görümcemin eşini aldatanları normal görmesi biraz sinirimi bozuyor.

Görümceyi bilmem de kocanızla ilişkiniz sıkıntılı.
Sizi beğenmeyen biriyle nasıl evli kalabiliyorsunuz hayret ettim.

Görümce esini aldatan insanlarla arkadaslik ediyor diyorsunuz, bunu kotu kabul ediyorsunuz. Ama gorumce de esini aldatmis ve siz de onunla arkadaslik ediyorsunuz. Siz de bir sekilde esini aldatmis ahlagi bozuk bir insanla arkadaslik ederek siz de bu durumu bormal kabul etmis oluyorsunuz. Ayrica esim gelip benim hosuma gidiyor sacini boyat dese hadiii bir nebze neeeyyyseee de. Kabul etsem de etmesem de kocmala özelimdir sonucta kimseyi ilgilendirmez. Ama kayinvalidenin goturup zoraki sacinizi boyattirmasi. Ay ne bicim mide bulandirici bisey. Sapik mi bu aile be

Ben bilseydim adamın evli olduğunu, bir bahane falan bulurduk gitmezdik yani. Saç konusunda da bir emrivakiye geldim boyattım ama sonra saçlarım yanınca eşimin bir başının etini yedim ki adam pişman oldu. Bir daha sarı marı demiyor artık. Bu konularda biraz cahil anlamıyor yani "Ben kadın olsam her hafta saçımı farklı bir renge boyardım " diyor. "He boyardın sonra saçlarını eline alır kel kalırdın" diyorum anlamıyor Saç boyamayı oje sürmek gibi bir şey sanıyor herhalde

Buğday tenlilere sarı saç tam bir maskaralık oluyor, buğday tenliyim kaşlar kapkara gözler kara benim sarıya boyattığımı düşünün
Hiç açık renkler kullanmamalıyız diye bir şeyde yok ama biz direkt sarı yapamayız, bal köpüğü tonları, koyu karamel veya çikolata rengi üzerine açık karamel balyaj vs olabilir, hele ben kalın simsiyah kaşlarımı boyamıyorum da bebe sarısıyla neye dönerim kim bilir

Görüncenize kızmayın, aldatan birinden farklı düşünmesini mi bekliyordunuz, asıl konusmaniz gereken esiniz. esinizin sizi begenmedigini bile bile evlenmissiniz görüncenin sözlerini duymayı göze almissiniz. Ayrıca kayinvalide yaninda susmak nedir saçımı boyatmak istemiyorum demek çok mu zor? Bunu söylemek boyatirkenki ruh halinden cok daha kolay.

Yani sizde de var. Kayınvalide yanında kavga etmeyeceğim diye insan saçının yanmasına nasıl müsaade eder?
Ben olsam büyük olay çıkarırdım. İstemediğiniz bir şeye sizi zorlaması iğrenç. Bunlar seven birinin hareketleri değil. Sizi zorla bir şekle sokmaya çalışıyor bu çok aşağılayıcı bir durum değil mi sizce de?

Bu konularda biraz cahil anlamıyor yani "Ben kadın olsam her hafta saçımı farklı bir renge boyardım " diyor.
Saç açıcıların etkilerini bilmiyordur belki ama göz de mi yok eşinizde Sarı saçı sizin teninizle kafasında birleştirip nasıl kötü olacağını da bilemiyor mu?
Eşlerin her isteğiyle zıtlaşalım da demiyorum makul bir istek olsa amenna, eşim tenim kızıl tonları kaldırıyor diye saçlarını kızıl yapsana dese tamam derim ama sarışın yap dese gözlerin mi bozuldu yoksa beni maskaraya mi çevirmek istiyorsun derim doğrusu.

Valla görümce işte görüşmesen olmaz, özeli beni ilgilendirmez diyorum. Yoksa arkadaş olarak onaylamam tabi ki. Kayınvalidem götürmedi beni kuaföre, KV bizde misafirliğe gelmişti eşim ikimizi kuaföre götürdü. Kv konu hakkında bir yorum yapmadı boyat boyatma diye. Sadece ben çingene gibi olur çok kötü olur" dediğimde "o kadar ön yargılı olma istiyorsan dene, sana yakışabilir" dedi hani güzele herşey yakışır edasıyla. Ama oğluna "karışma karının saçına başına" demesini beklerdim onu yapmadı.

Cidden bu tarz belli bir beğenisi olan tipler niye begendiyse evlenmez anlamam ben de.
Bu kadar netsen bu konuda gidip öyle insanlarla flört et, takıl yani.
Yani ben sarışın ve yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Benimki de öyle bir adam. Onun deyişine göre de minyon ve sarışın kadınları beğeniyormuş, ben de öyle biriyim. 1.5 senedir beraberiz, tutup şu saatten sonra esmer uzun boylu kadınları beğeniyorum derse ağzına ederim, net. Mesela benimkinin biraz kilosu vardı tanıdığımda, öyle beğendim. Tutup da göbeğinden kurtul demedim. Beraberliğimiz sırasında tabi bazı şeylere müdahale ettim. Saçını abuk subuk kestirmesi konusunda karşı çıktım mesela. Ama o kadar yani, ısrar edip zorlamadım.

Olayı çok yumuşatıyorsunuz anlamazdan gelerek şakaya vurulacak konu değil bu..İstemediğiniz halde eşiniz ve kaynannız sizi aldatarak kuaföre götürmüş istemediğiniz saç rengini yaptırmış..bu bir kadına kendini çok değersiz ve ucuz hissettirir

Cilt alt ton rengimizi bilirsek çok avantajlı. Dediğiniz renkler evet esmerler de ideal. Dipler çok açık olmamalı kaşlarla uyum yakalanıyor yani mümkünse ombre tarzına gitmeliler platin değil ama karamel ve sarıya bakan tonlar özellikle sıcak tonlar yakışıyor uçlar da sert ifadeyi yumuşatıyor biraz.
Birde göz rengi önemli aynen açık olmalı uyum sağlıyor baya avantaj.
Karma cilt alt tonu nadirdir ama vardır buğday tende nadirde olsa sarı yakışan var tabi yine doğru tonu bulursa yine sebeğe dönme ihtimali var.
Amann fazla sarı bakımı çok zor zaten dipler her ay açıcı görmek zorunda ne acı ki bakabilen yapsın mümkünse saçın anasını ağlatan başka saç rengi yok diye düşünüyorum ondan başka.

Cidden bu tarz belli bir beğenisi olan tipler niye begendiyse evlenmez anlamam ben de.
Bu kadar netsen bu konuda gidip öyle insanlarla flört et, takıl yani.
Öyleleri ile çok takılmış ama hiç mutlu olmamış. Eğer olay saçta olsaymış onlarla mutlu olurmuş hiç mutlu olmamış sadece benimle mutlu olmuş. Öyle diyor bana . Ne güzel iltifat deyip sevinmeli miyim? İnsan beğenilmek de istiyor.

Ya ana renginiz çok koyu değilse güzel oluyor. Benim ana rengim 7-8 kumral mesela. Açıcısız 10, 10.1 gibi renklere boyuyorum. Usturuplu bir sarı çıkıyor. 3-4 senedir böyle devam ediyorum. Açıcı devreden çıkınca büyük sorun çıkmıyor.

Ben 10 tane renkten renge dönen insan olduğum için özel olarak şunu yap demeye gerek görmez benim ki Allah'tan karma bir cildim var sadece açık sarı dipten yapılırsa bana da gitmiyor pek büyütüyo da yaşı ya kim yapar hahah

evet

muğlada bir sahil kasabasında yaşamıştım bir süre -şimdi başka bir bölgesinde yaşıyorum.

orada neredeyse tüm ilişkiler böyleydi
herkes evli ama herkes başkasıyla. ondan çocuğu öbüründen çocuğu var, sonra hala evliken sevgili yapıp onla geziyordu filan...bir arkadaşım var, başka memleketli ama senelerdir orada yaşayan şey derdi "buralıların karısını al parasını alma" karı kız davasından hiç olay çıkmadı onca zaman kaldım. ama para miras davasından çok çıktı.

ticaret yapanlar -ki zaten minnacık kasaba itfaiyeciler (ormancılar daha doğrusu) ve ambulans çalışanları vs. hariç devlet memuru yok herkes turizmle ticaretle vs geçiniyordu - zaten 1. sırada bu duruma alışkın. restoranlar kafeler oteller vs. herkes biliyor herkes susuyor. işin en ilginç yanı bir de oranın yerlisi yaş 17-18 dedi mi evleniyor...evlenemezse de kızlar kaçıyordu.

çok entresan bi yerdi kuaförü, salonu vs olan kızlar ayda bir sevgilisiyle tatile giderdi mesela ve güyaaa ailelerinin de bundan haberi olmazdı...kızın evde değil, dükkanı kapalı ortada yok Alla Alla nerede bu kız demiyor mesela aile..çok enteresan şekilde. --zira aileler normalde dışarı kız vemek istemez ve çok milliyetçi takılırlar filann. ama kızlar her dışarıdan yeni gelenle sevgili oluyordu.

çok enteresan yerdi. ben kafama göre insan bulamadım 1-2 kişi işte o kadar. neyse sonra işyerimden oralı olmayan arkadaşlarım oldu

neyse kısaca bana tam o ortamı hatırlattı görümcenizin ortamı.
bir de şu var ki inanılmaz kalabalık da arkadaş ortamları var... aşırı eğleniyorlar kayif alıyorlar hayattan.

ben yalnız kalmıştım mesela ama millet her akşam dışarıdaydı. onlara göre hayatı onlar yaşıyor. biz ot gibi yaşıyoruz.

size uymuyorsa geri çekilmesi gereken siziniz.

Bir de kızıl, ben sürekli saç boyamam senede 1-2 kere ancak, diğer zamanlar kınayla boyuyorum hem saçlara bakım olsun hem de kimyasalların etkisinden arınsın diye, 1 senedir kınalı saçlarla geziyordum geçtiğimiz hafta şeytana uydum hazır kına da akmışken 1 senenin üzerine saçlarımı boyadım ama tabii kızıla boyadım nedense Ya Rabbiiiim kızılı kullanması güzel ama her yıkamada boyanın akması, denize gidiyoruz kızım dalga geçiyor anne denizi boyayacaksın diye Yakut kızılına boyamıştım yakıştı ama saçımda tutabilirsem hahahahaha tümüyle aksın kınaya devam zira saçım kimyasalı unutmuş saçlarımı döktü meret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…