Görümcem ve kayınvalideyi görmek istemiyorum

Resmen kendi kv filan gordum kan bagi olmasin aralarinda. Insani delirtiyorlar Allah bunlardan baska imtihan vermesi bizlere ne diyeyim...

Benim kv de öldü torun torun diye oğlu afrinde görevdeyken bana çocuğunuz olmuyorsa seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok bile dedi . Şimdi hamileyim utanmaz bir aramıyor ya çok birşey değil insan haftada bir kere bile aramaz mı ya aramıyor . Bunlardan adam olmaz iyice anladım sizinki de aynı işte hep numaracılar . Dün de istemeye istemeye anneler günü diye aradım bana diyor ki bende seneye kutlarım senikini diyor iyi dedim kapattım . Kızım sende anne adayısın seninde anneler günün kutlu olsun demiyorda ağzına yapışacak sanki .

Doguma gelmesinler , esiniz bunu anlayacak bir adam , durumu anlatin dogumdan bir hafta sonra gelsinler
Benim ilk kv tam bir canavardi , esime soylemistim dogumda kesinlikle istemiyorum , ben eve ciktiktan sonra gelsin demistim , ve doguran kadinin ruh halini vs vs anlatinca esim hic ariza cikarmadan annesini dogumdan 4-5 gun sonra getirtmisti

Haftada bir beklentin çok
Beni 8 aydır aramadılar

Hem de riskli gebelikteyim

Oğluma gerek YOk ne demek ayrıca ya
Oğlunda problem olamaz yani mümkün değil :)

Kızım 45 yasında 2 çocukla boşandı diye ona bu Tür iltimas geçmiş olabilir anne babası ona da zorunlulukları yok tabi ama yapmışlar. Genç yasta iki çocuğun sorumluluğuyla yanlız kalmış evladına her anne baba ilgi gösterir elinden geldiğince yardım eder.
Ayrıca Çalışır ya da çalışmaz bu görümcenin kendisini ilgilendiren bir konu. Size uzaktan ne guzel bir hayatı var ekmek elden su gölden gibi geliyor olabilir ama işin iç yüzü öyle olmayabilir de.

Siz çalışan birisiniz eşinizde öyle bir aile kurmuşsunuz ev sizin eviniz olacak elbette ki krediyi de siz ödemelisiniz.
Anne baba yardım ederse eder etmezse de mecbur değil.

Politika yapıp sevgi gösterisinde bulunmasın diyorsanız o zaman bu duygularınızı Paylaşın Kv nizle.

Annesi o kadar hevesli görünüyor ki
Bunu eşime asla diyemem
Sadece baban ve ablan gelmesin dedim ama annesi için birşey asla diyemem

Hastanede çok umursamam annesini de
Benim korkum aynı evin içinde olmak

Siz beni anlamadınız neyse ...

Haftada bir beklentin çok
Beni 8 aydır aramadılar

Hem de riskli gebelikteyim

Oğluma gerek YOk ne demek ayrıca ya
Oğlunda problem olamaz yani mümkün değil :)
2017 Temmuz’da evlendik bak bu tarih oldu telefon kayıtlarını çıkartalım 5 kere aramamıştır beni sana yemin ediyorum . Ve ben o zaman yasmin kullanıyordum Mart ayında bıraktım nisanda hamile kaldığımı öğrendik görümcemlere filan hep söyledim benim çocuğum olmuyor diye düşünüyorlardı . Çocuk doğunca arayacak kesin o zaman da ben açmayacağım telefonları . Bana diyor ki ayda 1 kere geliriz torun görmeye ki aramız 750 km uzaklıkta . Evlendik 1000 kere davet ettim buyurun gelin diye gelmediler bende şimdi gelseler kabul etmeyeceğim

Kabul etmeme gibi bir şansın varsa etme tabi
Ben eşime bunu asla diyemem
Çünkü bana ve aileme karşı gerçekten çok iyi
Bir insan

Kabul etmeme gibi bir şansın varsa etme tabi
Ben eşime bunu asla diyemem
Çünkü bana ve aileme karşı gerçekten çok iyi
Bir insan
Bilmiyorum şimdi atıp tutuyorum ama öyle olmaz kesin elimde olmaz o iş . Ama telefon meselesi kesin aramayacağım açmayacağım sadece özel günler yetiyor . 6 aylık evliyken eşim afrinde göreve gitti bende evimizi kapatıp 1600 km uzaktaki ailemin yanına gittim 5 ay kaldım insan 1 kere aramaz mı oğlum yok gelin ailesine gitti bi arayayım sorayım birşey lazım mı diye ? Ama hiç yapmadı yazıyorum bunları deftere

Acındırsın yahu boşver
Ona iş yıkmasan kendi annenin içi rahat etmeyecek kv görümce bakacaklar ki işi yapan var iyice rahata bağlayacaklar
Eşin de işte olacak zaten o kadının öyle huyu varsa iş yapmasa bile yaptım diye duygu sömürüsü yapabilir
En azından iş yapsın da sömürüleri boşa gitmesin
Yaparım ederim dedikleri lafta kalmasın yani zorla uygulat
Rahata bağlarlarsa uzun süre kalırlar
İş yaparlarsa bir an önce gitmek isterler
Neden kendi evinde odana tıkılasın yahu
Geç salona yayıl sahlep yapın da içelim bak 3.çekmecede
Akşama yayla çorbası mı yapsak yaa
Ağrım olmasa kalkardım da ağrım var işte ah eşim olsaydı yapardı şimdi canım benim de
Yapmazlarsa da akşam eşin geldiğinde hayatım canım çok yayla çorbası çekti de yapan olmadı sütüm kesilmez dimiiiiğ de

Böyleler işte yapacak birşey yOk
Hepimiz el kızıyız :)
Ben de aramıyorum
Kv birkaç gün önce whatsaptan evlilik yıld kutlamış
Cevap bile yazmadım
Tek derdim o sanki suanda

Malesef eşim 5 gün babalık izinine ilave 10 gün de izin alacak

Eşim evde olmasa evet güzel fikir

Böyleler işte yapacak birşey yOk
Hepimiz el kızıyız :)
Ben de aramıyorum
Kv birkaç gün önce whatsaptan evlilik yıld kutlamış
Cevap bile yazmadım
Tek derdim o sanki suanda
Bizimkine oğlunun Doğum gününü sorsan bilmez seninki gene iyiymiş birde bizimkilerde torun ayrımcılığı var en nefret ettiğim şeydir . 3 görümcem var hepsinin çocukları var . Kp görümcemin oğluna diyor ki seni çok seviyorum sen benim ilk torunumsun filan diyor . Kv o an dedi ki dayının çocuğu olsun onu daha çok seveceğiz dedi şoka girdim bunu dediği çocukta 14 yaşında filan ergenliğe girecek büyük anlamıyor da değil . Kv tutmuş görümcemin kızına 20 tl ye ayakkabı almış diyor ki ben Doğum gününde filan birşey almam aldım ya işte ayakkabı diyor ne ayıp ya söylenir mi şöyle . Şimdi benim çocuğuma birşey almak istese nasıl içim alsın kabul edeyim ?

Hepsi bir acayip
Çok düşünmemek gerek herhalde akıl sağlığımız açısından

Madem ki gelmeleri kaçınılmaz, yemeği hazırlat, evi temizlet, her şeyi yaptır yani. İşe yarasınlar. Canları ya yok yapmayız demezler herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…