görümcem rahat vermiyor

burcay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2007
52
0
86
49
İstanbul
merhaba arkadaşlar. inanın aklım başımda değil artık 4 sene oldu evleneli ilk günden beri görümcem bana rahat vermiyor ilk zamanlarda ağza alınmayacak hakaretlere maruz kaldım ve hala devam etmekte. bu durum karşısında asla kendisine karşılık vermedim sebepte eşime duyduğum saygıdandı ama eşim naptı hep sessiz kaldı ve hala aynı şekilde devam ediyor. siz olsaydınız napardınız kafamçokkarıştı

Görümcen sana eşinin yanında mı hakaret ediyor:uhm: Ve eşin bu duruma ses çıkarmıyor öyle mi :uhm: Umarım ben yanlış anlamışımdır.
Karşılıklı kavga mı ettiniz, tek taraflı mı? Öncelikle görümcenle uygun bi dille konuşmanı önereceğim. Ama bir aile ferdine (erkek kardeşinin eşine) hakaret cümleleri kuran bir insanla konuşmanın da çok işe yarayacağını sanmıyorum. Bu yüzden görümcenle konuşman sonuç vermezse durumu eşinle paylaşmanı, şikayet eder gibi görünmekten çok üzüldüğünü ve bu durumun düzelmesini görümcenle abla-kardeş gibi olmak istediğini belirtip eşinden bu konuda yardımcı olmasını gerekirse ablasıyla konuşmasını iste bence. Şikayet eder gibi konuşursan senin haklı olduğunu bilse bile görümcenin tarafını tutma ihtimali yükselecektir. Ne de olsa kardeşi.

ilk olarak eşimin olmadığı zaman bana türlü hakaretler etti ama ben eşime söylemedim kendisi söylemiş. eşimin telefonuna benle alaklı hakaretleri mesaj olarak yolladı ama yine eşimin sesi çıkmadı. şimdide mail yolluyor yine çirkin sözler. sebep olarakta biz eşimle ailelerimize karşı gelip evlenmemiz. en son bana yolladığı maili okuttum eşime her zamanki gibi sessiz kaldı. bence sorun eşimde o böyle sustukça devamı gelecek biliyorum. ben evliliğimi yürütmek istiyorum ama eşimi böyle gördükçede bitmesinden yana oluyorum. hiç bir zaman görümceme karşılık vermedim acaba hatayı burdamı yapıyorum ?

Hiç kaale alma canım..Terbiyesi ve seviyesini belli ediyor neticede..:1closedeyes:
Senin cevap vermen onların seni istememelerini kendilerince haklı çıkaracaktır..
Duyma hatta okumadan sil.Ben öyle yapardım.
Amaçları senin çirkinleştiğini görüp,bunu çevrelerine kanıtlamak da olabilir..
Taş yerinde ağırdır..Sen evinde eşinle mutlu bir yuva kurmuşsun ne güzel.Kapat kapını,tıka kulaklarını evliliğinin tadını çıkaryerimseniben

bi kereye has olarak sen ne yapamaya çalışıyorsun diye bi sorsana çok diklenmeden ama dişini göstererek hatta kocan yanındayken sor eşinede aynı soruyu sor bakalım ses çıkarmayarak o ne yapmaya çalışıyo neden kendini harcatıyorsun ki, kimse senden değerli değil

senelerdir sessiz kalıyorum asla utanacak terbiyesizce bir tek kelime etmedim etmeyide düşünmüyorum ama bunların acısını eşimden fazlasıyla çıkardım. umarım insanlar yaptıkları kötülüklerin farkına varırlar bir gün. tavsiyeniz için teşekkür ederim

eğer ki ona bişeyler soracak olursam onun gibi olacağımı biliyorum ve bu duruma gelmek istemiyorum çünkü o gün evliliğimi bitireceğime eminim. bide eskilerde bir laf vardır bilirmisiniz susan çatlatır diye. onu çatlatıyorum o belli ama bende bir gün çatlayacağım buda belli :)

:roflol::roflol::roflol:
Susan insan en güçlü insandır bana göre..
Sen sus hiç konuşmamak en iyisi

susmak iide kızlar anlayana ama bunca zamandan sonra susmuyorsa uslanmayanın hakkını vermek laızm benmı çok sert düşünüyorum, ne bitircen kız evliliğini bitirme dök içini ye kendini de al kocanı da koluna çatlasın

yolardim sacini basini saygida bi yere kadar canim ben dayanamam boyle seylere allah yardimcin olsun canim

4 senenin üzerine hala kendini yiyip bitiriyorsa iyi çatlatmışım belli. susmaklada iyi yapmışım demekki. birteksen arkadaşım saçı başı yolunmuyor eğer eşini seviyorsan.

doğrusu eşine çok kızdım sorarmısın ona ne kadar daha sessiz kalacak

o sessiz kaldıda ne oldu bende burnundan fitil fitil getirdim. ama geçen gün gelen mail için aynen şunu söyledi ne benle nede onunla uğraşacak zamanı yokmuş. bencil insan ne yapılabilirki. ama itiraf edeyim bazen ah ediyorum

4 senenin üzerine hala kendini yiyip bitiriyorsa iyi çatlatmışım belli. susmaklada iyi yapmışım demekki. birteksen arkadaşım saçı başı yolunmuyor eğer eşini seviyorsan.

Katılıyorum sana burcaycım. Susabilmek, yerine göre susmayı bilmek erdemdir. Sen onu kaale almadıkça görümcen iyice deli oluyodur. Sen de sabırlıymışın maaşallah. Önemli olan evinde huzurun olsun. Dışardakiler konuşur konuşur baktılar istediklerini elde edemiyorlar bıkarlar bigün. Sen yuvanda eşinle mutlu olmaya bak. Kimseyi de takma kafana duymazlıktan gel.

Bence sen de haklısın canım,çok doğru düşünüyorsun.insanın bir sabrı vardır..a.s
Ama konuşmayı takan biri olsa böyle yollara başvurmaz.
Ne kadar terbiyesiz insanlar var değil mi?
Yuva yıkanın yuvası olmaz bunu anlayamadılar hala bu nitelikteki insanlarklava:

sen sustukca o hırslanıyo bence hiçde susma direk onu sustur.dişlerini göstermessen ezilen taraf olursun.eşinide çok kınadım bu yüzden yani nasıl sessiz kalabilir böyle bi konuda..a.s.

sabırlıyım doğru ama bu sabır bende çok yaralar açtı senelerdir depresyona girip girip çıkıyorum. umarım bir gün bu kabus biter Allah'ıma sığındım yaptığı kötülüklerin bir an önce son bulmasını diliyorum

sen sustukca o hırslanıyo bence hiçde susma direk onu sustur.dişlerini göstermessen ezilen taraf olursun.eşinide çok kınadım bu yüzden yani nasıl sessiz kalabilir böyle bi konuda..a.s.

eşim sessiz kaldı ama ben ona sessiz kalmadım. sessiz kaldığım taraf görümcem oldu onun seviyesine düştüğüm an evliliğimi bitirmek zorunda kalırdım bu durumda kendimden korktum açıkçası. terbiyesiz insan ona yapılabilecek şey demekki sessiz kalmak

hayır görümcem evli ama artık inandımki onun ruhunda kötülük var. bende görümce bir tane değilki tam 7 tane. aslında bunları kayınvalidem yaptırıyor eminim kadın çocuklarını öne sürüp kendi iyi anne rolüne bürünüyor. eşimde anneye çok düşkün. tepki vermeyi düşünmüyorum ama bakalım nereye kadar

ah arkadasım işin cok zor.bende 7 yıl sustum sinir ilaclarıyla yasadım.içime atmaktan kendı kendımı yiyip bitirmiştim. sabır sabır bıryere kadardı en sonunda patlattılar benı benım esımde senınkı gıbı hep susmustu. sonra agzıma gelenı soyledım eşim susmakla ne kadar hata yaptıgını anladı.zamanında konussaydı olaylar bu noktaya gelmezdı. 4 ay gorusmedım esımın aılesıyle sonra geldıler ve barıstık ama artık hıcbır sey eskısı gıbı degıl. aramızda bayagı mesafe var artık ve bılıyorum kı bır daha benımle ugrasamayacaklar.ınan bana susmak çözüm degıl ne kadar sessiz isen o kadar tepene bıneler. unutma senı senden baskası koruyamaz ve bır daha bu dunyaya gelme gıbı bır sansımızda yok ınsanların sdenın hayatını zından etmesıne ızın verme.sevgıler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…