- 11 Mart 2017
- 64
- 28
- 3
- 32
- Konu Sahibi prensesinannesiii
Merhaba hanımlar daha önce açtığım konuları bilenler vardır. Kayınvalidem ve kayınpederimle yasıyordum.cok sorunlar yaşadım yapmadıkları kalmadı. Kayınvalidem annemi kardeşimi evden bile kovmuştu. Sorun benim ayrı ev istememdi. 1 tane görümcem var evli yurt dışında yaşıyor. Ordan buralara yetişiyor. Konuyu çok uzatmak istemiyorum. En son görümcem kardesimi bunaltıyorsun kardesimle arama girme kardesimle ailesinin arasını sogutmaya çalışma iki yüzlü falan bir sürü yazmıştı bende tabi cevabını vermiştim sonra her yerden silip engellemişti. O hafta Türkiye’ye geleceklerdi. Bende eşime anneme gideceğimi ablasının o hakaretlerinden sonra aynı ortamda olmak istemediğimi söylemiştim esimde hayır burda olacaksın kızımız var Ablam çocuğu hergün görecek demişti. Büyük kavga etmiştik üstüme yürümüştü bende annemin evine gitmiştim ve boşanma kararı aldığımı söylemiştim. Eşim evi ayırdı kimseyle görüşmek zorunda değilsin seni zorlamayacağım Evimize çocuğu görmeye gelirlerse gelirler o kadar herşey düzelecek diye söz vermişti yaşadığım sıkıntıları anladığını benim haklı olduğumu söylemişti. Daha yeni taşındık pazar günü. Ve dün annem aradı ağladı çocuğu göremiyor ya özlemiş haftasonu uğrayalım mı dedi bakarız dedim ama çok sinirlendim daha 1 hafta bile olmadı. Bu gecede Watsapta ablasıyla konuşmalarını gördüm. Eşim abla keşke engellemeseydin demiş. Görümcem benim iki yüzlü insanla işim olmaz annemi üzdü arada sen varsın diye susuyorum yoksa bunları ona ödetirdim sen mutlusun diye katlanıyoruz demiş esimde sen bunları düşünme ablacığım boşver demiş farklı konuya geçmişler şok oldum. Eşim abla düzgün konuş bile dememiş sizce ne yapmalıyım eşime mesajları okuduğumu söylemelimiyim?