Görümcemin eşimi aptal yerine koyması :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yazacaktım.
Bu adamın ilerisi ya hapis olur ya yurtdışına falan kaçar.
Adam yalancı hırsız güvenilmez biri
Görümce göz göre göre birlikte oluyorsa onunlada arama mesafe koyar bana bunu anlatma derdim.
Gelen hiç bir hediyeyi kabul etmezdim.
Kocamada madem hepiniz onayladınız bana laf düşmez, yarın öbür gün bir şey olursa neden uyarmadı diyemez kimse bana derdim.

Yalnız Konu sahibide bu kadar yalana göz yumduğu ben karışmam yalana ortak olmam demediği için suçlu orası ayrı konu

Eşinizi iyice saf yerine koymuşlar.
İstediklerini yapsınlar ama çok iki yüzlüler. Görümceniz de bu pis karakterli kişiye epey uyum sağlamış.
Siz çok iyi niyetlisiniz. İnşallah arada kalmazsınız bu çift karakterli hayasızların içinde.

Konu özeti; şunu şunu gördüm ama beni asla ilgilendirmez.
Bunu bunu duydum ama beni asla şeyetmez…. Tamam tamam biz inandık siz iyi niyetlisiniz ama görümce fesat.

Tek rahatsız eden yer adamın hırsız olması. Resmen hırsız ha. İlerde içeri de girer bu

Evlenmek için namazı şart koşması nedir yaa

Ayy sanki kaşıkçı elmasini çaldınız beraber alt tarafı kadın tatile gitmiş o kadar büyütmeyin ve ciddiye almayın bu konuyu.Kadin kendine guvenmese gitmezdi zaten size de anlatmış işte.Bir de kesin sevgilisinin(karaktersiz)milletten yürüttüğü paralarla gitmiştir.

Bence eşinize olanı biteni belgelerle anlatin

Tek cümle

Sana ne gelin hanım

Aşırı karışıyorsun

Sana ne cidden

Evet görümce geziyor diye kıskanmış resmen

Adam da hırsızsa polise şikayet etsin

İnşalllahh kocanız kardeşine her şeyi söyler de görümceniz yılanlığınızı anlar size hiçbir şey anlatmaz. Sanane kaç yaşındaki kadının tatilinden vs ne haddine düşmüş? İsterse istediğini yapar ne istiyorsun abisi dövsün kısıtlasın mı ?

Tamamen haksız ya da tamamen kötü niyetli değilsiniz bence de ama kendinizi çok yanlış konumlandırıyorsunuz bu meselede.

İlk olarak görümcenizin evleneceği kişiyle ilgili sizin güveninizi kazanmak, sevgilisini size beğendirmek gibi bir zorunluluğu yok, sizin de görümcenizi ailesine karşı idare etmek, ona göz kulak olup endişelenmek, ya da görümcenizin ilişkisini desteklemek/karşı çıkmak gibi bir sorumluluğunuz yok. Eşinizin abi olarak bazı sorumlulukları olabilir ama sizin konumunuz farklı. Konu görümcenizin özel hayatı olduğunda siz dış kapının mandalısınız açıkçası burada.

Görümcenizin tatile kiminle gittiğini bilmenizin, erkek arkadaşıyla iletişimde olmanızın, erkek arkadaşı hakkındaki bazı detayları bilmenizin sebebi sizin onun küçük yengesi olmanız değil, ikiniz arasında bir arkadaşlık olması. Bu arkadaşlığa değer veriyorsanız ortada ufak bir sorun olduğunda arkadaş kimliğinizi kenara bırakıp yenge kimliğinizle eşinizi, diğer aile üyelerini vs devreye sokarak hareket etmeyin, aranızdaki arkadaşlığa zarar vermiş olursunuz böyle.

Çocuğun söylediği laftan mı rahatsız oldunuz, abiyi fiştekleyeceğinize açın ağzınızı siz savunun kocanızı orada. Ya da sonradan görümcenize söyleyin böyle demesinden rahatsız oldum diye.

O bonuslar devamli musteriler icin var. Devamli olmayan musteriler zaten o bonuslari hic bir zaman kullanmiyor ve o bonus sirkete kaliyor. Yani bence o adam musteriden degil calistigi yerden caliyor. Calistigi yeri etkilemeyecek bir miktar caldigi icin de yaptigi yetim hakki yemek degil anladigim kadariyla. Kesinlikle onaylamiyorum o ayri.

Gorumcenizin mutlu olmasina hayatini yasamasina sevinin bence. Neden abi ve aile baskisi gormesi istiyorsunuz? Gorumceniz erkek olsaydi boyle dusunecek miydiniz? Cok ataerkil dusunce yapiniz var, hem de genc bir kadinin boyle dusunmesi cok uzucu. Eger kotu biriyse gorustugu kisi, o kadar tatilden sonra hevesini alip ayrilir. Daha iyi olur iste evlenmezler. Eger iyi anlasiyorlarsa da evlenirler. Iyi anlasan kisilerin evlenmesi de iyi haber. Karismayin. Esinize de karistiginiz icin pisman oldugunuzu soyleyin.

Ya bu ne bonus konuyu anlayamadım içimde kalicak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…