Görümcem ve benim diş fırçam :(

Ay sorma öyle küçük bi şüphede olsa içimde hayatta kullanamazdım ben hadi diş fırçalasa neyse ya başka birşey yaptıysa :83: :83:

Aynı görümceyemi sahibiz acaba ,
vallahi hiç kullanılmamış tuvalet kağıdı bitmiş oluyor ,abartmıyorum gerçekten bitiriyor ,ve çöp kovası sırf tuvalet kağıdı ile dolmuş oluyor ,bende bir türlü çözemiyorum bu durumu ,banyo yapsa tüm vücudunu silse ancak bitirir bir insan yani
ama diş fırçası konusunda bişey diyemem ,acil olarak kendinize başka alın ,o gelince sizin eski fırça ile devam etsin siz kaldırmış olduğunuz yeni fırçanızı kullanın.

Bence Eşinin Fırçasını Bile Bırakmasın Bakalım Yeni Fırça İsteyecekmi Bidaha Geldiğinde

Tuvalet Kağıdını İse Yarısını Kullanıp Saklasın Onu Koysun Yedek de Koymasın Banyoya Onu Napacak

Bence wc kağıdını çok az kalmış şekilde bıraksın bakalım istiyecekmi ozaman dersiniz hem vardı wc kağıdı bittimi diye

Ahaha .
Konu çok ilginç ya .
Yeni diş fircasi alin .
Eskisiyle sac diplerinize masaj yapin .
Gorumceye iyi olur ..

ııyyy ben kendi diş fırçamı tiksiniyorum ne baskasının mııı
bencede bi fırca hediye et ona bak sana aldım de
wc kagıdına gelince napıyosun diye sor bence
ne görümceymiş be iyiki görümcem eltim yok

Bu şüpheyle ömür geçmezzz

Al bir fırça hediye et gitsin

bir alana bir bedavalar var biri sanaa biri onaa

Tuvalet kağıdına gelince tam takma yarım tak, tasarruf edersin, beyin bedava

Canım gülsem mi üzülsem mi tiksisem mi bilemedm Acaba görümcen biraz sorunlu birimi? başkasının diş fırçasıyla gizlice diş fırçalama hastalığı diye bi hastalk varmş demekki..diş fırçanı yatak odanda bulundur ordan al fırçala ne var bnu dert edicek tuvalet kağıdınında hesabını ypma bnce

Görümcende de ne mide varmış hayret doğrusu insan nasıl başka birinin kulladığı fırçayı ağzına sürebilir

Fırçanı o size geldiğinde sakla ve her ihtimale karşı ona bir fırça hediye et sizde dursun geldikçe onunla fırçalasın bari.

hiç beni bu kadar benimseyen görümcem olmamıştı

ne güzel siziı canı canımdır, pisi pisimdir diye sevmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…