GÖRÜMCEMi Anlayamadım

Yahu niye kendinize acıyorsunuz. Evlat sahibi olmak istemenizi elbette anlıyorum ama olmayınca da dünyanın sonu degil ya. Olanda da olmayanda da hayır vardır. Ben böyle düşünenlerdenim.

Kardeşimin çocuğu olmayacak ben ikinci çocuğum oluyor diye ilk ona müjdeleyeceğim .
Ben olsam söyleyemezdim.
Tamam sizin olmuyor diye onlarda yapmayacak değil elbet ama en azından söylerken bilemedim :) böyle hissetmenizi sağlayacak başka davranışlarıda olmuştur diye düşünüyorum.

Sizin üzüleceğinizi düşünmüştür.. Kendinizi üzmeyin her şeyin hayırlısı

Empatisiz. Senınle yarısıyor da olabılır. Sana soylememesı senı yakın hıssetmıyor demek.

Arkadaşım bende kardeşime söyledim ilk çünkü candır kötü niyetli olsa açar sana kerç yapa yapa sana söylerdi ayrıca belki de senden çok istiyodur kardeşinin çocuğu olmasını

Evet daha önce de biz çocuk düşünmeden önce oda düşünmüyordu biz düşünmeye başladık oda düşünür oldu birde bana sürekli doktor sorar oldu doktora Gittiniz mi ne dedi gibi .ben onun çocuk yapmasına karşı değilim benımle yarış yapması tuhafıma gitti bide evde yaptığı testi hemen eşime söylemesi .kayınvalidemin de bakışları değişti bana karşı .Yani sanki benim hiç olmayacakmış gibi konuşuyor bazen .Allaha havale ettim hepsini .Neyse bu konu da burada çok yanlış anlaşıldım .

Arkadaşım bende kardeşime söyledim ilk çünkü candır kötü niyetli olsa açar sana kerç yapa yapa sana söylerdi ayrıca belki de senden çok istiyodur kardeşinin çocuğu olmasını
Ben çocuk düşünmüyorken oda düşünmüyordu ben düşünmeye başladım oda bi hevesle düşünür oldu ikinciyi .bana ikidebir doktora Gittiniz mi diye soruyordu .neyse ben Allah'a havale ettim hepsini , kayınvalidem de kızı hamile kalınca sürekli lafını yapıyor yanımda sanki benım hiç olmayacak gibi davranıyor bakışlarıyla belli ediyor Bunu .onu da Allah'a bıraktım .burada çok yanlış anlaşıldım ben tabiki onun bebişi olmasına karşı değilim ama ilk evde yaptığı testi eşimle paylaşması üzdü bizi eşiminde bebek özlemi çektiğini biliyordu çünkü

Çocuk çok istiyor bütün algınızı o yöne yöneltiyorsunuz
İnsanların bu konuda en ufak imalarını kendinle kıyaslıyorsun
Bu sağlıklı olmasada olabilecek bir durum
Umarım sizinde en yakın zamanda olur

kiskanclik ne kotu sey sanki 10 yillik evlisiniz de cocugunuz yok kaldi ki kadinin cocugu 7 yasinda arayi cok acmak istememesi cok normal

kv yi gorumceyi cekirtirmek icin aramis ondan once nasil hamile kalir

kiskanclik ne kotu sey sanki 10 yillik evlisiniz de cocugunuz yok kaldi ki kadinin cocugu 7 yasinda arayi cok acmak istememesi cok normal
Tabiki normal tabi ki de isteyebilir buna saygı duyuyorum Zaten benım kimseyi kıskandığım yok ayrıca sağlık problemleri yaşadım bir takım şuan çok şükür sorunum kalmadı Bunları kayınvalidem görümcem hepsi biliyordu ve buna rağmen bazı şeyler de laf yaptılar sürekli soru sordular . Şimdi ben kıskanç mı oldum yani malesef siz ayrıntıları göremiyor sunuz

Gorumcenizin 7 yasinda cocugu oldugu halde siz hamile kalmak isteyince cocuk dusunmesi. Dunyada duydugum en sacma sey. Milletin ne zaman ureyecegine siz mi karar veriyosunuz bu kiskancliktir
Size saçma gelebılır belkı ama durum bu haşa ben karar veremem Allah bilir ama sizin saçma dediğiniz durum sürekli olarak yaşanan bir durum görümcem aile de herkes onun üstüne düşsün istiyor hep kendını ön plana atıyor ki Zaten Bunu her şeyde belli ediyor

Yani onun bunun tedavisini ne diye başkalarına anlatıyorsunuz ki. Herkes herşeyi biliyor madem dayının da yeğeninin olacağını hemen bilmesi bana normal geldi.
Neyse siz herkese herşeyinizi anlatmayın ayrıca kafanıza da çok fazla takmayın hayırlısı ile alırsınız umarım kucağınıza bebeğinizi

Olabilir insanlar sevgi arsizi olabilir siz de sevdirin kendinizi. Sonucta kadinin ailesinden bahsediyosunuz tabiki sevecekler siz de boyle kiskanclikla ugrasacaginza iyi niyetli olun sizi de sevsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…