• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve benim diş fırçam :(

Diş fırçası meselesine gelince ya kaldırcan yada ona söylemiyormuş gibi yani o kulak misafiri olmuş gibi ağzında yara çıktığını bulaşıcı olduğunu duyurcan( benim 80 yaşındaki dedem kullanmış benim fırçamı annem görmüş kullanma dedi.bende kız kardesimi bağırmadam güzelce uyarır gibi açıkladım ertesi hem kendine hemde bana yeni diş fırçası almış.hem dedemi üzmedim benim dede yaş 80 okul görmemiş sen görümce kaç yaşında acep )tuvalet kağıdına gelin mutlaka bitmeye az kalmış bi tuvalet rulosu sakla o geldiğinde takarsın gerektiği kadar kullanir.biraz fesatlık var bende ama demi.ben okurken içim kalktı.ıyy :)
aklın yolu birr :) bence de az kalmış tuvalet kağıdını koy tuvalete. o şüpheyle diş fırçasının f sini bırakmaman lazım ağzın yara olur falan çok kötü :(

Canım gorumcen ıcın bı tane dış fırçası al ama söyleme ona. Gorumcen geldiği zaman kendi dış fırcanı kaldır o aldığın Fırçayı koy sebınmıs gıbı. Oda senin şanıp aslında kendi fırcasını kullanmış olur. Gorumcen gidince o Fırçayı kaldırursın kendi fırcanı koyarsın yerıne. Böylece kimsenin kalbi kurulmamış olur senunde ıcın rahatlamış olur. Tuvalet kağıdı icınde su tek yaprak en ince adı olanlardan koy. Laf gelirse valla k.... Silmek ıcın bu dünya para vermeye gerek yok bundan sonra öyle kullabıcaz dersin. Onlar gıdince eski düzenini alırsın

E sen kendine al yeni bir dis fircasi ve baska bir yere koy. O senin eski fircani kullansin dursun. Onun olsun artik o. :))

Bir de tuvalet kagidi konusunu anlamadim. Cok mu kullaniyor diyorsun ne demek istedin onu anlamadim hic.

Ben böyle bir durumdan şüphelensem bidaha o fırçayı kullanamam sende kullanma yada yedek al onada ne diyim komik ama tiksinç

Kullanma kardeşim.Diyorsun ki inkar ettiği için fırçamı yenilemedim ve kullanıyorum.Sizde var bir problem.Demek ki sizde iğrenmiyorsunuz.Hemen yenileyin ve o gelince saklayın......

Kİmse kimsenin diş fırçasını bilerek kullanmaz bence :120: tuvalet kagıdınada yorumum sadece sizdemi yapıyo bunu kendi evindede aynımı yoksa size özel mi bi ona bakın derim :34:

Back