- Konu Sahibi buzmavisi06x
Bence görümceniz annesinden bir akıl alsın. Maşallah zekasına. Görümcenize en iyi yardım edecek kişi annesi gibi görünüyor siz değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne yalan söyleyım benımde o akllıma geldı ses etmedım bence bunlar anlasmalı olabılır ınsan gelınını suclarmı ayıp yaniKv yeğeninin yediği haltları biliyor ama laf söyleyemiyor. Ama gelinine laf söyleyebiliyor. Bencede Görümceviz ayrılmalı. Ve konuyu aile büyüklerinden saklamayın. Bunu bilip saklayan ve gelini suçlayan kv de bu işin içinde bile olabilir
canım görümcemınde bu zoruna gdıyor zaten yanı belkı yeğeni dıye söylemedı ama en azıdnan bari benı suclar gıbı tavrı olmayaydı dıyor halkıda yanı aslında ben oğlanın düşüncesı önemloı dıye ara bulmaya calıstım yıkıcı degıl yapıcı konustum ama bakalım artık karışmayacagımEvet belki "Yeaa benim bacımın kızı hırsız yeaa, raad olun" diyemezdi ama "Hele siz burada bi' oturun, ben şöyle bir içeri bakınıp geleyim. Belki bir yere düşmüştür" diyebilirdi. Sonra da yeğenini çimdirerek gerekeni öğrenebilirdi. Yani sizin görümcenize hırsız muamelesi yapmasına gerek yoktu.
Ben olsam bu durumda barışmazdım. Bana ilk fırsatta hırsız diyecek kaynananın evinden de yüzüne tükürmeden çıkmazdım zaten.
ya annesıne söylese aslında ama o zamanda kesın bıter dıye yada daha baska tepkıler olur dıyemı artık bılmem söylemıyor sımdı ben söylesem laf yetiştiren yenge konumuna düşmek ıstemem en ıyısı karışmamakBence görümceniz annesinden bir akıl alsın. Maşallah zekasına. Görümcenize en iyi yardım edecek kişi annesi gibi görünüyor siz değil.
Bence de iyi yaparsınız çünkü oğlanda da hata var. Tamam, annesi o sırada söylemedi ve hatta hatta nişanlısını suçlar gibi davrandıysa; oğlan da nişanlınıza söylemeyip annesini en azından bir "Kusura bakma kızım, ben sana bir şey ima etmemiştim" demeye ikna edecekti. Ama şimdi annesinin yeğenin hırsızlıklarını zaten biliyor olduğu ortaya çıktı. Bu saatten sonra anne özür dilese bile bir kere fena hâlde kötü niyetli davranmış oldu yani.canım görümcemınde bu zoruna gdıyor zaten yanı belkı yeğeni dıye söylemedı ama en azıdnan bari benı suclar gıbı tavrı olmayaydı dıyor halkıda yanı aslında ben oğlanın düşüncesı önemloı dıye ara bulmaya calıstım yıkıcı degıl yapıcı konustum ama bakalım artık karışmayacagım
katılıyorum her kelimesineEvet belki "Yeaa benim bacımın kızı hırsız yeaa, raad olun" diyemezdi ama "Hele siz burada bi' oturun, ben şöyle bir içeri bakınıp geleyim. Belki bir yere düşmüştür" diyebilirdi. Sonra da yeğenini çimdirerek gerekeni öğrenebilirdi. Yani sizin görümcenize hırsız muamelesi yapmasına gerek yoktu.
Ben olsam bu durumda barışmazdım. Bana ilk fırsatta hırsız diyecek kaynananın evinden de yüzüne tükürmeden çıkmazdım zaten.
Teşekkürlerkatılıyorum her kelimesine