görümcem rahat vermiyor

Arkadaşım önce Allah yardımcın olsun,cahil insanla uğraşmak çok zor.Aynı şeyleri bende yaşadımGörümcem acayip felaket kıskançtı,ne iftiralar,ne hareketler,ta aileme kadar dil uzattı.Sana tavsiyem asla onunla muhattap olma,kaalede alma,ama senin kişiliğine rencide edici sözler söylediği zaman tavrını koy sessiz kalma derim.Her zaman güçlü olmaya çalış,en azından onlara öyle görün.Eşinlede konuş,bu konunun ne kadar önemli olduğunu anlat,çünkü herşey onda bitiyor.Bende senin gibi içime attım keşke atmasaymışım,bana yakışmaz dedim,cahil dedim ama sonuçta olan bana oldu.Ağır bir rahatsızlık geçirdim.Bence eşin için bile olsa herşey bir yere kadar olan sana olduktan sonra herşey boş.Bak ben 1 yıl görüşmedim,eşimde tavrını koydu tabiki(olan bana olduktan sonra),şimdi kuyruğunu kıstırdı herşey süt liman.Ama keşke susmasaymışım.

canım dileğim eşinin ailesi seni sinir krizine sokmadan sorunlarını halledebılmen ama ınan bana oyle bır zaman gelıyor kı hanı derler ya "bıçak kemiğe dayanadı" aynı bu sözdeki gibi gözü dönüverıyor ınsanın.ama dedıgım gıbı ınsaallah tatlılıkla sorunlarını halledersın.allah sabır versın sana çirkef insanlarla uğraşmak cok zor cok........

aileme dil uzattı kişiliğime dil uzattı hatta namusuma kadar konuştu. sorun eşimde başka kimsede değil. o susmaya devam etsin tabiki bende etmeyi düşünüyorum haklı olan benim ve sonunda mükafatını göreceğime inanıyorum

Iste kaniti, sustukça EZILIRSINIZZZZ

maalesef sinir krizlerini had safhada yaşadım ama artık kendimi rahtlatma yolunu buldum susuyorum susmayada devam edeceğim. ilk olarak bana hakaret ettiğinde ben eşime söylemedim kendisi söylemiş ve bana cevap vermedi demiş ve bu tutumum onu deli etmiş. sabır sabır sabır

Iste kaniti, sustukça EZILIRSINIZZZZ

sorunu benim evneip ayrılmış olmam kardeşi bekardı bunu sebep göstermiş birde eşimin yaşı benden küçük. tabiki bu bana yaptıklarının savunması olamaz. eğerki susmazsam onun gibi terbiyesiz olacağım ve bu evliliğe nokta koyacağım. ben eşimi seviyorum ve inata kalsa bu evliliği bitirmeyeceğim. bir gün biterse bu onun yüzünden olmayacak sabrımı zorluyorum emin olun

bu arada görümceminde ikinci evliliği ve kızkardeşlerinden biride iki kez evlenip ayrılmış. dinime küfreden müslüman olsa diyorum. bence bu yapılanların sebebi kayınvalidem umarım bir gün bıkarlar benle uğraşmaktan

canım tesadüfen gördüm konunu ve dayanamadım iki satır yazmak istedim..öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm.ikinci evliliğini yapman ın neresi suçmuşki?namusunla yapmışsın evliliğini ilki yürümemiş ikinci bir şans vermişsin kendine.dilerim bu evliliğindeki sorunların biter.bildiğim birşey varsa sus sus olmuyor,olmaz.heleki namusuna laf geliyorsa kimse susamaz,susmamalı:1no2:
evliliğimin ilk yılları benimde görümcemle sorunlarım oldu.yaş farkımız yok aslında.eşimde normalde sessiz ve sakindir.önce arkamdan arkamdan kaynattılar.ben eşime duyduklarımı,yüzüme söylenenleri sakin sakin anlattım.zaten eşimde huylarını bildiğinden beni sakinleştirdi hep.uzun uzadıya anlatmayacağım ama en son evime gelip eşimin yanında avaz avaz bağırarak kavga çıkarmaya çalıştı.hesaba katmadığı o gün eşimin iş yerinden çok sinirli gelmiş olmasıydı.benim herüf dinledi dinledi en son"huzurumu bozmaya geleceksen sakın bir daha evime gelme"dedi.şok olup ağlaya ağlaya gitti.yine ben eşimi sakinleştirmeye çalıştım.ses çıkarmasam Allah ne verdiyse o sinirle dövecek kadını.zaten benden önce eltimlede çok uğraştığı için eşim kızıyordu.ama müdahale edemiyordu ağabeyi ses çıkarmadığı için.5-6 ay kadar küs kalındı.yine bebeğimi alıp gittim evine.sonra eşimlede barıştılar ben adım atınca.söylemiyordu ama eşim üzülüyordu olanlara.nede olsa kardeşiydi.
hep susmak iyi değil,tepene çıkarlar.ama fazlada edepsizlik yapmamak lazım.bildiğim birşey varsa eşlerde bitiyor herşey."bu benim karım.beni sevip,saygı duyuyorsanız eşime iyi davranacaksınız"mesajı vermeli bir erkek.sanmıyorumki kimse durup dururken görümce,elti,kaynana vs ile kavgalı olsun.sakin ol canım,seviyesine düşme öylelerinin.sanki yoklarmış gibi düşün:teselli:

öncelikle geçmiş olsun. umarım bir gün biter bu sorunlar Allah herkesin evine huzur versin. eşim konuşmadığı sürece bu hakaretler bitmeyecek biliyorum. umarım bir gün benim eşimde benim ne kadar yıprandığımın farkına varır ve beni bu durumdan kurtarır

ne kadar zo ris ya .evlenince sahip oldugun aileni buyutmek benim gozumde.ama seni sevmeyen biri olunca ne kadar zor oluyordur.allah yardimcin olsun ablacim ya

kadın inatla huzursuz etmeye devam ediyor. bende hala sabrımı zorluyorum bakalım ne olur bunun sonu.

Valla benimde görümcemle aramda problemler var ama Allah tan bukadar abartılı değil o sadece sürekli laf sokmaktan hoşlanır ama benim şanslı olduğum nokta eşim herzaman arkamdadır ve hiçbir zaman beni ezdirmez. Bence senin eşinin de böyle olması lazım bugün bunu yapan yarın senin üstüne saldırsa demekki yine sesini çıkarmayacak eşin. Peki kayınvaliden ve kayınpederin bu konuda ne diyor? mesela beni üzdüğü zaman diğer görümcelerim ve eşim eşimin annesi de o na kızıyolar. senin eşinin ailesnin tepkisi nasıl?

ah bu görumceler basa bela . Benimkide hemen biryere cikalim naptiniz ne ettiniz kim vardi yaninizda

bi gun gelecek elbet soracam ama SANA NEEEEE SANAAA NEEEEEEEEEE SANAAA NEEEEEEEEEE

bnm gorumcem yok ama olmasini isterdim cunku;
esimin kadinlar konusunda cok kati kurallari var yani bazen cok buyuk konusabiliyo yok bnm kizkardesim olsa yapamaz yok gece disari cikamaz filan diyo ayrica tuma ailesi oyle elalemin kizlari hakkinda cok rahat konusuyolar kizinin olsa boyle dusunmezsiniz diyorum

Cekeceksiniz kenara bi guzel pataklayacaksiniz bakalim bir daha cenelerini acabilyorlarmi..yenge konumunuzda olmaniz kaynanalar gibi gelinleri ezme haklarini gorumcelere vermez..
bende 3 tane var biri evli ikisi bekar hepside beni sever ama cekinirlerde ayni zamanda..

burcaycım bende sabır et,sinek gibi vızıldar,vızıldar sonunda,susar diyecektim,taki görümceninde ikinci evliliğini öğrenene kadar,şimdi sinek vızıldar ama,can sıkıcı olmaya başlarsa ezersin o sineği ,bu sineğin susacağı yok ben kafasını ez derim

Canım benzer seyleri bende yasadım.Ama sorunun kökeni emin ol eşin.Bu zaman kadar nasıl sessiz kalır,nasıl göz yumarklava:Anlamıyorum eşleri başkaları tarafından ezilirken hiçmi dokunmaz bu durum erkeklik(!) onurlarına,hiç mi gurur yapmazlar:sm_confused:Maruz kaldığın bu cirkinliğe eşin bir şekilde son vermeli,dur demeli,seni daha fazla yıpratmamalı!
Umarım en kısa zamanda yoluna girer.
Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…