• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin altınları çalındı

O kayınvalideyi ayakta alkışlıyorum.
Eğer görümce soğuduysa tek sebep bu değildir, bence istemiyorsa diretmeyin fakat neden istemediğini öğrenin zira bu durumda damadın suçu yok.
Lakin kayınvalidesi bir gün size oturmaya gelip usulunca özür dilemeli, gelinine ve dünürüne karşı ayıp ettiğini belirtmeli.

Arkadaslara katılıyorum, siz hiç karışmayın... inan bır gun su sozu duyarsın ''ben ne güzel nısan atıyordum,sen sebep oldun'' dıye.. kesın olmasa da en ufak bır uyumsuzlukta bu lafı duyarsın, bosver..
kayınvalıdenı tebrık ettım, cesur ve akıllı kadınları severım. bir de merak ettım altın nerde duruyordu, nasıl çalındı? ıpe dızılı demıssınız, ipe dızılı boynunda mıydı? orayı merak ettım :KK51:

istemiyorsa bıraksın ikna etmeye çalışma....
ama damat haklı ne deseydi kadın yani...

Valla konu hiç inandırıcı gelmedi kim öperken boynunda altınlar alında anlamaz ki ayrıca ne o öyle bütün altınları takıp gidiyor düğün gibi takı takılmış anlaşılan öyle yerlere tam takım gidilir mi düğüne mi gidiyor ev gezmesi sonuçta. Bir de alıyor herkesin içinde kalabalıkta saklayabiliyor o kadar altın olan ipi. Bir de gidiyor tuvalette iç çamaşırına dikiyor iğne iplik filan da yanında yani ne alakaysa. Polis aranıyor da kasın polis gelip arıyor da polislerin o şekilde gelip aradığını da ilk defa duyuyorum hadi o neyse görümceniz neyi sorun ediyor anlamadım tabii ki orada kızı kötüleyemez korumaya çalışır akrabası sonuçta görümcenizi bu konuda neden suçlasın ki. O arada kesin o yapmıştır diyemez de. Aklıma takılan şu orada hep akrabalar var bir insan nasıl polis çağırır kendi akrabalarını arattırır.

Adam dogru demis. Rezil mi etseydi? Ya baskasi calsaydida kiz bosu bosuna suclansaydi? Olay olduktan snrada anlatmis adam anlatmayabilirdide acik acik soylemis. Yok yere istememezlik yapmasin. Kendi evine cagirmaz olur biter.

Valla konu hiç inandırıcı gelmedi kim öperken boynunda altınlar alında anlamaz ki ayrıca ne o öyle bütün altınları takıp gidiyor düğün gibi takı takılmış anlaşılan öyle yerlere tam takım gidilir mi düğüne mi gidiyor ev gezmesi sonuçta. Bir de alıyor herkesin içinde kalabalıkta saklayabiliyor o kadar altın olan ipi. Bir de gidiyor tuvalette iç çamaşırına dikiyor iğne iplik filan da yanında yani ne alakaysa. Polis aranıyor da kasın polis gelip arıyor da polislerin o şekilde gelip aradığını da ilk defa duyuyorum hadi o neyse görümceniz neyi sorun ediyor anlamadım tabii ki orada kızı kötüleyemez korumaya çalışır akrabası sonuçta görümcenizi bu konuda neden suçlasın ki. O arada kesin o yapmıştır diyemez de. Aklıma takılan şu orada hep akrabalar var bir insan nasıl polis çağırır kendi akrabalarını arattırır.
erkek tarafında gelın kızı ve takılarını düzenını göçstermek adetmıs ve kızın üzerı kuyumcu gıbıydı ayrıca ev düğün evı gıbıydı yanı kızın üzerınde ipde takılı 3 ayrı kısa ipde iğnelı fişeklik denır burda altın vardı bırını caktırmadan cıkarmıs önceden hazırlıklı gelmıs anlasılan wc de dikmiş görğmceme o gün kaynanası sanki kız tarafı aldıda oyun yapıyor gıbı davrandı yanı madem yeğeni tescilliymiş bu konuda neden kızdan şüphe etmıs

Canim ara bulmaya calisma ama helal olsun kayinvalidene kimseye caktirmadan o polisleri cagirmis isini halletmis ya hakikaten helal olsun. Kayinvaliden demedimi bu ne terbiyesizlik kizimi nasil sucladin diye. Kayinvalidesi ozur filan diledi mi

o degılde damadın teyzesının kızı ne tepkı verdı yakalanınca ayıp ya kasla goz arası nasıl caldın da gdıp dıktın
teyze kızı hiöç tepki vermedı kızardı bozardı ne dıyecekkı catır catır dikmiş içine utanmaz ne dıyebılır

bencede karışmayın bu olaylar hiç normal şeyler degil, yarın birgün o kız görümceniz evlenince evinede gider bu durumda sizi suçlayabilirler bırakın kendisi karar versin , benim abim evli olsa bu olayı ben yaşasam ve yengem bana uzatma barış derse şunu söylerim " bana garezinmi var?"

valla kızlar kaynanam baktı üzerımıze yıkacaklar aklına ılk gelen kadınları aramak oldu o an bana dedıkı bırı çaldı mutlaka ve çalan burda cunku gelenlerden hıc gıden olmadı dedı bız arasak olmaz ver telefonu polısı arayacam bu iş bugun ya çözülür yada üzerımıze kalır dedı

kızlar benim görümcemi nişanladık adet üzere erkek tarafı gelini ve akrabalarını çaya cagırırmıs bızıde cagırdılar görümcemi allayıp pullayıp takılarını takıp sürdüler br oda dolusu kadının içine kızcagız el öptü derken çay faslına gecıldı o esnada görümcem üzerınde takılı olan altın dolu bir ipin üzerınde olmadıgını farketmıs benı cagırdı bende hemen kaynanamı mutfaga cagırdım ve söyledım o an kaynanam görümcemin kaynanasını yani taze damat adayımızın annesini hemen cagırdı ve durumu söyledı kadın şok oldu sonrada bıraz görümcemi suclar gibi çalındıgına inanmaz gibi tavırlar sergiledi kaynanam kurnaz bır kadındır hemen dış kapıyı kitletti anahtarı aldı ve mutfaktan polısı arayıp durumu kısaca ızah edıp eve bayan polıs yollanmasını rica etti 10 dk geçti ve eve bayan polıslerden olusan bır polıs ekibi geldı içeri aldık kadınlar hepsı şok oldu polıs bayanlara herkes yerınde otursun kımse bır sey dokunmasın arama yapacagız dedı tüm bayanlar pür dıkkat şok halde arandılar bu esnada damadın teyzesının kızının iç çamasarında dikili olarak bızım kızın altınları bulundu meğer erkek tarafının teyze kızı çalmıs uyanık 2 dk da wc de kılotuna dikmiş herkes şok oldu derken efendim polısler aldı teyze kızını cektı emnıyete olay sonrası teyze kızı şikayet edıldı tüm bu olayların üzerınden 1 hafta kadar gectı gecmedı görümcem nişanlısı ile telden konuşuyorken oğlan buna aslında teyze kızının böyle huyları oldugunu sülalede tescilli oldugunu ve daha öncde bır cok gelin davetınde bu haltları yediğini söylemıs görümcem bunu duyunca annen bıze neden o gün tavır takındı benım yegenım yapmıs olabılır dıye neden demedı demiş oğlanda ne desın kendı yeğenini rezilmi etsin demiş görümcem buna cok bozuldu o gün bugün görümcem oğlanı ıstemıyor ben ıknaya ara bulmaya ugrasıuorum ama doğrumu yapıyorum bilmem büyüklerın bu tel konusmasından oğlanın bunları dedıgınden haberı yok görümcem bana anlattı altlı üstlü oturuyoruz ve görümcem hemen hergün bıze gelır yanı kızlar ben ne yapayım sızce ?
Bir kadın gününde altın boynundan çalınıyor,kaynana polisi arıyor.Kadın polis gönderin diyor.İstek üzerine kadın polis geliyor.Evde herkesi arıyor fila filan filan.Hangi ülkenin hangi şehrinde oluyor bu olay.Çok merak ettim.

kızlar cok sagolun yorumları okudum ben bundan sonra karışmayacam görümcem kendısı karar versın yada kaynanamlara söylesın benı katma dıyecegım ne olur ne olmaz dedıgınız gıbı kabak benım basıma patlar

Kaynana Felaket akil etmis :KK53:

Senin yerinde olsam karismam , birak kiz kendisi karar versin ..

Sonra bir sorun cikar sen yaptin der gorumcen..

Back