• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin altınları çalındı

Kv yeğeninin yediği haltları biliyor ama laf söyleyemiyor. Ama gelinine laf söyleyebiliyor. Bencede Görümceviz ayrılmalı. Ve konuyu aile büyüklerinden saklamayın. Bunu bilip saklayan ve gelini suçlayan kv de bu işin içinde bile olabilir

kaynananızı saygıyla selamlıyorum :KK52:bence siz hiç karışmayın ilerde de buna benzer şeyler olur sen yaptın aramızı ben istemiyordum der sana patlar. kendisi karar vermesi daha uygun.

Evet belki "Yeaa benim bacımın kızı hırsız yeaa, raad olun" diyemezdi ama "Hele siz burada bi' oturun, ben şöyle bir içeri bakınıp geleyim. Belki bir yere düşmüştür" diyebilirdi. Sonra da yeğenini çimdirerek gerekeni öğrenebilirdi. Yani sizin görümcenize hırsız muamelesi yapmasına gerek yoktu.

Ben olsam bu durumda barışmazdım. Bana ilk fırsatta hırsız diyecek kaynananın evinden de yüzüne tükürmeden çıkmazdım zaten.

nişanda böyle birşey yaşanması çok kötü
bir de kıza karşı kaynananın yaptığı tavır...
görümcen haklı
kendi kararını versin..sonuçta bu insanlarla o hergün yüzyüze bakacak

Kv yeğeninin yediği haltları biliyor ama laf söyleyemiyor. Ama gelinine laf söyleyebiliyor. Bencede Görümceviz ayrılmalı. Ve konuyu aile büyüklerinden saklamayın. Bunu bilip saklayan ve gelini suçlayan kv de bu işin içinde bile olabilir
canım ne yalan söyleyım benımde o akllıma geldı ses etmedım bence bunlar anlasmalı olabılır ınsan gelınını suclarmı ayıp yani

Evet belki "Yeaa benim bacımın kızı hırsız yeaa, raad olun" diyemezdi ama "Hele siz burada bi' oturun, ben şöyle bir içeri bakınıp geleyim. Belki bir yere düşmüştür" diyebilirdi. Sonra da yeğenini çimdirerek gerekeni öğrenebilirdi. Yani sizin görümcenize hırsız muamelesi yapmasına gerek yoktu.

Ben olsam bu durumda barışmazdım. Bana ilk fırsatta hırsız diyecek kaynananın evinden de yüzüne tükürmeden çıkmazdım zaten.
canım görümcemınde bu zoruna gdıyor zaten yanı belkı yeğeni dıye söylemedı ama en azıdnan bari benı suclar gıbı tavrı olmayaydı dıyor halkıda yanı aslında ben oğlanın düşüncesı önemloı dıye ara bulmaya calıstım yıkıcı degıl yapıcı konustum ama bakalım artık karışmayacagım

Bence görümceniz annesinden bir akıl alsın. Maşallah zekasına. Görümcenize en iyi yardım edecek kişi annesi gibi görünüyor siz değil.
ya annesıne söylese aslında ama o zamanda kesın bıter dıye yada daha baska tepkıler olur dıyemı artık bılmem söylemıyor sımdı ben söylesem laf yetiştiren yenge konumuna düşmek ıstemem en ıyısı karışmamak

canım görümcemınde bu zoruna gdıyor zaten yanı belkı yeğeni dıye söylemedı ama en azıdnan bari benı suclar gıbı tavrı olmayaydı dıyor halkıda yanı aslında ben oğlanın düşüncesı önemloı dıye ara bulmaya calıstım yıkıcı degıl yapıcı konustum ama bakalım artık karışmayacagım
Bence de iyi yaparsınız çünkü oğlanda da hata var. Tamam, annesi o sırada söylemedi ve hatta hatta nişanlısını suçlar gibi davrandıysa; oğlan da nişanlınıza söylemeyip annesini en azından bir "Kusura bakma kızım, ben sana bir şey ima etmemiştim" demeye ikna edecekti. Ama şimdi annesinin yeğenin hırsızlıklarını zaten biliyor olduğu ortaya çıktı. Bu saatten sonra anne özür dilese bile bir kere fena hâlde kötü niyetli davranmış oldu yani.

katılıyorum her kelimesine

Türk filminde görsek şaşırmayız ama gerçek hayatta şaşırdım gerçekten , sinek küçük ama miğde bulandırıcı , ben olsam yüzüğü atardım herhalde

huhhhuuu kayınvalideye bayıldım . gerçi teyze kızıda az çakal değilmiş :KK14:
o nişan bu saatten sonra biraz zor olur. olsa bile şu anı hiçbi zaman unutulmaz.

kaynanaya bak ya resmen gizli polis..bir dizi vardı..esk,lerden onu hatırlattı bana..ms maple diye yaşlı bir kadın suçluları ortaya çıkarıyordu..ama gerçekten çok iyi yapmış..helal olsun..:cool:

Kaynanaya bak be, eve bayan polis cagirip, aratmis. Biz olsak giden gitti deyip, ayip da olmasin diye bozuntuya vermeden hirsizi agirlariz.

Kız haklı bu durumda ya suç onun üzerine kalsaydı,
bunu bildikleri halde kızı suçlamışlar resmen.

Vayyy ne kaynanamis heeee.... Allahtan gercekten calan biri cikmis, aksi taktirde ordaki tüm misafirler suratiniza bakmazdi bidaha hakli yere tabii... Iyi cesaret vallah... Zorlamayin görümcenizi, soguduysa olmaz zaten, hem kaynanasida onu suclar gibi olmus hic hos degil hemde ailede böyle birinin oldugunu bile bile...:ssz:

Bizimde çalındı iki kez.ilkinde farketmedik.farkettiğimizde de ses çıkarmadık.kime ne diycez kimi suçluycaz diye.ikincisinde de bi 50 100 kişi toplandı başımıza.10 dkda farkedildi.kamera kayıtları var plaka hariç herşey açık.ilçenin giriş çıkışı tek yoldan sayılır.bu 50-100 kişinin içinden biride demedi ki birimiz girişten birimiz çıkıştan yola çıkalım mutlaka denk geliriz diye.polislerde dahil buna.biz zaten sinirden ne yapacağımızı bilemez durumdaydık.kaynananız gerçekten akıllı kadınmış.:)

Arkadaslarin soylediklerine kelimesi kelimesine katiliyorum.

Ve kayinvalidenizin zekasina, cesaretine hayran kaldim. Gercekten tebriklerimi iletin, yerime elini opun. :)

Bu is olmamali. Ben kayinvalidenin danisikli dovus yaptigina inandim yegeniyle. Neden geline imada bulundu? Bu olacak sey mi? Kabul edilemez.

Duzeltme: Burcu ve raptiye arkadasa katiliyorum. Coklu alinti yapmayi da bilmiyorum demek ki.

Back