- Konu Sahibi Dertli Bamya
-
Konu başlığını 3 kere okudum ..ya böyle birşey yok..
neden?
öyle olmuş wallaeski sevgili görümce kaynana?????? Otur çay demle hesabı olmuş.
40 yıllık ahbaplar bildiğin .. normal yani.. ondan bahsetmiyorlarsa sorun yokGörümcem sürekli beraber. Kayın validem le sosyal medya üzerinden görüşüyorlar. Önceden tabii ki birbirlerini tanıyorlar. Kayın validen kadının çocuklarına bakmış bir dönem. Görümcemin de çocukluk arkadaşıymış kadın
Henüz beraber çay içmedik. İçecek gibi de değiliz çok şükür:)öyle olmuş walla...
O da evlenecek 20 yaşında oğlu olan bir adamla az kaldı. İlahi adalete çok inanırımGörümcenize pes doğrusu, insan bir düşünür empati kurar aynı şey benim başıma gelse ne düşünür ne hissederdim diye
İnanın Gerçekten bunu bilmiyorumİyi de bişey sorcam.
Ne sıfatla görüşüyolar ki? Valide dediğin koca kadın yani, kızı yaşındaki insanla kanka mı olmuş sıfatları ne yani?
Kayınvalide ve görümcenize mümkün mertebede soğuk tavırlar takının, gidip gelmelerinizi eskiye nazaran seyreltin, eşiniz olmadan onlarla görüşmeyin ve nedenini sorduklarında aleni şekilde durumu yüzlerine vurunMerhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Sizden, beni yaklaşık 1 yıldır rahatsız eden bir konu ile ilgili fikir almak istiyorum. Bu konu eşim ile aramızda ciddi bir kriz haline gelmek üzere. Her ikimizde çalışıyoruz. Henüz çocuğumuz yok. Eşim zamanında bir bayanla kısa bir ilişki yaşamış. Önceleri görümcem, şimdilerde de eşimin annesi, eşimin eski sevgilisi ile sürekli iletişim halindeler. Evliliğimizde ilk 6 ay eşim ve ben görümceme tavır aldık. Çünkü bu durumdan ben rahatsız oluyordum. Ancak sonraları tarafımızdan özür dilemesiyle bu tavır biraz yumuşadı. Fakat sonrasında kayın validem ve görümcem beraber görüşmeye başladılar. Bu konuya ilişkin kayın validemi 2 kez son derece nazikçe uyarmama rağmen sonuç değişmedi. Kendileri ile iletişimimi azaltmaya çalışsam da, içimden hiçbir şey gelmiyor olsa da. Bir taraf eşimin annesi ve kız kardeşi. Onlara nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi umursamazca davranıyorlar. Bana konuya ilişkin yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler. Tamda bu durumdayım zatenKayınvalide ve görümcenize mümkün mertebede soğuk tavırlar takının, gidip gelmelerinizi eskiye nazaran seyreltin, eşiniz olmadan onlarla görüşmeyin ve nedenini sorduklarında aleni şekilde durumu yüzlerine vurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?