• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?

Gelin kocası dahil tüm aileden ilgi sevgi görüyor ben kocamdan bir yudum bişey görmüyorum diye üzülünür hayıflanılır belki ama böyle iğrenç ithamlarda da bulunulmaz ya, yazık. Bunu yapan her şeyi yapar, Allah gelinin gözünü açsın, yardımcısı olsun.

Görümce normal değil evet ama
Israrla bu konu üzerine yazıyor.
Eğer anlattığı olay örgüsü doğruysa ; eşi ve kardeşinin karısı (gelin) de sütten çıkmış ak kaşık değiller.
Belki de kadını bu derece takıntılı hale getiren ve çıldırtan da onlar. Çünki ilk başta kanıtlayamıyordu.
Sonrasında da kimse bana inanmaz diye sesini çıkarmayıp boşanmaması hata.

Görümce normal değil evet ama
Israrla bu konu üzerine yazıyor.
Eğer anlattığı olay örgüsü doğruysa ; eşi ve kardeşinin karısı (gelin) de sütten çıkmış ak kaşık değiller.
Belki de kadını bu derece takıntılı hale getiren ve çıldırtan da onlar. Çünki ilk başta kanıtlayamıyordu.
Sonrasında da kimse bana inanmaz diye sesini çıkarmayıp boşanmaması hata.
Ben de Kazen gibi düşünüyorum artık, sırf ailesinden biri daha fazla ilgi sevgi görüyor diye, lafı dinleniyor diye iftira edebilecek tıynette insanlar tanıyorum malesef.
Gelin hakkında anlattığı çoğu şeyin yalan, en basitinden abartı olduğunu düşünüyorum. Çünkü konu sahibi boşamayacak kocasını, parasını yiyecek, ama gelini boşatmaya and içmiş. Fenalık desen var, neyse ki kabiliyet yok.

Konu sahibi simdi yeni hesap açıp hepimize cevap verip toplu ban a sebep olabilir :KK55::KK55::KK55:

Bence kocasi bile olabilir kadinlari anlama dersi I 😁😁😁
Yok ya 2 senedir aynı şeyleri anlatmış durmuş. Olmamış gelinin ağzından açmış. Foruma erkek üye kabul edilseydi kocasının ağzından da açardı gelinin bana ilgisi mi var diye 🤣
Sonra kardeşinin ağzından, karım enişteme mi aşık 🤣🤣

Yok ya 2 senedir aynı şeyleri anlatmış durmuş. Olmamış gelinin ağzından açmış. Foruma erkek üye kabul edilseydi kocasının ağzından da açardı gelinin bana ilgisi mi var diye 🤣
Sonra kardeşinin ağzından, karım enişteme mi aşık 🤣🤣
Ben olayı ilgili TV kanallarina iletmeye gidiyorum 4 sezokim kim kimdir kim kime bakmış uğraşıp dursunlar :KK53::KK55:

Hadi artık itiraf et Semra, kocan ne hediye verdi çocuğa çok merak ettim pastanın muz ayrıntısını verip hediyeyi nasıl söylemezsin 😅
Bence çok uzun zaman göremeyeceğiz arkadaşı.. ta ki bir gün "kocamın halasının kızının bana karşı ga..." şeklinde bir konu alıncaya dek.Hadi biz tahmin edelim hediyeyi 😅Adam , konu sahibinin önceki konularında anlattığı kadar gerizekalıysa kemeri...az daha normal birisiyse saatini vermiştir.

Eeee o zaman yiğenin doğum günü için gittiği evin kapısında çocuğun doğum günü pastasını yerden yere atan ayarsız kadın bu arkadaş mı?
Tabi ki
Muz önemli çünkü
O muz düşecek
Kocasının muzunu kıskanan başka muzlardan çıkarıyor acısını

Bence çok uzun zaman göremeyeceğiz arkadaşı.. ta ki bir gün "kocamın halasının kızının bana karşı ga..." şeklinde bir konu alıncaya dek.Hadi biz tahmin edelim hediyeyi 😅Adam , konu sahibinin önceki konularında anlattığı kadar gerizekalıysa kemeri...az daha normal birisiyse saatini vermiştir.
Ev sahibi öyle bi anlatıyorki duyanda donunu verdi sanacak 🤭😀😀😀😀😀

Back