- Konu Sahibi Hastaliklibebeto
-
Kötü davranan kocaların fırcalarını klozetin derinliklerine doğru bastırınYöntem 10 numara 5 yıldız
Bence dişlerini fırçalamıyordur da o fırçayı kötü emellerine alet ediyor olabilir.
Benim anlamadığım da siz madem fırçanın kullanıldığını anladınız,
neden hala fırçayı kullanmaya devam ediyorsunuz?
İlginç...
Ahaha .
Konu çok ilginç ya .
Yeni diş fircasi alin .
Eskisiyle sac diplerinize masaj yapin .
Gorumceye iyi olur ..
Kötü davranan kocaların fırcalarını klozetin derinliklerine doğru bastırınYöntem 10 numara 5 yıldız
Merhaba arkadaşlar.
Günahını almak istemem ama Görümcem ne zaman bize gelse banyoya girip yarım saatten aşağı çıkmıyor ve çıktığında dişleri fırçalanmış oluyor ferah nefesinden anlıyorum normalde öyle olmaz şaşırıyorum.peşinden girip dolaba baktım acaba kendi diş fırçasını mı getirdi diye ama yok benim diş fırçadan su süzüyor.eşimin ki kuru. Sordum ona fırçanı getirdiysen burda bırak taşıma diye ama yok getirmedim nerden çıkarıyorsun fırçalamadım da diyor.e nasıl oluyo benimkini mi kullanıyor tiskinç bişey ve kaç kere oldu.bende inkar ettiği için fırçamı yenilemedim kullanıyorum. Ve hep tuvalet kağıdı bitmiş oluyor nasıl oluyor dersiniz. Hani zayıf da o kadar silcek neresi olabilir ki:26:
Ay kusucamO herifi ertesi gun opebilirsiniz/opmek zorunda kalabilirsiniz de Elmayra Hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?