• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem rahat vermiyor

ahhh o kadar tuhaf bir aile varki karşımda. ben öbür görümceme mahkemeye vermeyi düşündüğümü söylediğimde. ver diyebildi. inanın bıktım bunlardan (buna eşimde dahil) ayrılmayı çok düşündüm ama birazda inada bindi hanımefendinin istediği olacak diye sürümceme yaşıyorum. bazende bunun istediği bu zaten neden eşimle kötü olayım diyorum. göründüğü gibi psikolojimi bozdular. Allah yardımcımız olsun kötü insanlardan korusun bizi

Amin canım şimdi uzaktan davulun sesi hoş gelir misali tabıkı insanın başına gelmeyınce anlayamaz burdan yazması kolay hakkında hayırlısı ama eşinle mutluysan sorun yok onlar istediği kadar çemkirsin

Guzelim seni istemedikleri icin suan kadin politika uyguluyo.Yani senin girtlagina adar getirip bagirip cagirmani ve seninde hakaret etmeni istiyorki esine desinki iste biz bu yuzden evlenme dedik edepsizin teki bak demek icin tum bu savasi saldirmasi.Sen sakin onun oyununa gelme sen cevap vermedikce inan bana daha cok kuduyordur.Sen seviyeni koru hic muhatap olma cunu bu insanlarla muhatap olmaya basladigin annn o degil sen rezil olursun valla Allah korusun.Basedemezsin boyle insanlarla.Senin yapman gereken esinle guzelce konusman.Senin ne kadar uzuldugunu gorsun adam belki o zaman insafa gelirde seni korur.Of ne suskun ne basik adamlar varya objektiff kardesim baktin karini eziyorlar koru baktin karin arsiz edepsiz onu sustur.Yok ne etliye ne sutluye olan iste boyle sessiz sakin kadinlara oluyo.Allah sabir versin canim sana.

Havlasin Dursun,çatlasin Patlasin. Terbiyesiz Utanmaz.tüm Yazilari Okudum çok üzüldüm çok Kirilmişsin.aslinda Ona Kötülük Yaparsin Ama Neyse.. O Da Evlimi?

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar. laf aramızda eşim ne kadar edepsiz olduğumu bilir zaten :)) aslında ben susmam ama ailelerle çatışma başlayınca evlilik biter diye eşime olansaygımdan susuyorum. birazda inat dedim ya. şunuda biliyorumki sonu hiç iyi olmayacak kendimden korkuyorum. ben onlara sustum ama eşime karşı hiç bir zaman susmadım. ailesi bana yaptı bende eşime. napayım çok kötüydüm ve oda bana destek olmayınca acısını ondan çıkardım. beni koruyamıyorsa sonuca katlanmak zorundaydı. artık onlar karşımda çatlasın diyorum napayım çıkar yol bulamadım. eşimde biliyorki bunlara sebep annesi. çok güzel oynuyor kadın. bakalım kim kazanacak

Havlasin Dursun,çatlasin Patlasin. Terbiyesiz Utanmaz.tüm Yazilari Okudum çok üzüldüm çok Kirilmişsin.aslinda Ona Kötülük Yaparsin Ama Neyse.. O Da Evlimi?

kardeşiyle evlendiğim için çatladı bide üstüne ben karşılık vermeyince bu seferde patlıyor :) ona neler yapabilirim aslında ama iyi tarafıma denk geldi lülülülülülü şaka bir yana bakalım ne olacak sonumuz umarım hayırlısı olur. evet hanımefendi evli. ama bakıyorumda bu aileye bizim evin delisi diyorlar onun için. sanırım cidden deli (aslında hepsi)

Arkadaşım durumuna üzüldüm,yerinde olsan cep telefonumu ev telefonumu ve mail adresimi değiştiririm,yani zaten eşinin ailesiyle görüşmüyorsunuz normal olarak görümceylede!!! niçin onun sana ulaşabileceği kanalları açık bırakıyorsun ki??? tatlicadiarzu Değiştir hepsini ... eşinle telefon ve mail adreslerinin değişikliği hakkında kesin ve kati bir konuşma yap ve kimseye vermemesini söyle.. Görümcenle ortak arkadaşlarınız varsa iletişiminizi azalt yada kopart,onunla ve ondan haber gelecek tüm iletişim yollarından uzak dur,meraklı olma bide:) kimseye naptılar nettiler diye sorma,eski mail adresin ve eski telefonlarını hiç incelemek için açma... Bence en kesin çözüm yolu iletişim kanallarından kurtulmak... Sonra bırak görümcen eşini yesin bitirsin.. Elbet onada tak edecek ve gereken olacaktır.. HA belki ev telefonunu bi yerlerden bulur ordan uğraşır ama onunda çözümü var:) Çek fişi bitir işi:) Eşin annen baban samimi arkadaşların cep telefonunu biliyormu?? MErak edecek ordan arar:içelim: Hiç canını sıkma, sen yeterki sabırlı ol ve sessizce hallet işleriniyerimseniben

Arkadaşım durumuna üzüldüm,yerinde olsan cep telefonumu ev telefonumu ve mail adresimi değiştiririm,yani zaten eşinin ailesiyle görüşmüyorsunuz normal olarak görümceylede!!! niçin onun sana ulaşabileceği kanalları açık bırakıyorsun ki??? tatlicadiarzu Değiştir hepsini ... eşinle telefon ve mail adreslerinin değişikliği hakkında kesin ve kati bir konuşma yap ve kimseye vermemesini söyle.. Görümcenle ortak arkadaşlarınız varsa iletişiminizi azalt yada kopart,onunla ve ondan haber gelecek tüm iletişim yollarından uzak dur,meraklı olma bide:) kimseye naptılar nettiler diye sorma,eski mail adresin ve eski telefonlarını hiç incelemek için açma... Bence en kesin çözüm yolu iletişim kanallarından kurtulmak... Sonra bırak görümcen eşini yesin bitirsin.. Elbet onada tak edecek ve gereken olacaktır.. HA belki ev telefonunu bi yerlerden bulur ordan uğraşır ama onunda çözümü var:) Çek fişi bitir işi:) Eşin annen baban samimi arkadaşların cep telefonunu biliyormu?? MErak edecek ordan arar:içelim: Hiç canını sıkma, sen yeterki sabırlı ol ve sessizce hallet işleriniyerimseniben

bana ulaşabileceği hiç bir yol bırakmadım kendisine. zaten onla uğraşacak halim yok bugün depresyondayım :) şu anda tek derdim bu. o orda çatlasın dursun. önerileriniz için yinede çok teşekkür ediyorum

ben olsam saçını elime dolamıştım kaltağın ,kendi iki kere evlenirken bişey yok ...şerefsiz

yabancı olsa oluyorda eşinin ablası olunca olmuyor. imam dermiş ya bizim kıza yakışıyor misali. onlarda normal ama bize gelince anormal. sayenizde güldüm teşekkür ederim yerimseniben

valla sabırında bir sınırı var canım..benim felsefem herkese hak ettiği değeri ve sevgiyi vereceksin...bana saygısı olmayanın ne evimde ne kapımda işi olamaz ama önce hıncımı alırdım :oklava:
sen eşinle inadına iyi ol sıkıca yuvana sarıl ayrıca eşininde bu kadar pasifliğide pes doğrusu...

valla sabırında bir sınırı var canım..benim felsefem herkese hak ettiği değeri ve sevgiyi vereceksin...bana saygısı olmayanın ne evimde ne kapımda işi olamaz ama önce hıncımı alırdım :oklava:
sen eşinle inadına iyi ol sıkıca yuvana sarıl ayrıca eşininde bu kadar pasifliğide pes doğrusu...

bugüne kadar asla kimseye kendimi ezdirmedim haksızlık karşısında susmadım. ama görümcemde sustum nedenide eşimi çok sevmemdir. eğer birisi bişey söyleyecekse bu eşim olmalı. biz iki kadın tartışır dururuz sonuç aynı olur ama eşim ablasına durması gerektiğini söylerse eminimki konu kapanacaktır. sabrediyorum yani

canım benim sen zoru başarıyosun susmak en büyük erdemdir...
bi gün sen kazanıcan bitanem............

Günaydın cnm
sabah sabah dikkatimi çekdi ve yazdıklarını okudum... yerinde olsam asla hiçbirinin kahrını çekmem{bunu ben mi diyorum:bbo:}neden böyle diyorum !!eee eşin küfürbaz, kayınvalide, görümce çekilecek gibi değil...aaa inan kısacık yaşamımız bir inat uğruna heba olmaya değmez... hiç olmasa eşinden memnun olmuş olsaydın birşeyler için sabret derdim ama:1no2: birkaç yıl sonra sinir hastası ve yalnız kalmak istemiyorsan bu evlilik hakkında düşün derim... Allah yardımcın olsun.

özellikle bu satırlar üzerine, böyle bir yorum yapma ihtiyacı hissettim:teselli:
konuşmayı biliyormuki konuşabileyim. ağzından sadece küfür ve hakaret çıkıyor. eşiminde artık bu konuda hiç bir şey yapamayacağını anladım ve onada hiç bir şey söylemiyorum. sabrım daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama artık kendimden korkmaya başladım umarım kendimi frenlemeye devam ederim. yoksa sonuç hiç iyi olmayacak biliyorum

Bu zamana kadar susarak hata yapmışsın, bazı insanlara hadddini bildirmezsen kendi kendilerine " bak ben haklıyım ki susuyor, ağzını bile açamıyor" diye düşünür.
Peygamberimiz (S.A.V) bile "canı yanan karşılık verebilir" diye buyurmuş.
Eşin zaten baştan sona yanlış davranıyor.Susmak nedemek ya? İnsan karısına laf ettirirmi?Almışın onu eşin yapmışın, evinin hanımı yapmışsın ona buna hakaret ettirmek için mi evlendin???Ben olsam kin biriktirip kendime ziyan edeceğime görümcemin hakkından gelirim.

Günaydın cnm
sabah sabah dikkatimi çekdi ve yazdıklarını okudum... yerinde olsam asla hiçbirinin kahrını çekmem{bunu ben mi diyorum:bbo:}neden böyle diyorum !!eee eşin küfürbaz, kayınvalide, görümce çekilecek gibi değil...aaa inan kısacık yaşamımız bir inat uğruna heba olmaya değmez... hiç olmasa eşinden memnun olmuş olsaydın birşeyler için sabret derdim ama:1no2: birkaç yıl sonra sinir hastası ve yalnız kalmak istemiyorsan bu evlilik hakkında düşün derim... Allah yardımcın olsun.

özellikle bu satırlar üzerine, böyle bir yorum yapma ihtiyacı hissettim:teselli:
konuşmayı biliyormuki konuşabileyim. ağzından sadece küfür ve hakaret çıkıyor. eşiminde artık bu konuda hiç bir şey yapamayacağını anladım ve onada hiç bir şey söylemiyorum. sabrım daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama artık kendimden korkmaya başladım umarım kendimi frenlemeye devam ederim. yoksa sonuç hiç iyi olmayacak biliyorum

eşim küfürbaz değil sanırım yanlış anladınız. görümcem kfürbaz. onunla asla konuşulmaz çünkü ağzından çıkanı kulağı duymaz. onunla aynı seviyeye düşmemek için büyük çaba sarfediyorum. eğer onu gibi konuşmaya başlarsam evliliğim biter bide eşime yaşatmak istemedim karısı ve ablasının arasında kalmasını istemedim. ayy aslında bende bilmiyorum neden bu kadar sabrettiğimi. sanırım kafayı yedim :((

Bu zamana kadar susarak hata yapmışsın, bazı insanlara hadddini bildirmezsen kendi kendilerine " bak ben haklıyım ki susuyor, ağzını bile açamıyor" diye düşünür.
Peygamberimiz (S.A.V) bile "canı yanan karşılık verebilir" diye buyurmuş.
Eşin zaten baştan sona yanlış davranıyor.Susmak nedemek ya? İnsan karısına laf ettirirmi?Almışın onu eşin yapmışın, evinin hanımı yapmışsın ona buna hakaret ettirmek için mi evlendin???Ben olsam kin biriktirip kendime ziyan edeceğime görümcemin hakkından gelirim.

anlamayan hödüklere ne diyebilirki insan. ablası aynen öyle bir hödük ve başlıbaşına terbiyesiz. birde biz kimseye sormadan evlendik ya sanırım onun ezikliği var eşimde. Allah hem eşime hemde bana yardım etsin artık dua etmekten başka çarem kalmadı. günlerdir çok kötüyüm toparlanma derdine düştüm

sevgili arkadaşım bence en iyisini yapıyorsun... sende bilirsin ki allah herkese çekebileceği kadar acı ve dert verirmiş.. bu da demek oluyor ki sen bunun üstesinden gelebilirsin.... ne yaparsan yap sadece kendi içinden geldiği gibi ve kendin için yap...sana allahtan sabır ailen içinde huzur sağlık ve mutluluk diliyorum...:)

eşim küfürbaz değil sanırım yanlış anladınız. görümcem kfürbaz. onunla asla konuşulmaz çünkü ağzından çıkanı kulağı duymaz. onunla aynı seviyeye düşmemek için büyük çaba sarfediyorum. eğer onu gibi konuşmaya başlarsam evliliğim biter bide eşime yaşatmak istemedim karısı ve ablasının arasında kalmasını istemedim. ayy aslında bende bilmiyorum neden bu kadar sabrettiğimi. sanırım kafayı yedim :((

kusura bakma yanlış anlamışım canım.. eşinden memnunsan al eşini uzaklaş mümkünse oralardan... Allah kolaylık ve sabır versin:teselli:

Back