Görumcem ve bana yasattiklari.

Tatlim bana anlattigi bir sir ozeli degil. Herkes konusuyor bende etraftan duydugum kadarini bliyorum. Ayricada ben onu desifre etmedim o benim eski iliskilerimden bahsetti. Kardesinin aklini bulandirdi.

Hii, önce kac defa senin ile bulusup, kac defa israr ediyor kardesim ile bulus diye, sonrada kardesinin aklini bulandiriyor öyle mi? Velev ki senin sirrini yaymis, eh ne diye halen onun ile görüsmek isteyip, hatta kinada sariliyorsun?

Hatta ve hatta madem görümce bu kadar dengesizmis, ne diye kardesi ile tanisip aileye girmeye calistim?

Ya her zaman ayni sey. Tepkiler gelince hemen baska seyler uyduruluyor. Sanki anlamiyoruz sallamasyonlari

Anlik sinirle veya degil senin bunu yanlislikla bile olsa dillendirmen cok buyuk bir hata. Kv acisindan dusunuyorum da iyi bari o agzinin payini vermemis. Kimse kizini bu sekilde evlendirmek istemez. Kendini onlarin yerine koy senin o cumleyi kurdugun anda eminim kv nin beyninde simsek cakmistir. Yasadigi utanci tahmin edebiliyomusun? Hemde daha aileye bile girmemis birinden bunu duymak eminim kahretmistir.
Uzgunum arkadasim ama gercekler acitir. Bence kabuguna cekil artik.
EDIT: hayatim boyunca bir kayinvalide hakkinda iyi seyler yazicagim aklima gelmezdi

Ben uzuluyorum iste bende hatalar yaptim oda yapti ama seviyordum bir insan olarak ablamdi gorusuyorduk gidip geliyorduk. Arayi duzeltmek istiyorum. O bana gelsin birlikte kalalim yemek pisirelim o bana eksiklerimi gostersin ben ona onerilerde bulunayim. Gelin gorumce degil abla kardes gibi eskisi gibi olmak istiyorum . Esimde icten ice uzuluyor aslinda gorussek ne kdar mutlu olacagini bliyorum.

Sallanmasyon yapmiyorum anlattiklarimin hepsi sahici ve yasanmis seyler. Ama sallamasyon diyerek yorum yapan siz gibi insanlari ciddiye alip cevaplandirmamak daha dogru diye duaunuyorum

Haklisin arkadasim. Ne diyim

Artık olan olmuş geri dönüşü olmayan laflar söylenmiş,bu saatten sonra eskisi gibi olmak pek mümkün değil gibi.Görümcen affederse ne ala ama ben olsam affetmezdim.Sakın yanlış anlama ama yaptığın gerçekten çok ayıp.Bak ben seni de tanımam,görümceni de tanımam tarafsız yorum yapıyorum suçlusun ve ağır bir laf söylemişsin.Bunun kolay kolay unutulacağını zannetmiyorum.Keşke sende bağırıp çağırsaydın,biraz söylenseydin sinirini çıkartsaydın ama öyle bir laf etmeseydin.Bu saatten sonra sana bir daha güvenmez o kadın.

Evet haklisin. Yaptigim hata affedilir degil. Banada biri aynisini yapsaydi anneme o sekilde konussaydi bende affetmezdim. Sagol arkadasim vakit ayirip yorum yaptigin icin tesekkr ederim.

Sallanmasyon yapmiyorum anlattiklarimin hepsi sahici ve yasanmis seyler. Ama sallamasyon diyerek yorum yapan siz gibi insanlari ciddiye alip cevaplandirmamak daha dogru diye duaunuyorum

Tabi her zamanki gibi mantikli cevap verilemezdi zaten. Whatsapp olayindaki gibi, ya ne tesadüf tam o anda whatsapp mesaji gelmesi. Ayni dizilerdeki gibi...

Ki bir liselinin cep telefon güncellemesi bilmemesi bile absürd ona bakilirsa.

Bu noktada artik konunun gercek olup olmadigini bile bilmiyorum. Ya hayir görümce güya namusuna laf atiyor, ve sen halen görümcenin pesindesin? Kv'de orada kizini övüyordu, demek ki kizini seviyor. Seni niye kizina karsi korusun, senin ile iyi olsun? Kizi hatta dogumda yanina gelmis ve sonra aralarin iyi olmadigini iddia ediyorsun.

Ayni sekilde esin bacisi icin "namusumuza leke atti" diye düsünüyormus ve senden önce görüsmüyormus. Ya o düsüncedeki adam kardesini öldürmek ister. O düsüncedeki adama görümce niye es arasin? Hatta madem görüsmüyorlarmis, niye seni önermesini ciddiye almis? Nasil haberdar olmus?

Ve bunun gibi o kadaaar cok tutarsizliklar var ki konunda. Neyse ben baska birsey demiyorum, konuyu uzatmaya gerek yok. Iyi forumlar dilerim sana.

Konunda o kadar çelişki varki.

Sen onun namusuna dil uzatmışken, tepki gelince hemen o da bana iftira atmıştı oldu.

Akrabaları görümcemle görüşmüyo bile konuşmuyolar diyosun, bi yandan da beni kıskandı zonguldakta akrabalarıyla bayramda görüştüğümü duyunca hemen zonguldakta bitti dedin.

Senin o çirkin lafını kızına ileten kayınvalidenken, bi anda annesiyle bile pek görüşmüyolar, annesi bile benim kızım şöyle böyle diyo dedin.

Seni eşinle ablası tanıştırmışken, bi anda abisi de onla görüşmüyo oldu, kötü kız imajı vereceksin ya. E yahu görüşmeyen abiisne niye kız bulsun kadın? Derdi mi yok?

Bana iftira attı diyosun, e kardeşi senle niye evlenmiş? İnsan kardeşine güvennezmi? Güvenmeyebilir ama güvenmediği kardeşinin bulduğu kızla tanışır mı?

Ve en en en büyük çelişki, e bu kadın bu kadar kötü, bu kadar şirret, hatta eşinle bile görüşmüyoken, neden barışmak istiyosun. Barışıp ne yapacaksın ,annenin evinde komşuculuk mu oynayacaksın? Hani eşin görüşmüyo ya güya..

Ha bide bi insan kendisine iftira atan, namusuna dil uzatan biriyle nasıl konuşur? Ne paylaşır? Bu kadar midesiz misin, çok mu yalnızsın?

Sana güvenmiyor artık birde şu var eskiden komsuydunuz şimdi ise akraba oldunuz ,

Ay hakkaten "Bacım namıssız amma bana bulduğu kıza hemen yazayım ne olur olmaz."

Koltukları, duvarları çizen minik kızla olayların alakasını çözen kişiye de ayrıca 100.000 lira vereceğim.

Ay hakkaten "Bacım namıssız amma bana bulduğu kıza hemen yazayım ne olur olmaz."

Koltukları, duvarları çizen minik kızla olayların alakasını çözen kişiye de ayrıca 100.000 lira vereceğim.

Bu arada yeni bir celiski daha buldum. Bu görümce güya kendisi hani evlenmeden önce cinsellik yasamis ya, hatta hamile kalmis. Simdi görümce konu sahibin böyle birsey yapmasini niye suc olarak görsün? Sonucta kendisi yapmis. O kadar cok "namusumuzu kirletti" diyen kardes, görümce bu bilgiler ile gelse "sana noluyor" demez mi? Niye akli karissin?

Biri benim namusuma laf edecek ilk bunu yazarım konuda.
Kendi yaptığım hatayı yazmam

Gorumceler artik kvlerden beter olmaya basladi... Iki insanin arasini bozma potansiyeline sahipler.. eski gorumceden bilirim akrep gibi soktu yuvami zehirledi pislik annesiyle bir olup evliligimin icine ettiler..

Ona öyle bir laf ederimki altından kalkamaz

Valla onu elinde simitle kapı önünde kardeşini kötüleyen görümcenin anlattıklarını iki dakkaya sözlüye aktarana sormak lazım. Bu laf taşıma olayları sonrasında insanlar ne bekliyor çok merak ediyorum; "Cınıms, ablamı şu saniyeden sonra siliyorum."," Evet yeni gelinimis bayıldım bu hareketine, yaptığının üzerine tüy dikip bir de kardeşimle yüzleştirirsen her dediğimi kabul edip sana eskisinden daha yakın davranacağım."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…