• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
Kv ye gittik görümcede ordaydı. Çocuk bir zamandır tutturuyordu zaten ben dayımlarda kalıcam diye. Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını... yarın eşimle planımız vardı sözde bir pazarımız vardı ama eşim yine başladı sen ne zaman bizde kalacaksın diye çocukta tutturdu kalayım diye. Görümcem bilmiyorum dedi.. Kv hemen oradan kalsın kalsın dedi. Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız olduğu birazda kıramadım işte. Sonradan kafama dank etti... eşime kızıyorum şuan içten içe ! ve bu psikolojiyle o çocuğada surat asıcam biliyorum sinirlerim gerildi. Ayrıca evde yemekte yok ne yiyecek bu çocuk ne yapıcam hiç bilmiyorum. Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani. Sizce ne yapıyım eşime tavrımı belli etsem kötü olan ben olur muyum ? Haksız mıyım ?

Yani görümceniz falan size sormuş kibarca. Ben burada tek kabahatli eşinizi gördüm. Çocuğa surat yapmayın sonuçta o ne bilsin. Yarın hiçbir şey yokmuş gibi davranın, çocuk gidince eşinizle konuşun bence. Çağırmadan önce size sorsun. Planının neydi başka zamana erteleyin eşiniz ayarlasın.

Bir kere demişsiniz müsaitim diye şimdi eşinize kıssaniz suçlu siz olursunuz bence, hem o kadar da dert etmeyin kendinize , haftaya yaparsınız ve sadece eşinize güzel tatlı dille canım birini davet etmeden önce bana da sorabilir misin, diye uyarıda bulunsaniz hem siz kötü olmazsınız hem hoşuna gider diklenmez kocanız böylece

Bir kere demişsiniz müsaitim diye şimdi eşinize kızsaniz suçlu siz olursunuz bence, hem o kadar da dert etmeyin kendinize , haftaya yaparsınız ve sadece eşinize güzel tatlı dille canım birini davet etmeden önce bana da sorabilir misin, diye uyarıda bulunsaniz hem siz kötü olmazsınız hem hoşuna gider diklenmez kocanız böylece

Siz davet etmişsiniz çocuğu, size de sorulmuş müsait olup olmadığınız yani neyin gerginliği ki bu? Iptal edilemeyecek, ertelenmeyecek bir plan falan mi? Haftaya yaparsınız hemen yeni bir plan yapın içinde "kendi davet ettiğiniz" yeğeniniz olan. Bi parka, sinemaya, yemeğe gitseniz ne güzel olur. Benim eşimin yeğenleri de sık sık bende kalırlar hayvan gibi eğlenirim onlarla valla çocuklarla çok özgür eğleniyorum, nasılsa yarın gidecekler diye:)

Çocuk kaç yaşında ? Seveceği şeyleri dışardanda söyleyebilirsiniz. Görümceniz ne güzel incelik edip size sormuş. Madem siz de planınızı unutup tamam dediniz artık eşinize hiç bir şey demeyin, çünkü o da unutmuş olabilir. Sizin kardeşinizin çocuğu olsa bu kadar rahatsız olmazdınız biraz empati yapsanız belki içinizdeki kızgınlık geçer

Siz davet etmişsiniz çocuğu, size de sorulmuş müsait olup olmadığınız yani neyin gerginliği ki bu? Iptal edilemeyecek, ertelenmeyecek bir plan falan mi? Haftaya yaparsınız hemen yeni bir plan yapın içinde "kendi davet ettiğiniz" yeğeniniz olan. Bi parka, sinemaya, yemeğe gitseniz ne güzel olur. Benim eşimin yeğenleri de sık sık bende kalırlar hayvan gibi eğlenirim onlarla valla çocuklarla çok özgür eğleniyorum, nasılsa yarın gidecekler diye:)

Evet kv oradan gelsin gelsin diyor eşim sen niye bizde kalmıyorsun diyor ben davet ettim aynen. Benim asıl sinirlendiğim kırıldığım eşim

Ne kadar değişik insanlar var allahım ya. Ufacık çocuk dayısının evinde kalmaya niyet etmiş. Annesi size müsaitmisiniz demiş. Bir haftasonu bi çocuğa tahammül edemicek halledere geldik. İki gün sonra sizin çocuğunuz olduğunda halasında kalmak istemesi kadar doğal bişi olmucak ama. Allahım sizin gibi tahammülsüz insanlardan cümlemizi korusun.

Planınızın olduğunu siz de unutmuşsunuz. Yoksa görümceniz sormuş, hiç kızmayın eşinize de.
Eğer planınız ertelebilir bir şey ise hele hiç dert etmeyin.
Çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama beraber bir kek yapabilirsiniz çocukla hem ona etkinlik olur hem de yiyecek.
E bi tavuk alıp pilav yaparsınız oldu bitti yemek yada beraber bir pizza sipariş verin birlikte bir dönerciye Dürümcü ye gidin. Çocuklar daha çok böyle basit ama etkinlik gibi gelen şeyler sever. E meyve yada abur cubur kuruyemiş biraz da ki siz ve dayısı ile asıl amacı çocuğun yeni ortama merakı olur.okullar açılacak ya haftaiçi o yüzden de uygun olmayabilir ki görümceniz de çok gönüllü olmamış ısrar etmiş çocuk da

Benim kız kardeşim var küçük baya o gelince bu tarz şeyler yapıyoruz çok da mutlu gidiyor her defasında. Açıkçası biz de çok mutlu oluyoruz. Biz de yeni evliyiz ama inan öyle iyi geliyor ki evde bir misafir.

Sizde sıcak bakiyormussunuz eşiniz buna güvenerek devam ettirmiş, görümce güzellikle size sormuş , birde çocuğa surat yapmaktan bahsediyorsunuz
Hafta içi olsa işten geldim yorgunum derdiniz...bir günden birşey olmaz bence

Çocuk kaç yaşında ? Seveceği şeyleri dışardanda söyleyebilirsiniz. Görümceniz ne güzel incelik edip size sormuş. Madem siz de planınızı unutup tamam dediniz artık eşinize hiç bir şey demeyin, çünkü o da unutmuş olabilir. Sizin kardeşinizin çocuğu olsa bu kadar rahatsız olmazdınız biraz empati yapsanız belki içinizdeki kızgınlık geçer

11 sanırım yaşı. Ben kalmasında sakınca görmüyordum gelebilir diyordum zaten fakat bu yarın olmamalıydı eşime kızgınım önemsemiyor bizimde bir planımız olduğunu

Evet kv oradan gelsin gelsin diyor eşim sen niye bizde kalmıyorsun diyor ben davet ettim aynen. Benim asıl sinirlendiğim kırıldığım eşim
orası ayrı, uygun bir dille bir daha bana sor lütfen dersiniz. Siz kabul etmişsiniz işte, bu hafta sonu değil ama haftaya kal bizde daha çok eğleniriz diyebilirdiniz. Çocuğu siz davet etmişsiniz yani eşinizin davet edip, sizin ok vermeniz bu anlama geliyor.

11 sanırım yaşı. Ben kalmasında sakınca görmüyordum gelebilir diyordum zaten fakat bu yarın olmamalıydı eşime kızgınım önemsemiyor bizimde bir planımız olduğunu
Ama görümceniz kibarca sırmuş siz de unutup müsaitim demiş burda kimse suçlu değil ki siz de unutmuşsunuz ama eşiniz planı unutunca kızıyorsunuz

Saka mi bu?cocugun ne sucu var.surekli cagiran esiniz,yine de size soran gorumce.suclu varsa onlar degil esiniz cagirdiginda daha oncesinde medem istemiyorsunuz uyaracaktiniz.surekli cagiriyor diyorsun.

Ben asla çocuğa bir şey demiyorum zaten eşime kızıyorum. Kv ye de kızıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back