görümcem rahat vermiyor

bir insan bu kadarmı kötü olur ya. bilmesemki kardeşler inanın çok kötü şeyler düşüneceğim. kadın hırs yaptı beni neden onuda bilmiyorum. kardeşi şu anda onunla konuşmuyor ama ağzının payınıda vermiyor. kayınvalideme şikayet ettim oda bişey yapamıyor. bende tüm ailesiyle irtibatı kestim hiç biriyle konuşmayı düşünmüyorum. eşimi düşünmesem ona bu yaptıklarının hesabını soracağım ama olmuyor işteee

ne kadar güzel anlatmışsın arkadaşım. artık böyle düşünüyorum bende. ailesinden kimseyle görüşmüyorum görüşmeyide düşünmüyorum. eşim bu saatten sonra zaten sonuçlarına katlanmak zorunda kalacak. karşımdaki seviyesiz terbiyesiz nasıl başederim onunla bilmiyorum. yani onun gibi davranmadan nasıl beceririm. umarım her şey yoluna girer

güzelim 5 senelik evliyim üstelik bende 4 tane görümce var hiçbiriyle anlaşamıorum dersinki belki sorun sende var ama ciddi üstelik bi tanesiyle bir aynı apartmanda oturuorum bende anlaşamıorum sana tavsiyem umursama özellikle eşine yansıtma bu zamana kadar sesini çıkarmayan adam bu saatten sonra hiç çıkarmaz herşeyin başı sabır sen sabret bence demesi kolay ama sonunda sen kazancaksın emin ol başımdan geçti biliorum çok örnek var aslında anlatacağım çok şey

bende 7 görümce birde kayınvalide var. hangi biriyle başedebilir insan klava: sorun bir tek görümcemle daha büyük yaşanıyor. bu zamana kadar sabrettim ama sonrasını bilemem. acaba bir kadının namusuna dahi dil uzatılsa kim ne kadar sabreder onu merak ediyorum

Bence Eşinle Konuş Ne Demek Hakaret Etmek Terbiyesiz Ya şöyle Insanlara Uyuz Oluyorum Ben Ya Haksizliğa Tahammülüm Yokh Yani Eşinde Sorun Var Galiba Evin Küçüğü Ise Olabilir Belki Ama Göz Yumma Allahtan Görümcelerim Antalya Da Gerçi öyle Dengesiz Insanlar Deil Ama...

evin küçüğü değil ama ilk erkek çocuğu. annesinin hayalleri varmış oğluyla alakalı. bir nebze onu anlayabiliyorum ama görümceme ne oluyor seneler oldu hala bilmiyorum. benim sevgili görümceciğim taaa almanyalardan bana yetişip bana her türlü eziyeti yapabiliyor. Allah bildiği gibi yapsın artık başka lafım kalmadı

ay benimki de başa bela cahil bunlar ya atalarımız ne demiş cahil dostun olcana akıllı düşmanın olsun.bende 5 senedir çekiyom.ailesiyle o kadar iydikki onun yüzünden aramız açıldı şimdi hiç birini görmek istemiyorum.çok kızgınım ve benimki akraba dahada kötü.benim eşimde hiç ağzını açmıyo babası beni tehdit etti kızımla aranı düzeltmezsen fena olur diye ağzını bile açmıyo ölcem kahrımdan aaslında istediğim onlara hakaret edip terslemesi asla diil. sadece banada saygı duyulması gerektiğini onlara anlatması.ama benimki onlara karşı çok ezik maalesef.

evlenene kadar aileyi tanımazlar ama nedense evlenince kıymetli olur ailesi. ah bu erkekleri anlamak ne zor. cahillik değil bence bencillik. kendileride başka evde gelinler ama bize gelince gelin değil köle oluyoruz ne hikmetse. Allah sabır versin bizim gibilere

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum

vallahi aynı dert bendede var. bende 4 yıllık evliyim aynı şekilde banada göörümcemden çok fazla hakaret ve küfürler geldi. 2 sene sustum hiçbişey demedim. ama ben susarken hep içime atıyodum. en olmadı gidip bir köşede ağlıyordum. en sonunda bende açtım ağzımı. tabi birde şu var benim eşim sessiz kalmıordu. bir süre devam etti böyle tartışmalarımız falan. en sonunda vazgeçti ve benle gelip helalleşmek istedi. özür diledi. umarım sende en yakın zamanda kurtulursun sana karşı bu şekil davranışından. Allah yardımcın olsun

kusura bakmayin ama esimi seviyorum diye sessiz kalmam
bana edilen hakaretleri hice sayan koca icin ise
esim hatri icin susuyorum hic demem
susmak bazen sana gore güclü olmaktir ama
karsindaki insanlar bunu eziklik olarak gorurler
ve hakaretlerine devam ederler

neden hayatında hıcbır yerı olmayan bırıne kendını ezdırıyorsun tamam susmak ıyıdır ama kufur edıyorsa ıs degısır bence bu ıs cıgrından cıkmıs ıyı bır ders vermen lazım oyle bırsey soyle kı bır daha konusamasın, kendını ne zannedıyor yaa cok sınırlendım sen de 32 yasındasın artık bıraz sesını cıkar tamam sevıyesıne ıc demıyorum ama kayınvalıden dıll bısey dıll onun sozlerını cekmek zorunda dıllsın kı saygı gostermek zorunda da dıllsın.. esın ses cıkarmıyorsa bellı kı sen de ona karsılık verdıgınde de ses cıkarmayacak, haddını bıldır artık kapatsın cenesını...

geçenlerde tamamen tesadüfen bir sitede kardeşine hitaben bi şiir yazmıştı ve okuyunca yine sinirlerim altüst oldu. bende ona mail attım. zavallı olduğunu benim bu derdimle daha ne kadar yaşayacağını falan yazdım. maksadım canını acıtmaktı. ama o benimkini daha fazla acıttı. ki ilk defa böyle bir tepki verdim kendisine. aradan 1 ay geçtikten sonra bana cevap geldi. ve yine olmayacak sözler. birde üstüne ailemide ağzına dolayarak. eşime okuttum oda bana sen arandın demezmi. bana devamlı gelen bir görümcem vardı oda aynısını söyledi (ailece rahatsızlar) ya kadına naparsan yap çözüm değil başka bir dünyada yaşıyor artık eminim. bu aileyle uğraşmak çok zorrr

ammmman sallla yahuuuu ... esin ile kendin icin yasamiyorsan bundan sonra kendin icin yasa. bendede ayni sekil bi görumce var ama takmiyorum artik kafaya ASTIM ...o daha halen aa melissa neden böylesin neden böyle yapiyorsun .. filan diyor didikliyor hayatimizi. bende aynen cevap net ve kesin : senin gibi olmadigim icin.

zaten ne yaparsam taklit ediyor Sanki kendi zevki yokmus gibi..

allah hepimize sabir versin.

elimden geldiğince kafama takmamaya çalışıyorum ama nerde zoraki kendini sokuyor hayatımıza. Allah islah etsin ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım

eğer saygısızlığa sessiz kalıyorsanız hep saygısızlık görürsünüz..neden susuyorsun arkadaşım..eşin neden susuyor..onlara neden bu kadar söz hakkı veriyorsunuz..ben demiyorum saçsaça kavga et diye seviyeli bir şekilde uyarırsın ve mesafeyi baya açarsın ve yaklaşmasına da izin vermezsin..bunlara dayanamıyorum yaa ne kadar çiğ insanlar var..sen kendini fazla üzme canım...bir şekilde düzelecektir.

konuşmayı biliyormuki konuşabileyim. ağzından sadece küfür ve hakaret çıkıyor. eşiminde artık bu konuda hiç bir şey yapamayacağını anladım ve onada hiç bir şey söylemiyorum. sabrım daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama artık kendimden korkmaya başladım umarım kendimi frenlemeye devam ederim. yoksa sonuç hiç iyi olmayacak biliyorum

Ver mahkemeye gitsin benı tehdit ediyor küfür ediyor diye elinde delillerde var bırak ya kımse hiçin kımsenın hakareti küfrü çekılmez eğerki eşin baştan ağızlarının paylarını verseydi bu iş bu raddeye gelmezdi.Ayıp artık sizinde bir aile olduğunuzu eşinin onlara artık ispatlamasının zamanı gelmişte geçmiş bile

aslında bunu düşünmüyor değilim. ama bu durumda benim düşüncem evliliğimi bitirmem gerekiyor. bende onlar gibi olunca evli kalmamın anlamı olmaz. evet elimde bana mailleri var delil olarak. fakat bir arkadaşım bundan bişey çıkmaz dedi bende mahkemeye vermeyi düşünmedim

Ya niye evliliğini bitiresinki eşin bilmıyormu bunların böyle seni rahatsız ettıklerini sen galıba biraz sessiz kalmışsın o yüzden bunların sana böyle laflarla işkencesine yıllarca maruz kalmısın saygı hakedene verilir.Bunlar bu sessizliğini bile anlamamışlar ki hakkını ara ezik kalma yanı bunlar suskunluğu haketmıyorlaRKI hem ne demek maillerden bi iş çıkmaz diye millet bu maillerden kocAsının aldattığını ispatlıyor da boşanıyor yokmu telefonuna gelen hakaret mesajı korkut gözlerini vercem de yeter artık de eşinede ben karar verdim de şikayette buluncam de bakalım tepkıleri ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…