4 senenin üzerine hala kendini yiyip bitiriyorsa iyi çatlatmışım belli. susmaklada iyi yapmışım demekki. birteksen arkadaşım saçı başı yolunmuyor eğer eşini seviyorsan.
susmak iide kızlar anlayana ama bunca zamandan sonra susmuyorsa uslanmayanın hakkını vermek laızm benmı çok sert düşünüyorum, ne bitircen kız evliliğini bitirme dök içini ye kendini de al kocanı da koluna çatlasın
sabırlıyım doğru ama bu sabır bende çok yaralar açtı senelerdir depresyona girip girip çıkıyorum. umarım bir gün bu kabus biter Allah'ıma sığındım yaptığı kötülüklerin bir an önce son bulmasını diliyorumKatılıyorum sana burcaycım. Susabilmek, yerine göre susmayı bilmek erdemdir. Sen onu kaale almadıkça görümcen iyice deli oluyodur. Sen de sabırlıymışın maaşallah. Önemli olan evinde huzurun olsun. Dışardakiler konuşur konuşur baktılar istediklerini elde edemiyorlar bıkarlar bigün. Sen yuvanda eşinle mutlu olmaya bak. Kimseyi de takma kafana duymazlıktan gel.
sen sustukca o hırslanıyo bence hiçde susma direk onu sustur.dişlerini göstermessen ezilen taraf olursun.eşinide çok kınadım bu yüzden yani nasıl sessiz kalabilir böyle bi konuda..a.s.
canım görümcen bekar galiba sık dişini oda evlenince nelerle karşılasacak ablamın görümceside ablama cok cektirdi abla niye sezsiz kalıyosun dedigimde bana ( dediki peygamber efendimiz bir komşusu varmış hergün kapısına çöp koyuyomuş peygamber efendimizi sinirlendirmek için bu komsusu bir gün çöp koymamış peygamber efendimiz komşusuna gitmiş demişki komşu hastamısın bugün çöp koymadın demiş) biz okadar asla olamayız ama sende sabırlı insansın sabret bu kadar sabretmişsin eşinede kızma onun karekteri öyle bazı erkekler eşini savunmaz benimkide öyle hep kendi dendimi savundum eşime hep söylerdim sen söyle ben söylüyünce daha kötü oluyor sen söylesen fazla alınmazlar 10 yıllık evliyim eşim hala aynı tabi artık kimse gelmiyor üstüme iş işten geçti o zaman lar isterdim beni savunmasını ben her şeye hazır cevap dım ama simdi pişmanım en azından o kadar tepki vermeseydim diye şimdi ailesiyle cok ama cok iyi anlasıyorum babası hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?