- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- Konu Sahibi Sylvia Plath
sanırım en başta fazla yüz vermişsin. ben iki görümcemden de küçüğüm. Allah var yukarda yalan söyleyemem öyle aman aman kötülüklerini de görmedim. ama düğün arefesinde hiçbirşeyime karıştırtmadım. herşeyi kendi başıma hallettim. hatta nişan alışverişinde benim aldığımı beğenmedikleri için kendileri ertesi gün tekrar alışverişe çıktılar yanlarına uğramadım. (ben onlar fazla harcamasın diye az şey almıştım halbuki) herneyse fazla karıştırma. hele ki eşin sana destek oluyorsa şimdiden hiiç bulaştırma kendine derim ben şahsen
Ben karıştırttım işte. Her şeyime hem de Hatayı baştan yaptım. Kuaförüme bile o karar verdi. Nişanda görmeliydiniz beni, maymun gibiydim. Ayarladığı kuafördeki kadın makyaj yapmayı bilmiyordu. Ruj sürmeden gittim nişana O kadar kiprik takmıştı ki gözlerim açılmıyordu. Herkes bu sen değilsin diyordu, gözleriyle. İnsanlar daha da güzelleşmek için makyaj yaptırırken, ben daha da çirkinleştim hem de böyle bir günde. Düğünümde görümceme bırakmayacağım bu işi. Şimdiden ayarladım, randevumu aldım :) Tüm yazdıklarına kıatılıyorum canım.