- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
- Konu Sahibi Hastaliklibebeto
Benimde kaşlarımı taradığım bi fırçam var, olur da görümcek gelirse onu koyarım banyoya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kusucam hayali bile korkunc
aklın yolu birr :) bence de az kalmış tuvalet kağıdını koy tuvalete. o şüpheyle diş fırçasının f sini bırakmaman lazım ağzın yara olur falan çok kötüDiş fırçası meselesine gelince ya kaldırcan yada ona söylemiyormuş gibi yani o kulak misafiri olmuş gibi ağzında yara çıktığını bulaşıcı olduğunu duyurcan( benim 80 yaşındaki dedem kullanmış benim fırçamı annem görmüş kullanma dedi.bende kız kardesimi bağırmadam güzelce uyarır gibi açıkladım ertesi hem kendine hemde bana yeni diş fırçası almış.hem dedemi üzmedim benim dede yaş 80 okul görmemiş sen görümce kaç yaşında acep )tuvalet kağıdına gelin mutlaka bitmeye az kalmış bi tuvalet rulosu sakla o geldiğinde takarsın gerektiği kadar kullanir.biraz fesatlık var bende ama demi.ben okurken içim kalktı.ıyy :)
Ay ilahi koptumm bu yoruma resmen ev sahibesinin fircasina konmus olduu:)) hadi onun olsun sooyle orta yere birakiverin artik gonul rahatligiyla:))
Hahahaha ee yani görümceye yeni firca alma derdinden Kurtulmuş olur degil mi