• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve benim diş fırçam :(

en doğrusunu o zaman ben yapıyormuşum.her diş fırçaladığımda gizliyorum fırçamı.asla göz önünde veya banyoda falan bırakmıyorum.kimse kullanmasa bile ben kullanıldı sanıyorum.iğreniyorum sonra o fırçadan.sizde gizleyin.gizlemek için bir süre yer var.
tualet kağıdına geldikte ayıptır söylemesi bende bol bol kullanıyorum onu.herşeyden önce o kağıtlarla temizliyorum temiz olduğuna emin olduğumda artık rahatlıkla tualetimi yapıyorum.görümcenizde belki böyledir.peki ya kağıtları sonra ne yapıyor.çöp kutusuna atmıyor mu?:26:

ay ne cok uzamış konu ve bence cok basıt bı dert saklayın dış fırçanızı olsun bitsin tuvalet kâğıdına gelınce 3 kuruş sey kullansın nolcak en fazla görümceniz size geldıgınde 5 tl gibi faza harcamanız olur lafını yapmaya değmez bence.

Naptığını görmek için kamera taktırmak mı? Hiç mi işiniz gücünüz yok yahu..Ayrıca etik değil..

Diş fırçasını atarsınız, o gelince kaldırırsınız olur biter. Tuvalet kağıdı da koymayın gerekirse.
Basit çözümleri olabilecek şeylere ne enteresan çözümler geliyor.

anaeem bundan sonra nereye gidersem çantama bir rulo t.kağıdı atacağım. arkamdan laf etmesinler.

hayır bir de benim anlayamadığım görümceniz nereden biliyor hangi fırça size ait? ilginç!

yaşı kaç görümcenin onu da merak ettim.:26:

o diilde konunun son cumlesıne bayıldım:1:
kılo ıle tuvalet kagıdı miktarının baglantısını. ananemın yegenı cok kılolu bı bayan cok fazla tuvalet kagıdı kullanıyomus ananem cok kızardı wc tıkanıyo resmen dıye:9::9: demekkı dogru olabılır bu yaklaşım:27::27:

görümcen gelmeden güzel bir yeni fırça al sonrada onunla lavobonu temizle görümcen banyodan çıkınca ayyy abla (büyük mü küçük mü bilmiyorum senden ) yeni bir yöntem keşfettim diş fırçasıyla fayansların lavabonun araları bir güzel temizleniyor ki tavsiye derim de..ben olsam valla derim :ssz: :32: :52: :35: :9:

:60::60: Yöntem Süpermiş

Taharetlenme konusunda cok titizleniyor belkide görümceniz.Tuvalet kagidi ni kafaya takmayin bence 1 rulo bitirsede bu size birsey kaybettirmez,bu konuhakkinda konusmanizada degmez.Ve eger titiz biriyse dis fircanizi kullanmaz zaten.Ama herihtimale karsi degistirin fircanizi.Görümceniz icinde birdis fircasi alip koyun.

Görümce ve dış fırçası gibi iki kelime arasında nasıl bir bağ olur diye konuya girdim ki;
Daha fenası varmış zayıflıkla kağıt peçete kullanımı arasındaki ilişki

anaeem bundan sonra nereye gidersem çantama bir rulo t.kağıdı atacağım. arkamdan laf etmesinler.

hayır bir de benim anlayamadığım görümceniz nereden biliyor hangi fırça size ait? ilginç!

yaşı kaç görümcenin onu da merak ettim.:26:

nereden biliyor hangi fırça size ait? ilginç! ben de bunu anlamadım cidden

Bence fircaniz yerinde kalsin yani görümcenize yeni firca almayin ama kendinize yeni firca alin ve o geldiginde kendi fircanizi baska yere koyun yada herzaman baska yere koyun aliskanlik haline getirip.. eger o eski fircanizi kullanirsada kafaya takmazsiniz artik nede olsa artik o onun olur :1:

Hadi fırçayı kullanır inkar eder tamam da zayıflıkla tuvalet kagıdının ne alakası var ya :27:
çok ilginç geldi bu konu bana :ssz:

Bence fircaniz yerinde kalsin yani görümcenize yeni firca almayin ama kendinize yeni firca alin ve o geldiginde kendi fircanizi baska yere koyun yada herzaman baska yere koyun aliskanlik haline getirip.. eger o eski fircanizi kullanirsada kafaya takmazsiniz artik nede olsa artik o onun olur :1:

Ay ilahi koptumm bu yoruma resmen ev sahibesinin fircasina konmus olduu:)) hadi onun olsun sooyle orta yere birakiverin artik gonul rahatligiyla:))

Back