- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 1
- 4.717
- 53
Bence böyle biri yok hayal mayal uyduruyorlarEvet onu bende simdi gördüm. Simdi bu gelin mi yazan görümcemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence böyle biri yok hayal mayal uyduruyorlarEvet onu bende simdi gördüm. Simdi bu gelin mi yazan görümcemi
Bu basil bir issizliktir yaa. Biri bana 15 dakika mi geri versinBence böyle biri yok hayal mayal uyduruyorlar
Gelin kocası dahil tüm aileden ilgi sevgi görüyor ben kocamdan bir yudum bişey görmüyorum diye üzülünür hayıflanılır belki ama böyle iğrenç ithamlarda da bulunulmaz ya, yazık. Bunu yapan her şeyi yapar, Allah gelinin gözünü açsın, yardımcısı olsun.
Çünkü pastasının muzu düştüOlay da sizi ilgilendiren yer neresi tam onu anlayamadım.
Harbiden görümce açmış ya konuyuGörümceniz açsaymış iyiymiş konuyu.
Ben de Kazen gibi düşünüyorum artık, sırf ailesinden biri daha fazla ilgi sevgi görüyor diye, lafı dinleniyor diye iftira edebilecek tıynette insanlar tanıyorum malesef.Görümce normal değil evet ama
Israrla bu konu üzerine yazıyor.
Eğer anlattığı olay örgüsü doğruysa ; eşi ve kardeşinin karısı (gelin) de sütten çıkmış ak kaşık değiller.
Belki de kadını bu derece takıntılı hale getiren ve çıldırtan da onlar. Çünki ilk başta kanıtlayamıyordu.
Sonrasında da kimse bana inanmaz diye sesini çıkarmayıp boşanmaması hata.
Oyyy nopocoz şomdoooo koyoomoooommmmÇünkü pastasının muzu düştü
Asddafdsffs
Bence kocasi bile olabilir kadinlari anlama dersi IHarbiden görümce açmış ya konuyu
Yok ya 2 senedir aynı şeyleri anlatmış durmuş. Olmamış gelinin ağzından açmış. Foruma erkek üye kabul edilseydi kocasının ağzından da açardı gelinin bana ilgisi mi var diyeBence kocasi bile olabilir kadinlari anlama dersi I
Ben olayı ilgili TV kanallarina iletmeye gidiyorum 4 sezokim kim kimdir kim kime bakmış uğraşıp dursunlarYok ya 2 senedir aynı şeyleri anlatmış durmuş. Olmamış gelinin ağzından açmış. Foruma erkek üye kabul edilseydi kocasının ağzından da açardı gelinin bana ilgisi mi var diye
Sonra kardeşinin ağzından, karım enişteme mi aşık
Eeee o zaman yiğenin doğum günü için gittiği evin kapısında çocuğun doğum günü pastasını yerden yere atan ayarsız kadın bu arkadaş mı?O eşiyle sürekli kavga eden görümce kendisi ortada mükemmellik falan yok
Bence çok uzun zaman göremeyeceğiz arkadaşı.. ta ki bir gün "kocamın halasının kızının bana karşı ga..." şeklinde bir konu alıncaya dek.Hadi biz tahmin edelim hediyeyi Adam , konu sahibinin önceki konularında anlattığı kadar gerizekalıysa kemeri...az daha normal birisiyse saatini vermiştir.Hadi artık itiraf et Semra, kocan ne hediye verdi çocuğa çok merak ettim pastanın muz ayrıntısını verip hediyeyi nasıl söylemezsin
Aynen öyle.Eeee o zaman yiğenin doğum günü için gittiği evin kapısında çocuğun doğum günü pastasını yerden yere atan ayarsız kadın bu arkadaş mı?
İyi en azından ne yaptığının farkındaAynen öyle.
Tabi kiEeee o zaman yiğenin doğum günü için gittiği evin kapısında çocuğun doğum günü pastasını yerden yere atan ayarsız kadın bu arkadaş mı?
Ev sahibi öyle bi anlatıyorki duyanda donunu verdi sanacakBence çok uzun zaman göremeyeceğiz arkadaşı.. ta ki bir gün "kocamın halasının kızının bana karşı ga..." şeklinde bir konu alıncaya dek.Hadi biz tahmin edelim hediyeyi Adam , konu sahibinin önceki konularında anlattığı kadar gerizekalıysa kemeri...az daha normal birisiyse saatini vermiştir.
Adam sana. Mı aşık anlamadımAdamın ismini söylemek istemediğim için öyle yazdim