Aynen katılıyorum:enbuyukkk:
Biz kendimizden sorumluyuz kimsenin bizi üzmesine göz yummamalıyız.Sen kendini savunmazsan başkası hiç savunmaz.Hiçbirimizde peygamber sabrı yok,olmamalı da..Çünkü bu içine atmalar birgun mutlaka biryerden patlak verir ve bu birikimler senin ruhunu çoktan alt üst etmiş olur.Canımızı yolda bulmadık..Seviyesizleşmemek kaydıyla her düşüncenin söylenmesinden yanayım.Susmak en iyi cevaptır demiş bazı arkadaşlar ama bence o da anlayana.Onu anlayacak meziyetteki insan zaten bunca terbiyesizlik yapmazdı.Sessizsin saygılısın diye daha da fazla ezmeye çalışanların çogunlukta olacagını düşünüyorum.Eşin ben karışmam sizle ugrasamam diyorsa demekki sizi başbaşa bırakıyor o zaman sonuçlara da katlanmalıCADIARZU
güzelim 5 senelik evliyim üstelik bende 4 tane görümce var hiçbiriyle anlaşamıorum dersinki belki sorun sende var ama ciddi üstelik bi tanesiyle bir aynı apartmanda oturuorum bende anlaşamıorum sana tavsiyem umursama özellikle eşine yansıtma bu zamana kadar sesini çıkarmayan adam bu saatten sonra hiç çıkarmaz herşeyin başı sabır sen sabret bence demesi kolay ama sonunda sen kazancaksın emin ol başımdan geçti biliorum çok örnek var aslında anlatacağım çok şey
Bence Eşinle Konuş Ne Demek Hakaret Etmek Terbiyesiz Ya şöyle Insanlara Uyuz Oluyorum Ben Ya Haksizliğa Tahammülüm Yokh Yani Eşinde Sorun Var Galiba Evin Küçüğü Ise Olabilir Belki Ama Göz Yumma Allahtan Görümcelerim Antalya Da Gerçi öyle Dengesiz Insanlar Deil Ama...
ay benimki de başa bela cahil bunlar ya atalarımız ne demiş cahil dostun olcana akıllı düşmanın olsun.bende 5 senedir çekiyom.ailesiyle o kadar iydikki onun yüzünden aramız açıldı şimdi hiç birini görmek istemiyorum.çok kızgınım ve benimki akraba dahada kötü.benim eşimde hiç ağzını açmıyo babası beni tehdit etti kızımla aranı düzeltmezsen fena olur diye ağzını bile açmıyo ölcem kahrımdan aaslında istediğim onlara hakaret edip terslemesi asla diil. sadece banada saygı duyulması gerektiğini onlara anlatması.ama benimki onlara karşı çok ezik maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?