Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatta bkz:insanın en değerlisi eşi ^^ ne güzel konularAa lütfen dünya bir yana, koca bir yana.
Hatta koca dünyadan büyüktür :))
Emin ol bundan daha ağır olaylar olur.Evde ki bir sürü yetişkin görümceni durduramıyorsa diğerleri de sağlıklı değil.Yani görümcen için bitmiyor evliliğin başta eşin yüzünden bitiyorbayanlar merhaba yaşım 27 2 aylık evliyim aile binasına gelin gittim 2 aydır eşim evlendiginin farkına varamadi annesinden çıkmıyor ve kavgalar oluyordu Bir tane de görümcen var bekar 18 yaşında abisini benden kıskanıyor abisini benden sürekli uzaklaştırmaya çalışıyor ve eşim hep onun yanında bana gelir der ki o daha küçük sen yapma neyse. Ben abisiyle ne zaman kavga etsem bana surat asar sanki onunla kavga ediyor muşum gibi geçen akşam ile evimize geldik eşim hadi gel anneme inelim dedi anne demek istemediğimi kardeşinin bana surat yaptığını benim de moralimi bozulduğunu huzursuzluk olmaması gerektiğini söyledim aşağı indi duvarlarımız çok ince görün canım benim hakkımda bir sürü şey atıp tuttu ben onu istemiyorum ben onun suratını görmeyeceğim dayanamadım eşimin yukarı çağırdım ben başladım küfür etmeye eşime değil gorumceme sabrımı taşıran son damlaydı . Sonra eşim aşağıya indi kardeşiyle tartisnis kardeşine blöf için evden gitmiş yukarı geldi benim kardeşim evden gidiyor sende gidiyorsun babami aradı gelin kızınızı alın anne evime geldim 3. Günün sonunda kayınvalidemi aramaya karar verdim ama bu 3 gün eşim beni aramadi kayınvalideme nolucak bu halimiz dedim arkadan gorumxem bana küfür etmeye başladı bir gazla annemin evinden kendi ebime geldim valimizi aldım eşyalarıi toplamaya başladım görümcem yine apartmanın koridordundaj bitti bu evlilik defol git abim seni isteniyor diyince sartellerim attı birbirimize saldırdık eşim ayırdı ve bana bu evden git artık bırakın gitsin dedi aldım valizlerimi baba ocağına döndüm ertesi gün mesaj atmış bana ben kafamı toparlayıp öyle karar vernek istiyorum diye
Şimdi size soruyorum ben ne yapmayaliyim o binaya geri dönemem imkansız ailem beni siler ayrı eve çıksak annem arkamda eşimle konuşmayacağıni sotyluyor ama ben senin mutluluğun için konuşmasamda olur diyor . Yine aynı aeyler olurmu ayrı bir yerde olsak bile semt olarak huzurumuz olurmu yardim edin ...
Basta bukadr yüz verilmesine müsade etmemek lazım.bayanlar merhaba yaşım 27 2 aylık evliyim aile binasına gelin gittim 2 aydır eşim evlendiginin farkına varamadi annesinden çıkmıyor ve kavgalar oluyordu Bir tane de görümcen var bekar 18 yaşında abisini benden kıskanıyor abisini benden sürekli uzaklaştırmaya çalışıyor ve eşim hep onun yanında bana gelir der ki o daha küçük sen yapma neyse. Ben abisiyle ne zaman kavga etsem bana surat asar sanki onunla kavga ediyor muşum gibi geçen akşam ile evimize geldik eşim hadi gel anneme inelim dedi anne demek istemediğimi kardeşinin bana surat yaptığını benim de moralimi bozulduğunu huzursuzluk olmaması gerektiğini söyledim aşağı indi duvarlarımız çok ince görün canım benim hakkımda bir sürü şey atıp tuttu ben onu istemiyorum ben onun suratını görmeyeceğim dayanamadım eşimin yukarı çağırdım ben başladım küfür etmeye eşime değil gorumceme sabrımı taşıran son damlaydı . Sonra eşim aşağıya indi kardeşiyle tartisnis kardeşine blöf için evden gitmiş yukarı geldi benim kardeşim evden gidiyor sende gidiyorsun babami aradı gelin kızınızı alın anne evime geldim 3. Günün sonunda kayınvalidemi aramaya karar verdim ama bu 3 gün eşim beni aramadi kayınvalideme nolucak bu halimiz dedim arkadan gorumxem bana küfür etmeye başladı bir gazla annemin evinden kendi ebime geldim valimizi aldım eşyalarıi toplamaya başladım görümcem yine apartmanın koridordundaj bitti bu evlilik defol git abim seni isteniyor diyince sartellerim attı birbirimize saldırdık eşim ayırdı ve bana bu evden git artık bırakın gitsin dedi aldım valizlerimi baba ocağına döndüm ertesi gün mesaj atmış bana ben kafamı toparlayıp öyle karar vernek istiyorum diye
Şimdi size soruyorum ben ne yapmayaliyim o binaya geri dönemem imkansız ailem beni siler ayrı eve çıksak annem arkamda eşimle konuşmayacağıni sotyluyor ama ben senin mutluluğun için konuşmasamda olur diyor . Yine aynı aeyler olurmu ayrı bir yerde olsak bile semt olarak huzurumuz olurmu yardim edin ...
Evliliği bitirmek isteyen konu sahibi degil ki, babasını çağırıp alın goturun bunu diye evden kovmuşlar. Napsın boşanmayı düşünmeyip, arayan soran çağıran yok, kendi kendine geri mi gitsin?Birincisi aile apartmanına gelin gitmişsin ailesiyle aynı apartmanda yaşayıp ailesine gitmeyen koca beklemiyorsun sanırım bu çok normal ikincisi senin yaşın 27 görümcenin 18 ama sanki sende 18 yaşında gibisin çocukça davranıyorsun 18 yaşındaki bir kızın 18 yılını geçirdiği abisini kıskanması gayet doğal neden ona anlayış göstermek yerine hemen 2 aylık evliliği bitirmeyi düşünüyorsun görümcen sana git boşan mı diyor en ufak zorluğu görünce boşanmaya kalkıyorsun daha evleneli iki ay olmuş bir kursa başlasan o kurs bile iki ayda bitmiyor sen evliliği bitiriyorsun boşanınca sanki başka evlenmeyeceksin başka görümcen olmayacak sanki görümce seni her yerde bulabilir görümcene çok fazla takma
Çok yüzgöz olmuşsunuz bence de ayrı bir eve çıkmazsanız dönmeyin.bayanlar merhaba yaşım 27 2 aylık evliyim aile binasına gelin gittim 2 aydır eşim evlendiginin farkına varamadi annesinden çıkmıyor ve kavgalar oluyordu Bir tane de görümcen var bekar 18 yaşında abisini benden kıskanıyor abisini benden sürekli uzaklaştırmaya çalışıyor ve eşim hep onun yanında bana gelir der ki o daha küçük sen yapma neyse. Ben abisiyle ne zaman kavga etsem bana surat asar sanki onunla kavga ediyor muşum gibi geçen akşam ile evimize geldik eşim hadi gel anneme inelim dedi anne demek istemediğimi kardeşinin bana surat yaptığını benim de moralimi bozulduğunu huzursuzluk olmaması gerektiğini söyledim aşağı indi duvarlarımız çok ince görün canım benim hakkımda bir sürü şey atıp tuttu ben onu istemiyorum ben onun suratını görmeyeceğim dayanamadım eşimin yukarı çağırdım ben başladım küfür etmeye eşime değil gorumceme sabrımı taşıran son damlaydı . Sonra eşim aşağıya indi kardeşiyle tartisnis kardeşine blöf için evden gitmiş yukarı geldi benim kardeşim evden gidiyor sende gidiyorsun babami aradı gelin kızınızı alın anne evime geldim 3. Günün sonunda kayınvalidemi aramaya karar verdim ama bu 3 gün eşim beni aramadi kayınvalideme nolucak bu halimiz dedim arkadan gorumxem bana küfür etmeye başladı bir gazla annemin evinden kendi ebime geldim valimizi aldım eşyalarıi toplamaya başladım görümcem yine apartmanın koridordundaj bitti bu evlilik defol git abim seni isteniyor diyince sartellerim attı birbirimize saldırdık eşim ayırdı ve bana bu evden git artık bırakın gitsin dedi aldım valizlerimi baba ocağına döndüm ertesi gün mesaj atmış bana ben kafamı toparlayıp öyle karar vernek istiyorum diye
Bu nedir ya sanki pazardan birsey almis.gelin kızınızı alın
Anam iki aya neler sığmış valla Sende o tarafta.. sen ne akla güvenip adamın kardeşine küfür ettin .. kızarsın edersin seviye niye bukadar düştü?.. daha başta böyleyse sonunu düşünemiyorumbayanlar merhaba yaşım 27 2 aylık evliyim aile binasına gelin gittim 2 aydır eşim evlendiginin farkına varamadi annesinden çıkmıyor ve kavgalar oluyordu Bir tane de görümcen var bekar 18 yaşında abisini benden kıskanıyor abisini benden sürekli uzaklaştırmaya çalışıyor ve eşim hep onun yanında bana gelir der ki o daha küçük sen yapma neyse. Ben abisiyle ne zaman kavga etsem bana surat asar sanki onunla kavga ediyor muşum gibi geçen akşam ile evimize geldik eşim hadi gel anneme inelim dedi anne demek istemediğimi kardeşinin bana surat yaptığını benim de moralimi bozulduğunu huzursuzluk olmaması gerektiğini söyledim aşağı indi duvarlarımız çok ince görün canım benim hakkımda bir sürü şey atıp tuttu ben onu istemiyorum ben onun suratını görmeyeceğim dayanamadım eşimin yukarı çağırdım ben başladım küfür etmeye eşime değil gorumceme sabrımı taşıran son damlaydı . Sonra eşim aşağıya indi kardeşiyle tartisnis kardeşine blöf için evden gitmiş yukarı geldi benim kardeşim evden gidiyor sende gidiyorsun babami aradı gelin kızınızı alın anne evime geldim 3. Günün sonunda kayınvalidemi aramaya karar verdim ama bu 3 gün eşim beni aramadi kayınvalideme nolucak bu halimiz dedim arkadan gorumxem bana küfür etmeye başladı bir gazla annemin evinden kendi ebime geldim valimizi aldım eşyalarıi toplamaya başladım görümcem yine apartmanın koridordundaj bitti bu evlilik defol git abim seni isteniyor diyince sartellerim attı birbirimize saldırdık eşim ayırdı ve bana bu evden git artık bırakın gitsin dedi aldım valizlerimi baba ocağına döndüm ertesi gün mesaj atmış bana ben kafamı toparlayıp öyle karar vernek istiyorum diye