Merhaba arkadaşlar,
Dert değil belki ama gerçekten beni bunaltan bir durum. Görümcem yurtdışında yaşıyor ve 4 çocuğuyla birlikte her yaz bize gelmek istiyor. Geldiğinde asla elini bir işe sürmüyor. Beni evde bulduğu an, çocuklarını bana bırakıp gezmeye, alışverişe vs.cikiyor.
Ben çalışıyorum, çocuklarımız deseniz anlaşamıyorlar. Ben işteyken çocuklarımı evde bırakırken bile tedirgin oluyorum. Onun çocukları yüzünden.
İki defa geleceğim dedi, ben tabi gelin demedim. Çalışıyorum dedim, tatil planımız var dedim vs.ama boş yere konuşuyorum tabi, geleceğine eminim. Planlarını çoktan yapmış, hatta 1 ay kalırım gibi planları var kafasında.
Gercekten bu rahatlık bana çok fazla geliyor, ben ablama 2 saatliğine giderken bile 10 defa müsait mısın diye soran bir tipim. Eşim deseniz iki arada bir derede kalmış. Bana hak veriyor ama gelmeyin diyemiyor tabi.
Yazımı 10 kişiye yemek yaparak ve onun çocuklarına bakıcılık yaparak geçirmek istemiyorum. Benim çocuklarım da yoruldu okul hayatından, yazın olan tüm vaktimi kendi çocuklarıma ayırmak istiyorum.
Ben ne yapacağım? Var mı bu konuda akıl verebilecek olan?