- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
Ayrıca ilk başta adamı istememişsiniz zaten,sizi görümce zorlamış.Neydi o zaman bu kadar aceleniz? Bekleseydiniz onu da o da gelseydi.Eşiniz kaçıyor muydu? Sen ne zaman müsaitsen o zaman tanışalım x abla bana haber ver deseydiniz elbet gelirdi o da.Zaten kendi istemiş sizi tanıştırmayı niye gelmesin? Bence bu hikaye de birbirini tutmayan şeyler var,ya siz abartıyorsunuz ya da tepki almamak için tam anlatmıyorsunuz gibi geldi bana.Bakin surekli keyfi sebeplerle erteledigi icin esimde bende tanisma icin beklemedik. Onun disinda hatasini dilime dolamadim bir anlik sinirle soyledim. Bilinej birsey yani ben desifre etmedim. Ayrica benim bekarligimdaki sevgilimle iligilide bilgisi varmis. Buzi ayirmak icin oda benim ozel hayatimi agzina doladi.
Gururunuz olsun görüşmeyin barışmayada çalışmayın. Eksiklik değil aksine rahat edersiniz boşverin.Ya yazimi iyi okuyamadiniz yada ben anlatamadim, onunda bana karsi hatalari var ama ben hatami kabullenip defalarca ozur dileyip ayagina gittim. Cahillik ettim sen benim buyugumsun dedim. Ama kindar biri olurumde konusmam diyor.
Ben sirrini anlatmiyorum. Ben gayet sosyal cevremde sevilen ve arkadas canlisi bir insanim. Kimsenin sirrini kimseye soylemem. Onun bana yaptiklarindan oturu ve gecmisimi desifre etmesinden oturu soyledim.Sizin anlattığınız şekilde bile görümce haklı, bi de ondan dinlesek neler çıkacak acaba .
Sizi tanıştıran kişi olmadan aile tanışması yapıyorsunuz . Üstüne görümcenin özelini , sırrını başkasına anlatıyorsunuz.
Ben size asla bir daha güvenmezdim.
Tatlim bana anlattigi bir sir ozeli degil. Herkes konusuyor bende etraftan duydugum kadarini bliyorum. Ayricada ben onu desifre etmedim o benim eski iliskilerimden bahsetti. Kardesinin aklini bulandirdi.Kusura bakmayın ama baştan sona hatalısınız.Görümcenizin yaptığı basit şeyler aslında klasik görümce tripleri hepsi yapıyor bunu ama sizin yaptığınız affedilir bir şey değil.Kadının özelini anlatıyorsunuz,ben olsam bende yüzünüze bakmazdım.20 yaşında bir insansınız cahillik ettim demenizi kabul etmiyorum ben,çocuk değilsiniz sonuçta.Size güvenmiş özelini paylaşmış,siz ulu orta döküyorsunuz ortaya hiç olacak şey mi? Kin tutması normal değil mi sizce?
Alicagim tepkiden korksaydim buraya zaten bunlari yazmazdim bu 1 , 2.si dedem,babanem,amcam,teyzelerim herkese haber verip × gunde tanisma yapicaz deyip, sonra arayip × gun degil y gun demek ve bu durumu 3 kere ust uste yasamaktan bahsettim. Esimde bende hakli olarak daha fazla erteleyip surekli birilerinede erteledik demek yerine. O gelmedende yapabiliriz dedik. Oda bunu kabul etti zatenAyrıca ilk başta adamı istememişsiniz zaten,sizi görümce zorlamış.Neydi o zaman bu kadar aceleniz? Bekleseydiniz onu da o da gelseydi.Eşiniz kaçıyor muydu? Sen ne zaman müsaitsen o zaman tanışalım x abla bana haber ver deseydiniz elbet gelirdi o da.Zaten kendi istemiş sizi tanıştırmayı niye gelmesin? Bence bu hikaye de birbirini tutmayan şeyler var,ya siz abartıyorsunuz ya da tepki almamak için tam anlatmıyorsunuz gibi geldi bana.
Deşifre etmemiş olabilirsin ama onun acelesi vardı diye ağzına sakız etmen hoş değil ki.Ona bakarsan sende 20 yaşında evlenmişsin senin de mi acelen vardı? Acele etmek için sadece cinsel birliktelik yaşamaya gerek yok ki.Bak sende hemen evlenmişsin.Sen geçmişte erkek arkadaşınla cinsel birliktelik yaşadın mı? Sen yaşadıysan ve görümcen senden önce bunu başkasına söylediyse evet haklısın.Ama normal bir ilişkinden bahsettiyse bunda bir şey yok.Ama senin yaptığın onun özelini ağzına sakız etmek oluyor.Tatlim bana anlattigi bir sir ozeli degil. Herkes konusuyor bende etraftan duydugum kadarini bliyorum. Ayricada ben onu desifre etmedim o benim eski iliskilerimden bahsetti. Kardesinin aklini bulandirdi.
Sır olsa da olmasa da en küçük olayda bunu dile getirmeniz çok yanlış. Geçmiş deşifre etme olayını da ilk mesajda yazmalıydınız sonradan yazılınca sanki haklı çıkmak istiyormuşsunuz gibi oluyor.Ben sirrini anlatmiyorum. Ben gayet sosyal cevremde sevilen ve arkadas canlisi bir insanim. Kimsenin sirrini kimseye soylemem. Onun bana yaptiklarindan oturu ve gecmisimi desifre etmesinden oturu soyledim.
Zaten bunu kabullendigimi belirttim degilmi? Ozur diledim ayagina gittim. Mesajlar attim. Ama katiyyen gorusmek istemedigini bildirdikten sonra daha fazla ugrasmadim. Ama o ugrasmakta israrrci surekli hakkimda konusuyor kulagima geliyorGörümcenin size özellikle yaptığı bir kötülük yok.
Sizin hareketlerinize göre tavır almış.
Siz de sütten çıkma bir gelin değilsiniz kabullenin.
Evet haklisiniz. Simdi ekleme yapacaginSır olsa da olmasa da en küçük olayda bunu dile getirmeniz çok yanlış. Geçmiş deşifre etme olayını da ilk mesajda yazmalıydınız sonradan yazılınca sanki haklı çıkmak istiyormuşsunuz gibi oluyor.
Annemlede gorusmuyorlar. Benim evlilik meselemden once 2 yila yakin komsuluk yaptik. Abla kardes gibiydik. Akrabalar kiskandigini soyluyorlar cunku yillarca zonguldaga gitmemis akrabalari israrla cagirmasina ragmen ben bu kurbanda esimle gittim onlarin akrabalarinda kaldim. Yemedi icmedi hemen ben ordan ayrildigim gun orda bitmis. Yani annnesiyle hic anlasamiyordu ben annesini yani kayinvalidemi annem gibi benimsedim onuda kiskandigini soyluyorlar. Aramizi bozmaya calisiyorAy inan ki yoklugu daha hayirli. Uzak olsun sizden. Annenizle hala komsular mi? Konussun dursun ayrica annesi dahil herkes farkinda demek ki kindar cekilmez biri oldugunun. Ama sebebini bende anlamadim . Kiskanclik desen kendi istemis o zaman istemeseymis. Akil mantik aranmaz iste boyle insanlarda en iyisi hic biseyini duymamak gormemek. Kocanla mutlu ol yeter. Ayrica atladigim bir durum var ki gorumcenizin gizli bir mevzusunu ilk kizginlikta dile getirmeniz hic hos olmamis.
Haklisin. Yeminle sen boyle diyince aklima geldi annem zaten gorumcem olacak kisiye kizim daha okuyacak falan demisti. Oda o zamanlar diyorduki amann kardesim okutur. Devlet memuru iyi maasi var ozellerde bile okutur diyordu ya ahh ahh kandirilmis gibi hissediyorumKusura bakma ama eziksin. Nedir bu eski komsu gorumce sevdasi. Sen ayagina gittikçe, totosunu kaldiriyorsun hasbanin. Yok kv ye kotulermis. Eee boyle de kotuluyor. Koysana mesafe arana.
Gencecik yasinda okuyacagina, bulmussun bi anneci ablaci koca dert yaniyon. Uzak dur, kafan rahat etsin.
E zaten keklemisler yavrum seniHaklisin. Yeminle sen boyle diyince aklima geldi annem zaten gorumcem olacak kisiye kizim daha okuyacak falan demisti. Oda o zamanlar diyorduki amann kardesim okutur. Devlet memuru iyi maasi var ozellerde bile okutur diyordu ya ahh ahh kandirilmis gibi hissediyorum
Deşifre etmemiş olabilirsin ama onun acelesi vardı diye ağzına sakız etmen hoş değil ki.Ona bakarsan sende 20 yaşında evlenmişsin senin de mi acelen vardı? Acele etmek için sadece cinsel birliktelik yaşamaya gerek yok ki.Bak sende hemen evlenmişsin.Sen geçmişte erkek arkadaşınla cinsel birliktelik yaşadın mı? Sen yaşadıysan ve görümcen senden önce bunu başkasına söylediyse evet haklısın.Ama normal bir ilişkinden bahsettiyse bunda bir şey yok.Ama senin yaptığın onun özelini ağzına sakız etmek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?