- 20 Mart 2008
- 141.493
- 212.905
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Dertli Bamya
-
teşekkürler:)
Allah Allah ilginç sırf bu merakımı yenmek için başlık açmayı düşünüyorum şu anda
hanım ablaaaa çok yaşa e miii
kahvemi püskürttüm üstüm battı ama hiç önemli değil varol sen
Yanlış birşey degıl aslında alt tarafı sebze ismi ama benzetmeler yapılabılıyorAffedersiniz Türkiye ye İngiltere den yeni geldim. Argo çok bilmiyorum. Yanlış bir şeyse üzgünüm. Benimle adını anmıyorlar.Tavrımı koyabildim çok şükür ki. Teşekkür ederim.
E sonucta bir tanismisliklari var.ayrica bu tanisma esinin sevgilisi diye degilmis.gorumcenin cocukluk arkadasiymis.k.v.cocuguna bakmis.gorusebilirler tabikide.sizde onlari uyararak kendinizi kucuk dusuruyorsunuz.bence lafini etme.sus.gayet normalbir durum..Görümcem sürekli beraber. Kayın validem le sosyal medya üzerinden görüşüyorlar. Önceden tabii ki birbirlerini tanıyorlar. Kayın validen kadının çocuklarına bakmış bir dönem. Görümcemin de çocukluk arkadaşıymış kadın
Tabii ki merak için gidip açabilirsiniz. Serbest yani.Rica ederim..
Gitti kıyafet deseneistemezdim böyle olsun.
canım bence sende ona aynı o şekilde davran umursamaz gibi. onlar belli ki bütün bunları sana inat yapıyor. sana verebileceğim tek nasihat sen eşine güven gerisini boşver. eğer eşinin içinde varsa eski sevgilisyle yada onla bunla görüşmek bu 1 sene sonra 2 sene sonra veya 5 sene sonra illa ki olacaktır. kendisi sıkma bu konuda unutma ki sen bu dünyada değerlisin . ve eşini seviyorsan sonuna kadar savaş. aynı durum dayım seninle eşimin ailesinden hoşlanmayarak eşimi de onlara kaptırmamak için elimden geleni yapıyorum. eşine öyle nazik ve öyle güzel davran ki o da bazı şeyleri görmeye başlayacaktırMerhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Sizden, beni yaklaşık 1 yıldır rahatsız eden bir konu ile ilgili fikir almak istiyorum. Bu konu eşim ile aramızda ciddi bir kriz haline gelmek üzere. Her ikimizde çalışıyoruz. Henüz çocuğumuz yok. Eşim zamanında bir bayanla kısa bir ilişki yaşamış. Önceleri görümcem, şimdilerde de eşimin annesi, eşimin eski sevgilisi ile sürekli iletişim halindeler. Evliliğimizde ilk 6 ay eşim ve ben görümceme tavır aldık. Çünkü bu durumdan ben rahatsız oluyordum. Ancak sonraları tarafımızdan özür dilemesiyle bu tavır biraz yumuşadı. Fakat sonrasında kayın validem ve görümcem beraber görüşmeye başladılar. Bu konuya ilişkin kayın validemi 2 kez son derece nazikçe uyarmama rağmen sonuç değişmedi. Kendileri ile iletişimimi azaltmaya çalışsam da, içimden hiçbir şey gelmiyor olsa da. Bir taraf eşimin annesi ve kız kardeşi. Onlara nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi umursamazca davranıyorlar. Bana konuya ilişkin yardımcı olursanız sevinirim.
O kadar güzel cevabın için teşekkür ederim :)canım bence sende ona aynı o şekilde davran umursamaz gibi. onlar belli ki bütün bunları sana inat yapıyor. sana verebileceğim tek nasihat sen eşine güven gerisini boşver. eğer eşinin içinde varsa eski sevgilisyle yada onla bunla görüşmek bu 1 sene sonra 2 sene sonra veya 5 sene sonra illa ki olacaktır. kendisi sıkma bu konuda unutma ki sen bu dünyada değerlisin . ve eşini seviyorsan sonuna kadar savaş. aynı durum dayım seninle eşimin ailesinden hoşlanmayarak eşimi de onlara kaptırmamak için elimden geleni yapıyorum. eşine öyle nazik ve öyle güzel davran ki o da bazı şeyleri görmeye başlayacaktır
CANIM benzer şeyleri paylaşıyoruz seninle. eşine yansıtma sorunlarını. onlarla kendin çöz eşini karıştırma ben artık öyle yapıyorum. dişe diş. eskiden eşimi maşa gibi görüp ona söylüyordum herşeyi ben maşam varken el yakmam diyordum ama yanlış yapıyormuşum. şimdi eşime belli etmeden yapacağım yapacağımı . onlar sinsi oluyorsa bende olacağım. akıllı kadınlarız biz akıllıca davranacağızO kadar güzel cevabın için teşekkür ederim :)
O zaman buna birsey diyemezsin. Sonucta esinin iliskisi yasanmis ve bitmis. Hadi esin kadina hala ilgili davranir o ayri konu. Ama su an icin bence cok fazlaGörümcem sürekli beraber. Kayın validem le sosyal medya üzerinden görüşüyorlar. Önceden tabii ki birbirlerini tanıyorlar. Kayın validen kadının çocuklarına bakmış bir dönem. Görümcemin de çocukluk arkadaşıymış kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?