- 22 Eylül 2017
- 102
- 77
- 48
- Konu Sahibi mutsuztazegelin
merhaba arkadaslar ben 5 aylık evliyim esimin de benim de ailemiz sehirdisinda bizden uzak yasiyor esimin ailesi daha onceden bizim yasadigimiz sehirde yasiyormus tasinmis ben esimle tanistigimda esim ve kiz kardesi birlikte yasiyor ailesi arada yanlarinda kaliyordu biz evlenince kardesi de ailesinin yanina tasindi ama evlendik evleneli surekli yanimiza geldi 5 ayda 3 defa geldi her geldiginde de 2 3 hafta kadar uzun kaldi ben yeni evli olmamiza ragmen nekdr snir olsam da bunu cok dert etmemeye calistim ancak gecenlerde canima tak etti sebebi ise su: gorumcem kendi misafir kaldigi bizim evimize misafir getirmeye basladi hem de bize hic danismadan esimle ben isteyken bir iki getirdigini duydum ama daha snra esimle ben bir gunlugune sehir disina cikmak zorunda kaldik o zaman da bir arkadasini yatiya cagirdi yanimizda hem de biz gitmeden ve bize bir sakincasi var mi diye dahi sormadi şok oldum sanki benim evim degil kendi yasadigi ev gibi son derece rahatti yani sanki eskiden esimle yasadiklari gibi ikisi yasiyor ben evlerine sonradan katilmisim sevgiliyim yanlarinda kaliyorum gibi bir yabanciyim esime bunu soyledim ben soylemeyeyim sen soyle dedim haklisin ben konusurum dedi ertesi hafta ailemi gormeye sehir disina cikacaktim tabi gorumcem hala bizde ve icim rahat etmiyor gene eve birini getirecek diye. Esime dedim bak ben bir hafta yokum ve icim rahat etmiyor kardesinle konustunmu hayir firsat olmadi ama sylerim dedi merak etme kimseyi getiremez dedi peki dedim neyse ailemin yanina geldim sosyal medyada bir de ne goreyim esimin kardesi benim evimde bir arkadasiyla fotograf paylasmis ustelik bu kisinin adini bile daha once duymadim diger getirdiklerini bir sekilde taniyordum tabi delirdim esime dedim ki sen sylemedin mi syleyemedim dedi nasil soyleyeyim dedi ya dedim tanimadigim kisinin evimde ne isi var ve sosyal medyadan goruyorum dedim evimde birsey kaybolsa nasil hesabini vereceksin ya da birseyim kyboldu desem pislik yapsam nasil ispatlayacaksiniz ya da belki evime birsey yerlestirecekler bu ne rahatlik ddim ben o kizi taniyorum dio snn tanimana gerek varmi demeye basladi basta haklisin diyen kendi tabi ben iyice delirdim sen soyle yoksa ben soylerim ama kotu olur dedim sen sakin birsey soyleme dedi donusu olmaz dedi beni daha da delirtti sen de bundan snra eve arkadasini bile getiremezsin dedi ben de ayni sey mi ddim ikiniz de evimdne gidin dedim simdi esimle birbirimizi heryerden engelledik ben ailemin yanindayim donunce ne olacak belli bile degil benim durumumda olsaniz ne yapardiniz siz yokken evinize misafir birinin misafir cagirmamasiji ve size sormamasini makul karsilarmiydiniz ve donunce esimle nasil konusmaliyim