• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin altınları çalındı

Bir kadın gününde altın boynundan çalınıyor,kaynana polisi arıyor.Kadın polis gönderin diyor.İstek üzerine kadın polis geliyor.Evde herkesi arıyor fila filan filan.Hangi ülkenin hangi şehrinde oluyor bu olay.Çok merak ettim.

CSI Dünür Evi :27:

gerçekten çok uyanık kadınmış ama..

Bir kadın gününde altın boynundan çalınıyor,kaynana polisi arıyor.Kadın polis gönderin diyor.İstek üzerine kadın polis geliyor.Evde herkesi arıyor fila filan filan.Hangi ülkenin hangi şehrinde oluyor bu olay.Çok merak ettim.
emnıyete derdını anlatınca olayın ne oldugunu yani ve senın talebını yerıne memnunıyetle getıryorlar denemesı bedava

emnıyete derdını anlatınca olayın ne oldugunu yani ve senın talebını yerıne memnunıyetle getıryorlar denemesı bedava
boynundan degıl fişeklik vardır bılırmısın duydunuzmu hıc 3 ayrı kısa fişeklık vardı iğne ıle tutturulmus onun bırını almıs çaktırmadan

oha yani ağzım açık kaldı polis çagırmışlar resmen yahu benim başıma öyle birşey gelse beni polis arasa varya , agzıma geleni sayıp söver tüm mahalleye rezil eder giderdim o evden herkesi hırsız yerine koymuşlar resmen bizim sülalede yapmak sıkar onu hele yapsın yani birdaha kimse yüzüne bakmaz bizim adetlerimiz böylemi ya ne oldu bize böyle,, ayıp ortaya dökülmez çaldıysa çalmıştır bir altın için degermiydi okadar tantanaya, ya kaybolmuş olsaydı kimse almamış olsaydı o altın kıyıda kösede çıksaydı ne olacaktı herkesi hırsız yerine koycaktınız o utanmıycakmıydınız ne büyük cesaret allah kimseye böyle bir cesaret vermesin....

Valla konu hiç inandırıcı gelmedi kim öperken boynunda altınlar alında anlamaz ki ayrıca ne o öyle bütün altınları takıp gidiyor düğün gibi takı takılmış anlaşılan öyle yerlere tam takım gidilir mi düğüne mi gidiyor ev gezmesi sonuçta. Bir de alıyor herkesin içinde kalabalıkta saklayabiliyor o kadar altın olan ipi. Bir de gidiyor tuvalette iç çamaşırına dikiyor iğne iplik filan da yanında yani ne alakaysa. Polis aranıyor da kasın polis gelip arıyor da polislerin o şekilde gelip aradığını da ilk defa duyuyorum hadi o neyse görümceniz neyi sorun ediyor anlamadım tabii ki orada kızı kötüleyemez korumaya çalışır akrabası sonuçta görümcenizi bu konuda neden suçlasın ki. O arada kesin o yapmıştır diyemez de. Aklıma takılan şu orada hep akrabalar var bir insan nasıl polis çağırır kendi akrabalarını arattırır.

Banada pek inandirici gelmiyor. Yani ayrica nasil külotuna dikiyor? Onca altini üzerinemi oturuyor? Ses yapmaz mi?

Madem kadin teyzesini kizinin yaptigini biliyor, polis cagirmasina neden izin veriyor?

Haddi diyelimki polis cagirildi, geldi. Demekki insanlarin kiyafetlerini cikarmasini istemisler. Yoksa nasil dondaki altinlari bulsunlar. Polisin böyle bir hakki oldugunu inanmam. Insanlarin hepsi o zaman nasil buna karsi gelmeyip teker teker soyundu?

Tamam velev ki bunlarin hepsi dogru. Madem bu kiz daha önce altinlari calmis, o cay gününde neden cagirmislar kizi?

Gercekten konuyu nerde tutarsan elinde kaliyor.:KK14:

kv ye hayran kaldım eğer o polisler gelmeseydi olay sizin başınızda patlardı
hırsızlık olayında önce şüpheli biri varsa insanın aklına o gelir gelini suçlamakta neyin nesi görümce kırılmakta haklı bunu nasıl telafi ederler bilemem ama siz uzak durun derim

Merhabalar;
Benim anlamadığım görümcenizin KV si bu durumunu biliyorsa kızın , görümcenize ima yapmak yerine kızı sıkıştırıp alabilirdi.Amaç ne yani görümcenize ima etmesindeki?
Ayrıca bu gün bunun üstünü örtmeye çalışan kaynana evlenince neler yapmaz ki diye geliyor insanın içinden.
Sizin KV selamlar ellerinden öpüyorum.

Merhabalar;
Benim anlamadığım görümcenizin KV si bu durumunu biliyorsa kızın , görümcenize ima yapmak yerine kızı sıkıştırıp alabilirdi.Amaç ne yani görümcenize ima etmesindeki?
Ayrıca bu gün bunun üstünü örtmeye çalışan kaynana evlenince neler yapmaz ki diye geliyor insanın içinden.
Sizin KV selamlar ellerinden öpüyorum.
işte görümcemde tam bu sebpten bozuk atıyor canım ya neden orda demedı dıyor biz zan altında kaldık dıyor oğlanda telde yegeınını kötüleyemezdı gıbı laflar edınce görğmcemde kızdı

ne cesaretle yapabılmıs cok tuhaf
ya aslında benım bıur sey aklıma gelıyor ama gunaha gırmek ıstemıyorum bu teyze kızı ya olay gelının üğzerıne kalır dedı yada kaynanın haberı var anlasmalılar kaynanam uyanık ckınca planları bozuldu yanı ıkısınden bırı bence

kv ye hayran kaldım eğer o polisler gelmeseydi olay sizin başınızda patlardı
hırsızlık olayında önce şüpheli biri varsa insanın aklına o gelir gelini suçlamakta neyin nesi görümce kırılmakta haklı bunu nasıl telafi ederler bilemem ama siz uzak durun derim
valla kaynanam aklını yıyordu kolaymı kzıın adı hırsıza cıkar yanı dırek üzerlerıne kalırdı bulunmasaydı

Banada pek inandirici gelmiyor. Yani ayrica nasil külotuna dikiyor? Onca altini üzerinemi oturuyor? Ses yapmaz mi?

Madem kadin teyzesini kizinin yaptigini biliyor, polis cagirmasina neden izin veriyor?

Haddi diyelimki polis cagirildi, geldi. Demekki insanlarin kiyafetlerini cikarmasini istemisler. Yoksa nasil dondaki altinlari bulsunlar. Polisin böyle bir hakki oldugunu inanmam. Insanlarin hepsi o zaman nasil buna karsi gelmeyip teker teker soyundu?

Tamam velev ki bunlarin hepsi dogru. Madem bu kiz daha önce altinlari calmis, o cay gününde neden cagirmislar kizi?

Gercekten konuyu nerde tutarsan elinde kaliyor.:KK14:
canım ınanmak zorunda degılsın bız polısı aramak ıcın kımseden ızın almadık kv dem dırek telı getır dedı ve aradı ayrıca donlarına kadar bakmak polısın fıkrıydı 3 bayan polıs geldı eve ve önce herkesın cantasını topladılar sonrea tek tek üzerler arandı elle iç taraflara kadar elleyerrek kontrol ettıler teyze kızına sıra geldı polıs bunuda kontrol ederken onu odaya aldı sonra kılotunda bulduk dikmiş dedı kv demı kızın kv sıbnı odaya aldı yanı olay bu

Biz olsak ağlanıp, dövünmekten başka bişey yapamazdık, k.valideniz nasıl düşünmüş, nasıl aklına gelmiş bravo. Düşünmeseydi suç sizin üzerinize kalabilirdi. Altınları çalan kişi iyi ki de evden ayrılmamış yakalamışlar. Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin; ama verirse de hepimize iyi akıl oldu polisi aramak.

c
Biz olsak ağlanıp, dövünmekten başka bişey yapamazdık, k.valideniz nasıl düşünmüş, nasıl aklına gelmiş bravo. Düşünmeseydi suç sizin üzerinize kalabilirdi. Altınları çalan kişi iyi ki de evden ayrılmamış yakalamışlar. Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin; ama verirse de hepimize iyi akıl oldu polisi aramak.
canım herhalde bu kadarını tahmın etmıyordu yanı kızın üzerıne kalır falanmı dıyordu yada erkenmı kalkar gıderdı yanı o an topluluktan erkenden ayrlda dıkkat ceker dıye beklemıstır bence herkes kalkarken buda kalkar gıderdı basımıza kalırdı olay polıs cok ıyı oldu

Bayan polis gelir arar neden garipsediniz arkadaşlar. Bir avm ye girerken bile aranan sizler değil misiniz? Burada bir hırsızlık ihbar edilmiş aramayı pne yapacak polis? Kayınvalidene bravo ama eminim bu olay gibi olay duymuştur yoksa o an aklına gelmezdi.

Back