- 7 Ağustos 2018
- 51
- 51
- 18
- 26
- Konu Sahibi Bisorunumvarrr
Merhaba arkadaşlar. 2 senedir beraber olduğum biri var ve 6 aydır sözlüyüz. Sözlümün bir ablası var ve kendisi 10 yıldır evli, 1 buçuk yaşında da çocuğu var. Benim problemim görümce ile. Kendisi eşi ile ankara da yaşıyor ama 3 4 ay ailesinin yanına gelip 1 ay ankara da duruyor sonra tekrar ailesinin yanına gelip Aylarca eşinden ayrı kalıyor. Tabi bu beni ilgilendirmez ama beni ilgilendiren nokta burada durduğu Aylar hep bizimle gezmek istiyor nereye gitsek gelmek istiyor. Ve hep arabada öne oturmak için koşuyo resmen. Ben bunu sorun yapıcak bir insan değilim ama eşi varken de o kardeşiyle araba da önde oturuyo ben eşiyle arkada oturuyorum. Sözde midesi bulanıyormuş arkada ama biz saatler boyu yol gitmiyoruz ki toplasan 5 dk yol gidiyoruz. Bir de ne zaman bir yere gitsek asla para ödemiyor. Parayı kasaya gidince elinde tutar ama uzatmaz. Anlamadığım nokta da Aylar a eşini görmezden durabiliyor ve eşi bunu sorun yapmıyor. Bir kez sordum yemek işini nasıl hallediyor diye yemek kartı var onun dedi. O da 500 tl bişi kime yeter 3 öğün o. Bir de daha ilk tanıştığımız zaman bana arkadaşlarımın yanında konudan alakasız biçimde bana zamanında 9 bilezik yaptılar babamda sana 4 tane yapar merak etme dedi. Bir de bana alınacak bileziğin gramına bile kendi karışıyor 16 18 gram yaparlar sana diyor. Napıcam ben yoruldum artık