın bulsa evlenirdi, elindekiyle de yetinememiş, bulamadım madem, bulduğumu değiştireyim demiş. Konu sahibi de bunu yadırgamamış, saçlarını yakmış.

O mesele onun meselesi boşverin. Partnerleri tarafından aldatılıp ayrılmamak için affeden kadınlar sanıyo ki herkes birbirini aldatıyor sağlam adam yok. Kocanızın size yaptığı davranışı çok yaralayıcı buldum. Ona cezasını kesmelisiniz. En kısa sürede eşinizden farklı bir erkek tipi beğenip kocanızın imajına müdahale etmeye çalışın. Madem beğenmiyomuş niye evlenmiş?

Benim de ana rengim açık kizil gibi ve oldukça beyazım ama 10 numara sarıya baktım şimdi o tonları denemiştim vee asssiriiii kötü durmuştu bende ya sacima boya surmeyeli uzun yillar oluyor pişman olmuştum boyadigima.😄😄😄 peruk gibiydi

Cilt alt ton rengine uymadığı için aslında peruk gibi durur eğer soğuk alt tonluysan kızaran bir yüzün vardır pembe pigmentli alt tondur o tarz bir sarı ise çiğ durur bu sefer oyuzden daha bebek kumralı tarz da sarıların biraz da küllü olması ile ancak uyum yakaladığını düşünüyorum ben. Ama zıt renkler de kontrast oluşturuyor ve yakışabilir nedeni ise boyaların da alt tonu olması 😂😂 koyu renk yaptın diyelim mavi kökenli ise içinde küllülük varsa bu zaten soğuk alt tonla uyumu müthiş oluyor ondan yakışıyor.
Ama sıcak tonlu koyu ise peruk gibi de durabilir.
Soğuk tonlu koyu saçlar da vardır çünkü soğuk ton sadece beyaz tenliler de olmaz esmerlerde de var.
Ondan sarışına gitmeyen bir sarı esmer de güzel durabilir nadir de olsa mümkün bu alt ton rengi müsaittir ona yakışan yapılmıştır.
Sıcak kızıl da bana göre soğuk alt tonluya gitmez. Düşünsenize kırmızı tonlu bir kadına kırmızı sıcak tonlar da makyaj ne kadar boğar saçta da bu böyle.
Benim gözlemlerim bu şekil de yani.

Son düzenleme:
Cilt alt ton rengine uymadığı için aslında peruk gibi durur eğer soğuk alt tonluysan kızaran bir yüzün vardır pembe pigmentli alt tondur o tarz bir sarı ise çiğ durur bu sefer oyuzden daha bebek kumralı tarz da sarıların biraz da küllü olması ile ancak uyum yakaladığını düşünüyorum ben. Ama zıt renkler de kontrast oluşturuyor ve yakışabilir nedeni ise boyaların da alt tonu olması 😂😂 koyu renk yaptın diyelim mavi kökenli ise içinde küllülük varsa bu zaten soğuk alt tonla uyumu müthiş oluyor ondan yakışıyor.
Soğuk tonlu koyu saçlar da vardır çünkü soğuk ton sadece beyaz tenliler de olmaz esmerler de de var. Ondan sarışına gitmeyen bir sarı esmerde güzel durabilir mümkün bu.
Sıcak kızıl da bana göre soğuk alt tonluya gitmez. Düşünsenize kırmızı tonlu bir kadına kırmızı sıcak tonlar da makyaj ne kadar boğar saçta da bu böyle.
Benim gözlemlerim bu şekil de yani.

Alt ton olayından hala emin değilim damara bak.diyorlar bazen yeşil mor görüyorum bazen mavi mor olduğuna karar veriyorum 😄😄😄 ama makyajdan kahveleri kizillari seviyorum takımlarda altin rengi yakıştırıyorum. Renk tonlarını çözmüş kişilerden olmak güzel olurdu.😀

Alt ton olayından hala emin değilim damara bak.diyorlar bazen yeşil mor görüyorum bazen mavi mor olduğuna karar veriyorum 😄😄😄 ama makyajdan kahveleri kizillari seviyorum takımlarda altin rengi yakıştırıyorum. Renk tonlarını çözmüş kişilerden olmak güzel olurdu.😀

Damarlar da yoğunluk ne ise benim de hem mavi hem mor karışık nötr olduğuma karar verdim. Çünkü her renk yakışıyor neredeyse.
Ama sarı alt tonum daha dominant gibi duruyor. Buda eşit miktarda olmuyor ne yazık ki. Kızarmıyorum çünkü.🫴
Güneşte çok kizariyorsan hemen yanıyorsan bronza değil de kırmızıya dönüyorsan soguk alt tonlusundur. Hatta dominant olan da odur. 🫠😂
Makyaj da eğer sıcak tonlar yakışıyorsa az da olsa sıcak tonun da var demektir. 🫴

X