- Konu Sahibi Hastaliklibebeto
-
görümcen gelmeden güzel bir yeni fırça al sonrada onunla lavobonu temizle görümcen banyodan çıkınca ayyy abla (büyük mü küçük mü bilmiyorum senden ) yeni bir yöntem keşfettim diş fırçasıyla fayansların lavabonun araları bir güzel temizleniyor ki tavsiye derim de..ben olsam valla derim
anaeem bundan sonra nereye gidersem çantama bir rulo t.kağıdı atacağım. arkamdan laf etmesinler.
hayır bir de benim anlayamadığım görümceniz nereden biliyor hangi fırça size ait? ilginç!
yaşı kaç görümcenin onu da merak ettim.:26:
Yillat once bi siteden bisey okumustum. Kadin keendine kotu davranan kocasinin dis fircasiyla tuvaleti silip yerine koyuyormus. Senin gorumce de boyle biey yapiyo olmasin o islaklik ne olaki.
Belki de diş fırçanızı başka bir iş için kullanıp sonradan bol bol tuvalet kağıdıyla kurutuyordur. Diş fırçasıyla tuvaleti temizleyen bir görümce bile olabilir düşman başına. Siz en iyisi kamera taktirin banyoya.
Yillat once bi siteden bisey okumustum. Kadin keendine kotu davranan kocasinin dis fircasiyla tuvaleti silip yerine koyuyormus. Senin gorumce de boyle biey yapiyo olmasin o islaklik ne olaki.
nereden biliyor hangi fırça size ait? ilginç! ben de bunu anlamadım cidden
Bence fircaniz yerinde kalsin yani görümcenize yeni firca almayin ama kendinize yeni firca alin ve o geldiginde kendi fircanizi baska yere koyun yada herzaman baska yere koyun aliskanlik haline getirip.. eger o eski fircanizi kullanirsada kafaya takmazsiniz artik nede olsa artik o onun olur
Kötü davranan kocaların fırcalarını klozetin derinliklerine doğru bastırınYöntem 10 numara 5 yıldız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?