- Konu Sahibi Hastaliklibebeto
-
Belki de diş fırçanızı başka bir iş için kullanıp sonradan bol bol tuvalet kağıdıyla kurutuyordur. Diş fırçasıyla tuvaleti temizleyen bir görümce bile olabilir düşman başına. Siz en iyisi kamera taktirin banyoya.
Annem kullanıldığından süphelendiği fırcayı kendi de kullanmaz bize de kullandırmaz hangimizin ki daha iğrenc sizce?
Bir de kilo ile popo temizlemenin ne gibi bir bağlantısı var? Temizlenen dışı değil ici neticede.
Ay Hakikaten İyi Fikir Sadece O Günlüğüne Gizli Kamera KonulsaDimiii Merak Ettim Nasıl Beceriyor Kağıdı Bitirmeyi
Ay Hakikaten İyi Fikir Sadece O Günlüğüne Gizli Kamera KonulsaDimiii Merak Etm Nl Beceriyor Kağıdı Bitirmeyi
Merhaba arkadaşlar.
Günahını almak istemem ama Görümcem ne zaman bize gelse banyoya girip yarım saatten aşağı çıkmıyor ve çıktığında dişleri fırçalanmış oluyor ferah nefesinden anlıyorum normalde öyle olmaz şaşırıyorum.peşinden girip dolaba baktım acaba kendi diş fırçasını mı getirdi diye ama yok benim diş fırçadan su süzüyor.eşimin ki kuru. Sordum ona fırçanı getirdiysen burda bırak taşıma diye ama yok getirmedim nerden çıkarıyorsun fırçalamadım da diyor.e nasıl oluyo benimkini mi kullanıyor tiskinç bişey ve kaç kere oldu.bende inkar ettiği için fırçamı yenilemedim kullanıyorum. Ve hep tuvalet kağıdı bitmiş oluyor nasıl oluyor dersiniz. Hani zayıf da o kadar silcek neresi olabilir ki:26:
Bana bak kadin. Seni seviyorum ben ya. Bazi yorumlarina kiziyordum ama bayiliyorum tarzina, sana..
Tuvalet kağıdından çok diş fırçasını düşünüyorum ben. Diş fırçalarına öyle kötü davranmamak ve korumak lazım.
Ben Herikisini de Merak Ediyorum da Şöyle Olabilirmi Kağıdın Kullanılmış Olduğu Ne Malum Koparta Koparta Cebine Saklayıp Evine Getiriyor Olabilirmi Benim Bi Tanıdık Var Kim Olduğunu Demeyim ŞimdiRuloyu Yarısını Sarıp Sarıp En Sonunda Kopartıyo Saklıyo Cebine Evine Getirip Kullanıyo
Kuzum buyuk suc mahrem yeri tuvalet banya ne gizki kamerasi...kiytirik bi tuvalet kaagidi icin kadini ciplak gormeye degermi. Dava acardim biri bana boyle yapsa
BaNA BAK KADIN ı okuyunca kalbim hızlı hızlı carpmaya basladı hemen tırnaklarımı cıkardım kiiiiiiiiii seni seviyorumu görünce yelkenlerimi indirdimTeşekkür ederim, yorumlarıma kız ama beni sev :) En cok sevdiğim sey sevilmek :)
Fena fikir degilmis ayol bu. Bu da olabilir yani. Aklimin kosesinde kalsin.
ozellikle senınkıni kullanıyor...eşininkini değil..ilginç... fırcaların kımın oldugunu bılıyor da ozellikle mi senınkını kullanıyor... cok ılgınc... bir iki ornek daha var ..demek ki cidden bu tarz takıntıları olan ınsanalr varmıs....
Kuzum buyuk suc mahrem yeri tuvalet banya ne gizki kamerasi...kiytirik bi tuvalet kaagidi icin kadini ciplak gormeye degermi. Dava acardim biri bana boyle yapsa
neden ozellikle senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?