görümcemin altınları çalındı

Kaynananıza bravo.. akıllı kadınmış.. herkes yapmaz bunu.. alkışlıyorummmm

akıllı kadınları severim,bravo kaynanana.:)

Yalnız çalan hatun baya azimliymiş, ben tuvalete gidip onu dikene kadar sıkılır bırakırdım vallahi, pes doğrusu. Kaynanada cin gibi, valla tebrik ettim, kimsenin aklına kolay kolay gelmez, mümkünse o kaynananın yanında bi staj falan görmeye geleyim ben, ders versin hepimize.

valla polisiye romanı okur gibi okudum..vayy bee!!! diyorum yaa..çalanıda yakalanatıda tebrik ediyorum..görümcen aslında abartmış.çocuk gayet açık sözlüymüş.yok onda bişe yani..ama sen karışma derim.iyi bişe olur kendilerinden bilirler,kötü bişey olur senden bilirler..

Bence karışma duygularından eminse vazgeçsin. Etkileme derim ilerde pisman olur seni suçlar

Masallah kaynananiz hafiye gibi kadinmis cok zekice davranmis bravo valla.Nasil bi teyze kiziymis oda oyle kizin boynundaki altinlari hissettirmeden caliyor wc de camasirina dikiyor.şeytan kiliklinin tekiymis ama gormus gununu kaynananin zekasi sayesinde..

Gorumcenin yerinde bende olsam bir kez daha dusunurdum.Altinlar kaybolunca onu suclayici tavirlar sergilememeleri gerekir di.insan boyle bir durumda cok kotu hisseder heralde.

Bencede karışma bırak ne yaparsa yapsın kötü olursa senden bilirler
Yalnız kaynanana bendende bi alkış
Ben olsam hayatta polisi bırak misafirleri aramaktan bile çekinirdim
Ne çektiysem saflığımdan insanları kendim gibi zannetmekten çektim zaten

Benimde kınada avucuma konan altın çalındı
Kv gönülsüz koymuş dedim geçtim
Ama senin kv süper zekiymiş

yanlış anlamayın ama çok güldüm... hani tamam hırsızlık yapıyorlarda gelinin avucundaki altını çalmak neymiş yaaa.

konu sahibi olaya hiç karışma kendi aralarında çözsünler.
teyze kızının da eli baya hızlıymış.
kv ellerinden öpüyorum hem cesur hem akıllı.

kılar cok sagolun karışmayacagım kendısi karar versın aslında benım aklıma acaba oplan tarafı anlasmalımı yaptı dıyede gelmıyrod egıl hani neyse gunahları bohyunlarına

gelin,görümce,altınlar,polis bahane
sizin kaynana şahane
kapıyı kilitleyip,anahtarı alıp, kadın polis çağırmasını okuyunca konunun başını ve sonunu unuttum

Hiç arayı bulmayın bu olaydan sonra kızın adı çıkar. Ailede içten içe kin tutar kv ve görümcene işler kızışır. En hayırlısı hiç yüzgöz olmadan bırakması.

Ayrıca kvdene de kocaman alkış. Helal olsun çok zeki kadınmış. Belki kızına iftira atılması gibi bir durumla karşılaşmasa düşmüştür derdi. Ama madem hırsız yaftası yapıştırılmaya çalışılmış, doğru yere yapışsın madem.

Kayinvaldenin ellerinden operim bayilirim zeki hatunlara..ve cok dogru bir hareket egger gorumcen o adamla evlenirse omur boyu basa kalkacak o durumu emin ol ustunuze kalacakti hepiniz zanli olacaktiniz..gorumcene gelince birak kendi kararini kendi versin damadi bilmem ama kaynanasi bile bile kizi suclu duruma dusurduyse o kadindan cok ceker sende cok uzulursun aracilik yaptigin icin.

Bunu yazmadan gecemeyecegim bizim.ailede de var boyle tescili hirsiz benim evimdeyken gorumcemin ceyregi calindi ve onu bildigim icin cantadinda para bulundurabilecek kadinlarin cantasini yatak odamda dolaba saklatim ve o kiz butun gun yatak odamda telefonla konustu gozumle gormedigim icin gorumceme bir sey diyemedim yani kayinvaldesinin o yapmistir dememesi normal insan soyleyemiyor cunku

zor bır durum canım ya söyleyemıyor bari gelinini suclamasın ya ayıp yanı madem sülalende tescilli hırsız var ne dıye kendı gelinini zan altında koyuyorsun degılmı

ya canım kadın madem yegenını huyunu biliyor ne dıye gelinini suclar gibi davrandı görümcem içinden atamıyor bunu

canım bence hırsız nişanda bu takılan takıları falan gördüğü için önceden planını yapmıs nişanda bunlar epey bır altın taktılardı kv dem nişan sonrası altınlarınızı alın gidin evımde durmasın ne olur ne olmaz ben sonra ödeyemem dedı gelinin gelin alınca ver gelınıne koysun evıne altınları ama benım evımdeyken verme demıstı kadın o gün torladı topladı nişan bıtımı aldı altınlarını gıttı böyle davet vesaırede göstermek için yanında getırıp kıza takıyordu bence hırsız bunu önceden plan etmıs herseyı ayarlamıs anlasılan ustalasmıs daha öncede zaten çalmış bu ilk hadisesi degılmıs yanı eli uzlaşmış anlasılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…