• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve benim diş fırçam :(

Ay bende cok tuvalet kağıdı kullanıyorum özellikle kayınvalidemlere gidince şöyle acıklıyim .. Tiksindigim icin her tuvalete iki kat boylu boyunca tuvalet kağıdı seriyorum birde ihtiyac icin kullanıyorum birde sifonu bile tuvalet kagıdıyla çekiyorum avm lerde ise kapıyıda tuvalet kağıdı Yada peçete ile acıyorum şimdi arkamdan tuvalet kağıdı canavarı mı diyorlar acaba :(

Ay bende cok tuvalet kağıdı kullanıyorum özellikle kayınvalidemlere gidince şöyle acıklıyim .. Tiksindigim icin her tuvalete iki kat boylu boyunca tuvalet kağıdı seriyorum birde ihtiyac icin kullanıyorum birde sifonu bile tuvalet kagıdıyla çekiyorum avm lerde ise kapıyıda tuvalet kağıdı Yada peçete ile acıyorum şimdi arkamdan tuvalet kağıdı canavarı mı diyorlar acaba :(

Ama kayınvaliden pişmiş.avm ler de pis. E benim evim temiz ayol:21:

1-Hadi o inkar ediyor siz niye kullanmaya devam ediyorsunuz?

2-Tuvalet kağıdı ile burun da silinebilir, zayıf olması ile ne ilgisi var? Erkek olsa anlarım.

Babamın halasının bir kocası var 90 yasında bize her geldiğinde dişlerini fırcalayası tutuyor :1: Kim bilir ne zaman farkettik, aklıma geldikce tüylerim diken diken oluyor. O her geldiğinde fırcalarımızı köşe bucak kaçırıyoruz, annem altın dolabına kilitliyor :1:

gerçi fırçanın ıslak olması zaten yeterli ama emin olmak isterseniz fırçaya bir işaret falan koyun o geldiğinde, kullanıyor mu gerçekten anlarsınız.. ne bileyim içine küçük bir pirinç tanesi koysanız mesela, fırçalarsa düşer içinden :D

1-Hadi o inkar ediyor siz niye kullanmaya devam ediyorsunuz?

2-Tuvalet kağıdı ile burun da silinebilir, zayıf olması ile ne ilgisi var? Erkek olsa anlarım.

Babamın halasının bir kocası var 90 yasında bize her geldiğinde dişlerini fırcalayası tutuyor :1: Kim bilir ne zaman farkettik, aklıma geldikce tüylerim diken diken oluyor. O her geldiğinde fırcalarımızı köşe bucak kaçırıyoruz, annem altın dolabına kilitliyor :1:

Aman sizin ki daha iğrenç olmuş:52: dikkat edin o adama takma dişlerini mi fırçalıyor yoksa:35:

gerçi fırçanın ıslak olması zaten yeterli ama emin olmak isterseniz fırçaya bir işaret falan koyun o geldiğinde, kullanıyor mu gerçekten anlarsınız.. ne bileyim içine küçük bir pirinç tanesi koysanız mesela, fırçalarsa düşer içinden :D

Akıl akıldan üstün diye boşa dememişler be canım:1: bence ben tuz dökeyim bolca pişman olur belki soramazda hem bu ne diye:27:

Ama kayınvaliden pişmiş.avm ler de pis. E benim evim temiz ayol:21:

Evet ya klozet hep ıslak oluyor ayaktamı işediler kapağımı kaldırmadılar tutamadılarda yetişemedimi yaşlılar suyla yıkandılar mı şöylemi oldu böylemi oldu diye tiksiniyorum başlıyorum tuvalet kagıdıyla temizlemeye sonrasını anlattım zaten

Aman sizin ki daha iğrenç olmuş:52: dikkat edin o adama takma dişlerini mi fırçalıyor yoksa:35:

Annem kullanıldığından süphelendiği fırcayı kendi de kullanmaz bize de kullandırmaz hangimizin ki daha iğrenc sizce?

Bir de kilo ile popo temizlemenin ne gibi bir bağlantısı var? Temizlenen dışı değil ici neticede.

Belki de diş fırçanızı başka bir iş için kullanıp sonradan bol bol tuvalet kağıdıyla kurutuyordur. Diş fırçasıyla tuvaleti temizleyen bir görümce bile olabilir düşman başına. Siz en iyisi kamera taktirin banyoya. :ssz:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Günahını almak istemem ama Görümcem ne zaman bize gelse banyoya girip yarım saatten aşağı çıkmıyor ve çıktığında dişleri fırçalanmış oluyor ferah nefesinden anlıyorum normalde öyle olmaz şaşırıyorum.peşinden girip dolaba baktım acaba kendi diş fırçasını mı getirdi diye ama yok benim diş fırçadan su süzüyor.eşimin ki kuru. Sordum ona fırçanı getirdiysen burda bırak taşıma diye ama yok getirmedim nerden çıkarıyorsun fırçalamadım da diyor.e nasıl oluyo benimkini mi kullanıyor tiskinç bişey ve kaç kere oldu.bende inkar ettiği için fırçamı yenilemedim kullanıyorum. Ve hep tuvalet kağıdı bitmiş oluyor nasıl oluyor dersiniz. Hani zayıf da o kadar silcek neresi olabilir ki:26:

İnsanların tuhaf tuhaf takıntıları, bir takım saplantıları olabiliyor.
Fırçaladığında gelip, senin fırçanla dişimi fırçaladım demesini beklemiyorsunuz o halde.
Diş fırçalarınızı ortalıkta bırakmayın derim.
Zira gerçekten tiksindirici bir durumla karşı karşıyasınız.

Diş fırçası meselesine gelince ya kaldırcan yada ona söylemiyormuş gibi yani o kulak misafiri olmuş gibi ağzında yara çıktığını bulaşıcı olduğunu duyurcan( benim 80 yaşındaki dedem kullanmış benim fırçamı annem görmüş kullanma dedi.bende kız kardesimi bağırmadam güzelce uyarır gibi açıkladım ertesi hem kendine hemde bana yeni diş fırçası almış.hem dedemi üzmedim benim dede yaş 80 okul görmemiş sen görümce kaç yaşında acep )tuvalet kağıdına gelin mutlaka bitmeye az kalmış bi tuvalet rulosu sakla o geldiğinde takarsın gerektiği kadar kullanir.biraz fesatlık var bende ama demi.ben okurken içim kalktı.ıyy :)

Son düzenleme:
inanamıyorum ya eğer diş fırçanızı kullanıyorsa miğdesi baya genişmiş tiksinmeden nasıl kullanıyor acaba...:53:

Son düzenleme:
Görümce Bunu Neden Yapıyor İnanın Anlam Veremedim :26:

Madem Eminsiniz Sizin Fırçayla Fırçaladığına(Bütün Deliller Sizin Fırçayı Kullandığınızı Söylüyor) O Geldiğinde Yatak Odanıza Filan Koyun Öyle İşaret Koymaya Ne Gerek Var Her Seferinde Yenisini Alacak Değilsiniz Kaldırın Ya Kadın Nasıl İğrenmiyor Buda Ayrı Mesele

Heh Gelelim Tuvalet Kağıdına İnsan Tek Seferde Nasıl Tek Rulo Bitirir Napar Anlam Veremedim :44: Kapağa İstediği Kadar Döşesin Yine Bitmez Yaaa :37:

Kendisi tiksinmediği için,senin neden tiksindiğini asla anlamayacaktır.
O yüzden "aman ne değerli fırçası varmış" diye bile düşünebilir:)
Bence kendi fırçanı saklayıp,ona bir fırça bırakman yerinde olur.
Çekiniyorsan ona fırça aldığını bile söylemeyip,ortalıkta onun kullanabileceği fırçayı bırakabilirsin.

Tuvalet kağıdını saklamanı veya azalmış rulo koymanı tavsiye etmem.
Tuvalet kağıdıyla ne yapıyor bilemem ama kağıt yerine havlularını kullanmasını istemezsin sanırım:)

Silinen yerin hacmi-biten tuvalet kağıdı orantınıza bayıldım :1: Belki de çok kullanması gerekiyordur :27: Bir insanın diş fırçalayıp fırçalamadığı anlaşılır.Neden sizi salak yerine koyuyor? Siz yeni fırça edinmişsinizdir zaten,yeni fırçaya kapak takıp göz önünden kaldırın,boşverin o da başkasının ağzına değmiş fırçayla sağlıklı(!) dişlere merhaba desin. :1:

Son düzenleme:
Back