Görümcemin Beni Şikayet Etmesi

Eşiniz hakli. Sizin yuzunuzden olmuş bu durum (!) Eşinizin pasif kişiliğinin farkındalar. Ordan sizi ezmeye çalışmışlar.

Çok haklısınız..

Arkanizda durmayan adamlari hemen de baba yapmasaniz keske

keşke öncesinde siz küsseymişsiniz aaa ilk kez gittiğim evde sadece çay çerezle karşılaştım hani nerde sofra deseymişsiniz eşinize.. bu insanlar bundan anlar?? çay koymaya yardım etmedi diye surat yapıp şikayet etmek ne ayıp ya.. sanki atla deve 2 tane çay koymak için yardım bekliyor olmayınca da milleti dolduruyor.. yardım etsen de belki gelir gelmez mutfağıma girdi diye şikayet ederdi.. yani ne yapsan şikayet edecek bir şey bulurlar.. boş ver arkadaşım böyle daha iyi olmuş.. mesafe candır, hiç de iyi olmaya çalışma.. hamileliğinin keyfini çıkar

Gerçekten beni anladığınız teşekkür ederim. Buraya yazana kadar kendimi yiyordum ben ne hata ettim diye. İçimi rahatlattınız

O zaman bi gün önceden söylemeliydiniz geleceğinizi. Aynı gün hop geliyoruz olaylarını hiç sevmiyorum.
Henüz nişanlıydık, abisi diyor ki kardeşime gidicez iki saat sonra, aralarında anlaşmışlar diye düşündüm sonuçta. Zaten şikayet edilen eşim değil ben oldum.

Sen daha kocanı tam tanıyamamışken bebek yapmak için biraz hızlı davranmamış mısınız??
Şahsen kocam bana senin yüzünden bilmem kimle aram bozuldu dese çok kırılırdım ve soğurdum.

Sen daha kocanı tam tanıyamamışken bebek yapmak için biraz hızlı davranmamış mısınız??
Şahsen kocam bana senin yüzünden bilmem kimle aram bozuldu dese çok kırılırdım ve soğurdum.
Bu konular dışında çok iyi anlaşıyoruz evimizde birlikte çok iyiyiz. O yüzden bir mahsur görmemiştim bebek konusunda. Haklı olabilirsiniz

Anladığım kadarıyla , eşinizin kök ailesindeki ilişkiler sıcak ve samimi değil. 'Kol kırılır yen içinde kalır' mottosu olan bir ilişkileri olsaydı sizi de benimseyip, bu kadar saçma ve gereksiz bir durumun şikayet konusu olmayacağını görümceniz ve kaynananız anlardı.

Eşiniz kök ailesini çok seviyor ve laf söyletmiyor olabilir; karşı tarafın böyle bir duygu ve düşüncesi yok. 'Gelin' değersizdir, bize karşı hizmette kusur edemez,yaptığı en ufak şeyler büyütülüp şikayet konusu edilir vs. çünkü biz erkek tarafıyız, o ise altı üstü 'gelin' şeklinde bir bakış açıları var.

Siz ne yaparsanız yapın onlar sizinle ilgili bir olumsuzluk bulacak ve bu davranışlarına devam edecekler. Huyları bu.
Gardlarını 'gelin' kişisine almışlar artık. Ben adım atayım düzelteyim gibi bir davranışa girmezdim. Eşiniz olaylara asla sizin durduğunuz yerden bakmayacak. Siz davranışlarınızda tutarlı olun, evinize geldiklerinde saygıda kusur etmeyin, asla 'senin annen, kardeşin şöyle şöyle ' gibi laf dalaşında bulunmayın. Gerisi eşinizin problemi. Köprü olamayan erkekler bu gerginlikleri yaşar/yaşatır.

Şöyle düşünün; görümcenizden ve kaynananızdan bağımsız olarak hayatınızdaki herhangi bir insan size bu şekilde davranırsa ne yapardınız?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Eşimizi seçerken daha çok kendisine bakıp aman ailesi de iyi insanlardır diye ailesini iyi görmeye çalışıp sonucunda gerçekler ortaya çıkınca malesef hüsrana uğranılıyor bazen.
Bu zamana kadar kendimi ifade etmek için kavga da ettim eşimle. Ama hep ters tepti. Kavga ettiğimde daha da suçlu göründüm.
Aslında dediğiniz gibi mesafeli ama saygılı olayım derken bu kez eşime tavır alarak bana zarar vermeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla. Eşim de tavrın sebebini bana bağlıyor. Tam istedikleri oluyor yani.
Umarım gözü açılır.

görümceye bak sen sanki kuzu kızartmış 16 saatte :) altı üstü çay,çerez,cips yardım etmedi demeye utanır insan. hiç altta kalmayın, üzmeyin de kendinizi bu tavırdaki insan ne yapsanız bahane bulur size. bundan sonra da tavır değiştirmeyin düzelir diye.

Hayır senin yüzünden böyle yapmıyorlar cnm. Kendi haset kıskançligindan böyle yapıyor. Ayrıca eşin uyansın artk. Kardeşi herkes bana kul köle olursa iyi olurum modunda. Böyle bi insan çok iyi tanıyorum. Yazmayim burda tanıdık çıkar sonra

O zaman sor esine, esinin hatri o kadar azmi, sevdigi kadin ile evlendigi için küsmüsler? Senin esindeki hatrin ne kadar ki sen hiçbirsey yapmadigin halde, seni siliyor kardesleri için?

Sanki gidip görüsmek istiyorda senmi durdurdun? Söyledigi laflar çok kirici. Ben olsam bunlari teker teker anlatirdim.

Ha bu arada sirf kadinsin diye mecbur degilsin yarim etmeye. Oraya ilk defa gittin zaten misafirsin. Misafire hiç is buyurulurmu?

Yaptiklarinda hiç bir hata yok. Kendini esine karsi suçlu his etme ve dik dur. Simdiye kadar ortalik bulanmasin diye agzini açmadin, ancak esin bu sekilde devam edecekse aç agzini yum gözünü.

Eşin bu konuda sadece seni suçlu görmüş. Sakın alttan alma. Kabahatin yok.

bence asil es suclu eger illa suclu arayacaksak.

simdi iki kisi birlesiyor,
elbette insan ister ki esi ailesi ile iyi anlassin, keyifli bir iliskileri olsun.
bu durumda kisi once kendisi ara yapmaya calismali,
ablasinin huyunu da sevgilisinin huyunu da bilen o,
eger yardim beklentisi varsa ablasinin bilir ve hatta kendisi yardim eder, gel birlikte yardim edelim der,
ablasini arar sorar, evine davet eder.
Burada konu sahibi ne yapabilir ki kendi kendine, nereden bilecek karsi taraf ne bekliyor da neyi yanlis yapiyor.

Zorunda değilsin ki zaten. Ben kayinvalidemde de o kadar yardim etmem kızları var zaten. Oda beklemez. Onlar bana gelincede ben beklemem. Çok saçma kızmaya yer aramışlar ama eşine bunu anlatmalisim. Gorumcene ne yapsan batacak gibi

Tek sebep yardim etmemense gorumce agir psikopat. Normal degil. Kv, elti vs daha da acaip. Gorumceye yardim etmedi diye bu kadar sogukluk olur mu Allah askina? Belki baska seyler anlatti. Derdi ne acaba? Ama ben boyle manyaklarin derdinin ne oldugunu anlama cabasini gereksiz buluyorum. Bugun bu sorunu cozsen yarin gozunun ustunde kasin var diye kuser. Hic ugrasmam da, esin sana destek olmali.

Bu görümce ile basınız dertte olacak belli
Bir eve ilk defa gıtmıssınız altı ustu bır cay demleyıp hazır paketlerı acmıs beklentısı hıc hos degıl. Cekımser olmanız normal her ev sahıbı mutfaga misafirin girmesinden hoslanacak diye birşey yok. Zamanla zaten sizde yedıkten sonra tabagınızı kaldırırsınız zaten.
Sonra yeni evlisiniz hevesınız var tabıkı bu cok dogal gelecrk misafirlere özen göstermek ıstersiniz. Yemek masanız var mıydı bılmıyorum ama eger yoksa sehpa ıle karsılamak ıstemenız gayet normal. Ayrıca o gun müsaitte olmayabılırdınız bundan dogal ne var yani sonrasında hemen cagırmıssınız zaten. Sadece nikahta biraz yanlarına gıtsrnız ıyı olurmus. Ama zaten sizi kendılerınden sogutanda onlar

Çok ilginç gerçekten evine ilk kez gelen birinden kalkıp yardım beklemesi filan hoş değil.İlk gelmeyi bırakın kaçıncı gelişi olursa olsun beklemezdim ben misafir sonuçta.Evinize ilk sefer kabul etmemişsiniz fakat üstüne iki kere davet etmişsiniz.Elle tutulur hiç birşey yokken gereksiz sorunlar olmuş.Eşiniz de size öyle diyeceğine sizden özür dilemeliydi ablası adına bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…