- Konu Sahibi zeynep9292
Teşekkürler tatlım,fikirlerime katıldığın için,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuçta herkesin arasında bu tarz olaylar durumlar yaşanabilir insan sinirli anında yanlış anlaşılacak cümleler kurabilir karşı taraf bunu anlamalı özellikle evliliğe ciddi bir sorumluluk altına girecek çiftler sonuçta insan sevdiğini eşini tanımalı ortamı arayı hoş tutmasını bilmeli :112:
olur olur canım zaten seni gerçekten sevip sana değer veriyosa anlıcaktır merak etme aynı şeyi benim ailemden biri sana yapsa sen nasıl hissedersin kendini benim yerime koy diye anlat derdini güzelce o zman olaya farklı bakabiliyolar sen ne kadr inatlaşıp tersleşirsen ciddiye almaz oda inada bindirir o yüzden tatlılıkla herşeyi anlat
Canım öncelikle sakin ol ben sana hak verdim sonuna kadar haklısın ama klasik erkek işte ailemde ailem. ama şunu unutuyorlar burdada bi aile kurucaksın sen sanki erkeğin ailesine karşı hiç bir şey söylemiceksin onların ailesine dahil oluyormuşsun gibi oluyor işte bunu anlamıyorlar sen bir aile kuruyorsun. Burda sözlün ablasına gidip bunları söylemese bir iki gün daha tartışır konu kapanırdı sözlün hatalı ama ablası tamamen hatalı nasıl olurda gidip söyler kayınpederine. benim kardeşim bu bizim ailemiz o kız uyum sağlarsa sağlar bize mantığı var kızda çok yanlış çok. akışına bırak ama sakın özür dileme özür dilencek bişey yapmadın o kadından özür dilersen seni her daim ezer buna meyilli zaten
Selam arkadaşlar.cnm senin başına gelen bu olay gercekten.ama sakın kendinden taviz verme.böyle devam et derim.çünkü baştan ipleri salarsan sonra çok üstüne gelirler....hatta ben olsam tutamam kendimi erkek arkadaşıma misilleme yaparm..mesela tam görüşeceğiniz hafta gitme.yüzünü gösterme.hatta arkadaşında yakın akrabanda filan kal.ne bileyim .mesela bi yakın akrabanın küçük cocuğu filan varsa ders çalıştıracak filan.annesi aramış annemi.rica etmiş de.yani o gece içi içiyesin.kıskansın.aradıgında açma mesela o gece.ay canım sessizdekalmış de.çagırırsa göndermiyorlar canım ya.sen ara istersen ananesini de.yani farzı misal.ders çalıştırdığın cocuğun annesini arıycanı varsayarlar söylüyorum. Ben olsam kesin böle bit yaparım.unutma intikam soğuk yenen bi yemektir...:))) bu arada kimseye kimseyi şikayette etme. O görümden cadısındanda özür dileme. Egosunu tatmin etme. Onun istediği bu... Sonrasında zafer senin
Asla özür dilemem zaten canm bugun tam 1 hafta oldu.bugun görümcem gelmis kim bilir nasil karistirdi ortaligi yine.birden sözlüm ters ters konusmaya basladi benmle.benide cagirdilar gel yemek yicez dedi sözlüm kayınvalidem cagirmis bende gitmedim.daha sinirim gecmedi sevgim kalmadi bi de ayni ortamami giricem onunla.insallah gitmememden bisey çıkartmistir
Ahh canm arkadasm neler anlattim bir bilsen duvarlara anlatsam dile gelirdi yemin ederim.ama sonunda tatliliga bagladik duzeldi aramiz fakat bugun ablasi geldi artik ne dedi ne soyledi bilmiyorum sözlüm birden degisti bana karsi.beni yemege cagirdilar inadina gitmedim bende.valla bunalttilar beni iyice