- 21 Şubat 2016
- 2.978
- 7.494
Ya çok tatlısınız. Burada nasıl bir profil çizdim bilmiyorum ama çocukları bırakıp tatile gitmeye kalkarsa tabi ki saçmalama derim. O kadar değil artık ha o yaparsa ben de şaşırmam da asla buna izin vermem yani.Buradakilerin geneli ben de dahil kimse kapımızı açmasın demeyiz ama sizin problem görümcenizin 1 ay kalıp çocuklarını da size baktırarak gününü gün etmesi kendi keyfine gezip tozmasına bakmasıydı.
Yoksa kimse 4 gün misafirliğe ortada çok büyük bir sorun olmadıkça itiraz etmez.
Bundan sonra bu disiplinle devam edin, çocukları size bırakıp gezmesine de izin vermeyin, siz tatlı tatlı çözmek istiyorsunuz da bazı insanlar o tatlılıktan anlamıyor o yüzden görümcenizin düşüncesizliği ve sizin yaklaşımınızın ne kadar verimli olacağı bende hala soru işareti tatil beldesine çocukların hepsini veya sizin çocuklarla yaşı denk olanları size bırakıp gitmesin, ay yengesi çocuklarım kuzenlerini özlemiş biz burada kalacağız deyip ağlıyorlar onlar kalsın ben dönüşte alırım baaaay yaparsa şaşırmam
Eşiniz de suya sabuna dokunmuyor, kardeşine hayırdır ne 1 ay kalması diyemiyor ama sözde o kadar kalmalarını istemiyor, o kadar kişiyi tek başınıza ağırlarken ev işlerine yardım edeyim, bir işin ucundan da ben tutayım da demiyor, ben önce kocayı paralardım kesin, böyle ben işten gelmişim koştur koştur yemek yapmışım sonra bir de çay kahve servisi yapıyorum ama koca salon çiçeği gibi oturuyor kahveden 2 fırt alıp kardeşiyle sohbet ediyor falan, zaten menopozdayım bazen beynim kıvılcım atıyor vallahi o kıvılcımla yakardım adamı
Eşim yatılı misafir hiç sevmiyor gerçekten. Geldikleri Zaman bildiğiniz surat asar, sohbet etmez, gitmeleri için gün sayar ama asla gelmeyin diyemez. Onu hiç takmıyorlar zaten. Adam memnun mu bu durumdan değil mi umurlarında değil.
Gerçi gördüğümüz üzere beni de pek takmıyorlar. Kafalarına göre takılıyorlar öyle.