• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve benim diş fırçam :(

Belki de diş fırçanızı başka bir iş için kullanıp sonradan bol bol tuvalet kağıdıyla kurutuyordur. Diş fırçasıyla tuvaleti temizleyen bir görümce bile olabilir düşman başına. Siz en iyisi kamera taktirin banyoya. :ssz:

Ay Hakikaten İyi Fikir Sadece O Günlüğüne Gizli Kamera Konulsa :23: Dimiii Merak Ettim Nasıl Beceriyor Kağıdı Bitirmeyi

Annem kullanıldığından süphelendiği fırcayı kendi de kullanmaz bize de kullandırmaz hangimizin ki daha iğrenc sizce?

Bir de kilo ile popo temizlemenin ne gibi bir bağlantısı var? Temizlenen dışı değil ici neticede.

Bana bak kadin. Seni seviyorum ben ya. Bazi yorumlarina kiziyordum ama bayiliyorum tarzina, sana..

Merhaba arkadaşlar.
Günahını almak istemem ama Görümcem ne zaman bize gelse banyoya girip yarım saatten aşağı çıkmıyor ve çıktığında dişleri fırçalanmış oluyor ferah nefesinden anlıyorum normalde öyle olmaz şaşırıyorum.peşinden girip dolaba baktım acaba kendi diş fırçasını mı getirdi diye ama yok benim diş fırçadan su süzüyor.eşimin ki kuru. Sordum ona fırçanı getirdiysen burda bırak taşıma diye ama yok getirmedim nerden çıkarıyorsun fırçalamadım da diyor.e nasıl oluyo benimkini mi kullanıyor tiskinç bişey ve kaç kere oldu.bende inkar ettiği için fırçamı yenilemedim kullanıyorum. Ve hep tuvalet kağıdı bitmiş oluyor nasıl oluyor dersiniz. Hani zayıf da o kadar silcek neresi olabilir ki:26:

hahay yoruma bak zayıfta neresini siliyo:52:

kıııııııızz bu görümce hasta olmasın diş fırcası sapığı:52: öööööööööööööööööööööööööööööö

Bana bak kadin. Seni seviyorum ben ya. Bazi yorumlarina kiziyordum ama bayiliyorum tarzina, sana..

BaNA BAK KADIN ı okuyunca kalbim hızlı hızlı carpmaya basladı hemen tırnaklarımı cıkardım kiiiiiiiiii seni seviyorumu görünce yelkenlerimi indirdim :1: Teşekkür ederim, yorumlarıma kız ama beni sev :) En cok sevdiğim sey sevilmek :)

ozellikle senınkıni kullanıyor...eşininkini değil..ilginç... fırcaların kımın oldugunu bılıyor da ozellikle mi senınkını kullanıyor... cok ılgınc... bir iki ornek daha var ..demek ki cidden bu tarz takıntıları olan ınsanalr varmıs....

Tuvalet kağıdından çok diş fırçasını düşünüyorum ben. Diş fırçalarına öyle kötü davranmamak ve korumak lazım.

Ben Herikisini de Merak Ediyorum da Şöyle Olabilirmi Kağıdın Kullanılmış Olduğu Ne Malum Koparta Koparta Cebine Saklayıp Evine Getiriyor Olabilirmi Benim Bi Tanıdık Var Kim Olduğunu Demeyim Şimdi :1: Ruloyu Yarısını Sarıp Sarıp En Sonunda Kopartıyo Saklıyo Cebine Evine Getirip Kullanıyo

Diş fırçanın kenarına bilmeyenin farkedemiyecegi kadar kücük bir macun bulaştır nokta kadar , eğer kullanırsa oda kaybolur ve kuruntumuz gecer emin olursunuz bence deneyin birde ben gizlice kullansam ve kullanmadım desem vs kanıt bırakmam yani kurularım ama ıslak diyorsun ( of kendi üzerimden örnek verirken bile midem azıma geldi )

Ben Herikisini de Merak Ediyorum da Şöyle Olabilirmi Kağıdın Kullanılmış Olduğu Ne Malum Koparta Koparta Cebine Saklayıp Evine Getiriyor Olabilirmi Benim Bi Tanıdık Var Kim Olduğunu Demeyim Şimdi :1: Ruloyu Yarısını Sarıp Sarıp En Sonunda Kopartıyo Saklıyo Cebine Evine Getirip Kullanıyo

Fena fikir degilmis ayol bu. Bu da olabilir yani. Aklimin kosesinde kalsin.

Paketli diş fırçası alıp banyoya koyucaksın bunu sana aldım diceksin. Artık terslerse de terslesin sana ne :)

Kuzum buyuk suc mahrem yeri tuvalet banya ne gizki kamerasi...kiytirik bi tuvalet kaagidi icin kadini ciplak gormeye degermi. Dava acardim biri bana boyle yapsa

hakkaten yaw, onu çıplak görmektense tuvalet kağıdı fabrikasına ortak olmak daha mantıklı :27:

konu sahibi, yerinizde olsam diş fırçasını saklarım, yani ara-tara-tırım-tırıs yok :27: tuvalet kağıdı için yapacak birşeyiniz yok ne yazık ki

• Beğen
Reactions: Hee
görümcen gelmeden güzel bir yeni fırça al sonrada onunla lavobonu temizle görümcen banyodan çıkınca ayyy abla (büyük mü küçük mü bilmiyorum senden ) yeni bir yöntem keşfettim diş fırçasıyla fayansların lavabonun araları bir güzel temizleniyor ki tavsiye derim de..ben olsam valla derim :ssz: :32: :52: :35: :9:

Back