- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi buzmavisi06x
-
kızlar benim görümcemi nişanladık adet üzere erkek tarafı gelini ve akrabalarını çaya cagırırmıs bızıde cagırdılar görümcemi allayıp pullayıp takılarını takıp sürdüler br oda dolusu kadının içine kızcagız el öptü derken çay faslına gecıldı o esnada görümcem üzerınde takılı olan altın dolu bir ipin üzerınde olmadıgını farketmıs benı cagırdı bende hemen kaynanamı mutfaga cagırdım ve söyledım o an kaynanam görümcemin kaynanasını yani taze damat adayımızın annesini hemen cagırdı ve durumu söyledı kadın şok oldu sonrada bıraz görümcemi suclar gibi çalındıgına inanmaz gibi tavırlar sergiledi kaynanam kurnaz bır kadındır hemen dış kapıyı kitletti anahtarı aldı ve mutfaktan polısı arayıp durumu kısaca ızah edıp eve bayan polıs yollanmasını rica etti 10 dk geçti ve eve bayan polıslerden olusan bır polıs ekibi geldı içeri aldık kadınlar hepsı şok oldu polıs bayanlara herkes yerınde otursun kımse bır sey dokunmasın arama yapacagız dedı tüm bayanlar pür dıkkat şok halde arandılar bu esnada damadın teyzesının kızının iç çamasarında dikili olarak bızım kızın altınları bulundu meğer erkek tarafının teyze kızı çalmıs uyanık 2 dk da wc de kılotuna dikmiş herkes şok oldu derken efendim polısler aldı teyze kızını cektı emnıyete olay sonrası teyze kızı şikayet edıldı tüm bu olayların üzerınden 1 hafta kadar gectı gecmedı görümcem nişanlısı ile telden konuşuyorken oğlan buna aslında teyze kızının böyle huyları oldugunu sülalede tescilli oldugunu ve daha öncde bır cok gelin davetınde bu haltları yediğini söylemıs görümcem bunu duyunca annen bıze neden o gün tavır takındı benım yegenım yapmıs olabılır dıye neden demedı demiş oğlanda ne desın kendı yeğenini rezilmi etsin demiş görümcem buna cok bozuldu o gün bugün görümcem oğlanı ıstemıyor ben ıknaya ara bulmaya ugrasıuorum ama doğrumu yapıyorum bilmem büyüklerın bu tel konusmasından oğlanın bunları dedıgınden haberı yok görümcem bana anlattı altlı üstlü oturuyoruz ve görümcem hemen hergün bıze gelır yanı kızlar ben ne yapayım sızce ?
Benimde kınada avucuma konan altın çalındı
Kv gönülsüz koymuş dedim geçtim
Ama senin kv süper zekiymiş
zor bır durum canım ya söyleyemıyor bari gelinini suclamasın ya ayıp yanı madem sülalende tescilli hırsız var ne dıye kendı gelinini zan altında koyuyorsun degılmıBunu yazmadan gecemeyecegim bizim.ailede de var boyle tescili hirsiz benim evimdeyken gorumcemin ceyregi calindi ve onu bildigim icin cantadinda para bulundurabilecek kadinlarin cantasini yatak odamda dolaba saklatim ve o kiz butun gun yatak odamda telefonla konustu gozumle gormedigim icin gorumceme bir sey diyemedim yani kayinvaldesinin o yapmistir dememesi normal insan soyleyemiyor cunku
ya canım kadın madem yegenını huyunu biliyor ne dıye gelinini suclar gibi davrandı görümcem içinden atamıyor bunuvalla polisiye romanı okur gibi okudum..vayy bee!!! diyorum yaa..çalanıda yakalanatıda tebrik ediyorum..görümcen aslında abartmış.çocuk gayet açık sözlüymüş.yok onda bişe yani..ama sen karışma derim.iyi bişe olur kendilerinden bilirler,kötü bişey olur senden bilirler..
canım bence hırsız nişanda bu takılan takıları falan gördüğü için önceden planını yapmıs nişanda bunlar epey bır altın taktılardı kv dem nişan sonrası altınlarınızı alın gidin evımde durmasın ne olur ne olmaz ben sonra ödeyemem dedı gelinin gelin alınca ver gelınıne koysun evıne altınları ama benım evımdeyken verme demıstı kadın o gün torladı topladı nişan bıtımı aldı altınlarını gıttı böyle davet vesaırede göstermek için yanında getırıp kıza takıyordu bence hırsız bunu önceden plan etmıs herseyı ayarlamıs anlasılan ustalasmıs daha öncede zaten çalmış bu ilk hadisesi degılmıs yanı eli uzlaşmış anlasılanYalnız çalan hatun baya azimliymiş, ben tuvalete gidip onu dikene kadar sıkılır bırakırdım vallahi, pes doğrusu. Kaynanada cin gibi, valla tebrik ettim, kimsenin aklına kolay kolay gelmez, mümkünse o kaynananın yanında bi staj falan görmeye geleyim ben, ders versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?