- Konu Sahibi Hastaliklibebeto
Siz ona fircaladi diye almiyorsunuz ki. Kendinize alirken akliniza geldi de ona da alayim evde dursun diye aldinuz ya... Yani o öyle bilsin ne olacak ? iyi niyet suç mu
Tabiki değil hay aklınla bin yaşa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ona fircaladi diye almiyorsunuz ki. Kendinize alirken akliniza geldi de ona da alayim evde dursun diye aldinuz ya... Yani o öyle bilsin ne olacak ? iyi niyet suç mu
Şimdi bişey yazıcam da neyse iyi eğlenceler ufaklık
Ay bende cok tuvalet kağıdı kullanıyorum özellikle kayınvalidemlere gidince şöyle acıklıyim .. Tiksindigim icin her tuvalete iki kat boylu boyunca tuvalet kağıdı seriyorum birde ihtiyac icin kullanıyorum birde sifonu bile tuvalet kagıdıyla çekiyorum avm lerde ise kapıyıda tuvalet kağıdı Yada peçete ile acıyorum şimdi arkamdan tuvalet kağıdı canavarı mı diyorlar acaba
1-Hadi o inkar ediyor siz niye kullanmaya devam ediyorsunuz?
2-Tuvalet kağıdı ile burun da silinebilir, zayıf olması ile ne ilgisi var? Erkek olsa anlarım.
Babamın halasının bir kocası var 90 yasında bize her geldiğinde dişlerini fırcalayası tutuyor Kim bilir ne zaman farkettik, aklıma geldikce tüylerim diken diken oluyor. O her geldiğinde fırcalarımızı köşe bucak kaçırıyoruz, annem altın dolabına kilitliyor
gerçi fırçanın ıslak olması zaten yeterli ama emin olmak isterseniz fırçaya bir işaret falan koyun o geldiğinde, kullanıyor mu gerçekten anlarsınız.. ne bileyim içine küçük bir pirinç tanesi koysanız mesela, fırçalarsa düşer içinden
Ama kayınvaliden pişmiş.avm ler de pis. E benim evim temiz ayol
Aman sizin ki daha iğrenç olmuş dikkat edin o adama takma dişlerini mi fırçalıyor yoksa
Merhaba arkadaşlar.
Günahını almak istemem ama Görümcem ne zaman bize gelse banyoya girip yarım saatten aşağı çıkmıyor ve çıktığında dişleri fırçalanmış oluyor ferah nefesinden anlıyorum normalde öyle olmaz şaşırıyorum.peşinden girip dolaba baktım acaba kendi diş fırçasını mı getirdi diye ama yok benim diş fırçadan su süzüyor.eşimin ki kuru. Sordum ona fırçanı getirdiysen burda bırak taşıma diye ama yok getirmedim nerden çıkarıyorsun fırçalamadım da diyor.e nasıl oluyo benimkini mi kullanıyor tiskinç bişey ve kaç kere oldu.bende inkar ettiği için fırçamı yenilemedim kullanıyorum. Ve hep tuvalet kağıdı bitmiş oluyor nasıl oluyor dersiniz. Hani zayıf da o kadar silcek neresi olabilir ki:26:
Belki de diş fırçanızı başka bir iş için kullanıp sonradan bol bol tuvalet kağıdıyla kurutuyordur. Diş fırçasıyla tuvaleti temizleyen bir görümce bile olabilir düşman başına. Siz en iyisi kamera taktirin banyoya.